younger 0 Report post Posted August 7, 2010 (edited) Millal kursused erialaaines tulemas on? Tänud Edited August 7, 2010 by younger Share this post Link to post Share on other sites
Jackie 4 Report post Posted August 7, 2010 EKFL erialane koolitus toimub 17-19.09.2010 ja eksamit saab teha 25.09. Share this post Link to post Share on other sites
henri91 0 Report post Posted August 8, 2010 Aga mis novembris toimub siis? ei ole see sama? Share this post Link to post Share on other sites
Angel K 2 Report post Posted August 8, 2010 Aga mis novembris toimub siis? ei ole see sama?Novembris on üldainete koolitus. Share this post Link to post Share on other sites
younger 0 Report post Posted August 8, 2010 EKFL erialane koolitus toimub 17-19.09.2010 ja eksamit saab teha 25.09.Aitäh. Share this post Link to post Share on other sites
younger 0 Report post Posted August 8, 2010 (edited) Kuna üldained alles novembris, siis võimalus juba septembris eksamit teha on 0. Kahjuks Edited August 8, 2010 by younger Share this post Link to post Share on other sites
henri91 0 Report post Posted August 8, 2010 oot, oot....ma olen küll segaduses! Mis septembris toimub siis? Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted August 8, 2010 oot, oot....ma olen küll segaduses! Mis septembris toimub siis?EKFL erialane koolitus toimub 17-19.09.2010 ja eksamit saab teha 25.09.Novembris on üldainete koolitus. Share this post Link to post Share on other sites
henri91 0 Report post Posted August 8, 2010 eksam on varem kui koolitus? või ei ole seal üldaineid? Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted August 8, 2010 eksam on varem kui koolitus? või ei ole seal üldaineid?Koolitus on nii sügisel kui kevadel nagu ma olen tähele pannud. Kes alles nüüd ärkab, et võiks eksamit teha, siis sel sügisel ilmselt ei saa.Eksamile pääsemiseks on vaja läbida üldainete koolitus+erialane koolitushttp://www.fitness.ee/?act=news&newsID...samile〈=1 :I tase kutsekvalifikatsiooni taotlemine vanus vähemalt 18 aastat, kutsealane koolitus nõutavas mahus ( 30t eriala + 30t üldaineid), soovituslik spordiala harrastuse kogemus Share this post Link to post Share on other sites
henri91 0 Report post Posted August 8, 2010 tänan, sain targemaks nüüd. Share this post Link to post Share on other sites