Aken 0 Report post Posted July 4, 2010 (edited) Sai 3 nädalat tagasi jalkat mängides miskitmoodi lihas välja venitatud/rebestatud. Parema jala reielihas, see, mis jalga sirutab ettepoole. Kuna varem pole ühtegi sellist asja olnud, mängisin valudes edasi ja ikka väga piinarikkaks muutus, lõpus ei saand palli enam lüüa valu pärast. Järgmine hommik oli juba palju parem ja sellepärast arsti juurde ei läind. Paistetanud seal ka midagi ei ole. Mõned korrad olen capsicami õhtuti peale pannud. Nüüd 3 nädala pärast lööb ikka valu samasse kohta kui palli lüüa või näiteks rannas vees kiiresti joosta. Kas annab veel midagi teha, et asi paremaks muutuks? Kolmapäeval sõjaväkke ja seal tuleb naguinii joosta. Need 3 nädalat olen jalal puhata lastnud. Edited July 4, 2010 by Aken Share this post Link to post Share on other sites
kassu64 0 Report post Posted July 4, 2010 tee kergeid venitusi ja lase jalal veelkord puhata, puhata ja puhata. Share this post Link to post Share on other sites
trewe 7 Report post Posted July 5, 2010 Arst lahendab kõik su probleemid, eriti kui sõjavägi tulemas, siis ära ise leiutama hakka.Kui aega rohkem oleks, soovitaksin veel puhata ja siis väga kergete raskustega trenni teha, et lihas saaks end parandada. Share this post Link to post Share on other sites
Aken 0 Report post Posted July 5, 2010 Arsti juurde pole enam aega minna. Eks sõjaväes proovin joosta, vaatab mis saab. Need 1,5 päeva mis jäänud, proovin venitada ja kükke teha. Niisama kõndides ja olles valu pole, aga palli ei taha ikak veel lüüa. Share this post Link to post Share on other sites
trewe 7 Report post Posted July 27, 2010 Natuke hiline postitus, aga alati on parem minna, kui mitte üldse minna. Olgu see kasvõi päev enne sõjaväge. Share this post Link to post Share on other sites
v6sa1991 0 Report post Posted July 27, 2010 Sai 3 nädalat tagasi jalkat mängides miskitmoodi lihas välja venitatud/rebestatud. Parema jala reielihas, see, mis jalga sirutab ettepoole. Kuna varem pole ühtegi sellist asja olnud, mängisin valudes edasi ja ikka väga piinarikkaks muutus, lõpus ei saand palli enam lüüa valu pärast. Järgmine hommik oli juba palju parem ja sellepärast arsti juurde ei läind. Paistetanud seal ka midagi ei ole. Mõned korrad olen capsicami õhtuti peale pannud. Nüüd 3 nädala pärast lööb ikka valu samasse kohta kui palli lüüa või näiteks rannas vees kiiresti joosta. Kas annab veel midagi teha, et asi paremaks muutuks? Kolmapäeval sõjaväkke ja seal tuleb naguinii joosta. Need 3 nädalat olen jalal puhata lastnud.Minul on täpselt sama jama, ainult et vasaku jalal seline häda. Sai ka eelmine nädal jalkat mängitud ja ka ära venitatud/rebestatud või mida iganes.Muidu valu ei ole aga ainult siis kui palli lõõn on väga imelik, eks peab puhkust andma jalale Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted July 28, 2010 Ise tõmbasin jalkas tibialis posterior'i ära. Kuu aega on möödas. Pole koormust andnud, aga joosta ja hüpata ikka ei saa. Nüüd saan normaalselt kõndida ainult. Share this post Link to post Share on other sites