sifka 0 Report post Posted July 24, 2010 Sooviks teada saada kuidas saaks just seda lihast välja,millele on jooned ümber tehtud.Mis harjutused ning muu säärane tark jutt.Olen teinud kõhulihaseid,nii ala kui ka ülakõhule,kuid soovitud tulemuseni pole ma veel jõudnud. Tänud ette Share this post Link to post Share on other sites
Archangel 482 Report post Posted July 25, 2010 Kaota rasv ja tuleb su kõht ise välja. Isegi kui pole elus ühtegi kõhulihase harjutust teinud...Võid trenni uhada mis jube, aga kui pekk on peal siis ei paista need lihased sul kunagi välja. Ükskõik kui suureks sa neid ka ei aja. Share this post Link to post Share on other sites
sifka 0 Report post Posted July 25, 2010 Ma kõhulihase pärast ei pabistagi,kuna ma käin spordikoolis ning teen 2 korda päevas jooksu trenni ning õhtuti teeme veel üldfüüsilist-kõht,selg,küljed.Mu rasvaprotsent oli ka viimati midagi 6-ga,seega asi pole rasvas.Kõhulihas on ilusti väljas,kuid pole just neid kohti väljas mis pildil on. Share this post Link to post Share on other sites
martin1333 0 Report post Posted July 25, 2010 see koht millele sa viitad on puusapainutaja ?lükka joutuubi hip flexor ja tee neid harjutusi mida sealt leiad , eks see koht siis muutub tugevamaks ja tuleb esile ( ma ei ole selles kindel , keegi võiks kinnitada kas see on nii ) Share this post Link to post Share on other sites
PT London 0 Report post Posted July 25, 2010 see koht millele sa viitad on puusapainutaja ?lükka joutuubi hip flexor ja tee neid harjutusi mida sealt leiad , eks see koht siis muutub tugevamaks ja tuleb esile ( ma ei ole selles kindel , keegi võiks kinnitada kas see on nii )See pole nii!Pane YouTube'i otsingusse oblique exercises ja pildil olev tüüp on ikka kõvasti oma kõhtu treeninud, madalast rasva% sellise kõhu saamiseks ei piisa. Share this post Link to post Share on other sites
sifka 0 Report post Posted July 25, 2010 Tänud teile,eks ma hakkan joutuubis ringi uurima ning harjutusi tegema. Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted July 25, 2010 Kaota rasv ja tuleb su kõht ise välja. Isegi kui pole elus ühtegi kõhulihase harjutust teinud...Kui harjutusi kõhulihastele teinud ei ole, siis ikka six-packi välja ei tule. Share this post Link to post Share on other sites
martin1333 0 Report post Posted July 25, 2010 See pole nii!Pane YouTube'i otsingusse oblique exercises ja pildil olev tüüp on ikka kõvasti oma kõhtu treeninud, madalast rasva% sellise kõhu saamiseks ei piisa.Tänud paranduse eest:) Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted July 25, 2010 Kui harjutusi kõhulihastele teinud ei ole, siis ikka six-packi välja ei tule.Ma arvan, et see on vale jutt. Mul on enda arust küll six-pack väljas. Share this post Link to post Share on other sites
PT London 0 Report post Posted July 25, 2010 Ma arvan, et see on vale jutt. Mul on enda arust küll six-pack väljas.Sa pole kunagi kõhtu treeninud?! Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted July 25, 2010 (edited) Kui ma ütlen, et mitte kunagi siis ma valetan. Ikka elus olen treeninud. Aga mingi jah... aastas v-b 2-3 korda teen kõhtu. Aga nüüd kavatsen ennast kätte võtta ja tegema hakata. Mulle lihtsalt ei meeldi üldse kõhutrennid. Edited July 25, 2010 by Sarge Share this post Link to post Share on other sites
PT London 0 Report post Posted July 25, 2010 (edited) Kui ma ütlen, et mitte kunagi siis ma valetan. Ikka elus olen treeninud. Aga mingi jah... aastas v-b 2-3 korda teen kõhtu. Aga nüüd kavatsen ennast kätte võtta ja tegema hakata. Mulle lihtsalt ei meeldi üldse kõhutrennid.Sama siin, nii palju kui aastas kuivatan nii palju ka treenin, aga varemIkka koguaeg Edited July 25, 2010 by PT London Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted July 25, 2010 Ma arvan, et see on vale jutt. Mul on enda arust küll six-pack väljas.Kui see nii lihtne oleks, et kehakaalu vähendades ka korralik six-pack välja tuleb, siis milleks trenni hullupööra teha, nagu enamus teeb. Share this post Link to post Share on other sites
PT London 0 Report post Posted July 25, 2010 Kui see nii lihtne oleks, et kehakaalu vähendades ka korralik six-pack välja tuleb, siis milleks trenni hullupööra teha, nagu enamus teeb. Haha, failbog Share this post Link to post Share on other sites