Jump to content
ville1

jalatrenn

Recommended Posts

Minu jalatreening on iga 10 päeva tagant umbes ja näeb välja niisugune:

Kükk kang turjal 4x8

Jalapress 3x8-12

trenazööril reie esimesele osale 2x10

trenazööril reie tagumisele osale 3x8-12

jõutõmme sirgete jalgadega 3x8

päkale tõusud kangiga või smith masinal 4x10-15

päkasirurus trenaz 3x10-15

Küsin kuna tõsine jõusaal jääb minu elukohast nii umbes 60 km kauguele et võimalik käija umbes iga 10- 12 päeva tagant ja teisi lihasgruppe teen kas siis kodus hantlitega, olemas on 2x45 kg reguleeritavad hantlid ja pink. Nii et nt rinna treeningu teen veel vabalt kodus ära või siis käin lähemal asuvas nats lahjemas jõusaalis. Teiste lihasgruppidega on sama lugu.

Kas ülaltoodud kavast niisuguse koormuse ja puhkeajaga on piisav jalgadel lihasmassi lisamiseks. Sääred on märgatavalt mahajäänum lihas nagu paljudel, kas seda peaks tihedamini treenima, kuigi see lihas vist niikuinii allub halvasti treeningule.

Toitumine on korras kuna kunagi sai tellitud Ott Kiivikase käest toitumisprogramm.

Tänud ette!

Mina paneks kükile rohkem rõhku ... ,:D

btw,taoliste hantlitega annab juba ka kodus midagi jalgadele teha ntx hack-kükke(püksirihm koos hantlitega kätte ja kükkima),välja-asteid,harjutustest säärtele rääkimata.

Mina paneks kükile rohkem rõhku ... ,:D

btw,taoliste hantlitega annab juba ka kodus midagi jalgadele teha ntx hack-kükke(püksirihm koos hantlitega kätte ja kükkima),välja-asteid,harjutustest säärtele rääkimata.

Inimene kukile ja kykkima.. Meil oli see kunagi osa ringtreeningust.

Proovi ka kükki ühel jalal.

aitähh siiamani vastanutele, aga ma pole saanud oma küsimusele siiski vastust et kas sellest koormusest piisab. Mul pole problem käia 10 päeva tagant jalgu treenimas, Kodus olevad vahendid on loomulikult alternatiiv lähenemine aga progressiooni on raske teaostada, raskused ja koormused peavad tõusama. Olgu alguses võtan isa kukile kui vaja raskust lisada teen ühe jalaga isa kukil siis lähen palun paksu 130 kg naabrinaise abi jne :D,

Uurisin ka siin kangi ja raskuste soetamise võimalust kang koos 170 kg raskustega oleks 9000 kr maksma läinud....siga kallis.

Ikkagi kas jalatreeninguks iga 10 -12 päeva tagant piisab sellest koormusest?

aitähh siiamani vastanutele, aga ma pole saanud oma küsimusele siiski vastust et kas sellest koormusest piisab. Mul pole problem käia 10 päeva tagant jalgu treenimas, Kodus olevad vahendid on loomulikult alternatiiv lähenemine aga progressiooni on raske teaostada, raskused ja koormused peavad tõusama. Olgu alguses võtan isa kukile kui vaja raskust lisada teen ühe jalaga isa kukil siis lähen palun paksu 130 kg naabrinaise abi jne ;),

Uurisin ka siin kangi ja raskuste soetamise võimalust kang koos 170 kg raskustega oleks 9000 kr maksma läinud....siga kallis.

Ikkagi kas jalatreeninguks iga 10 -12 päeva tagant piisab sellest koormusest?

e-ee ...

sulle ju hakati soovitama koduseid trennivõimalusi;mis sa arvad,miks, :D