Jump to content
Ott Kiivikas

Shane Carwin vs. Brock Lesnar täna 03.07.

Recommended Posts

2 põhivarianti:

1. Carwin viib oma raske haamri kohale ja võidab KOga

2. Lesnar viib Carwini maha ja klopib teda pealt kuni kohtuniku sekkumiseni

Enamus spetse on pigem viimase variandi ennustajad, aga Carwini käes on raskust lõpetamaks matš hetkega. Seega ennustamine on siin suhteliselt tänamatu tegevus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mõlemal mehel on mõelda:

- Kui ikka löömine nii vilets on, et üldse ei loe teist meest, siis tuleb sellega väga kõvasti tegeleda. Väga kaua nii tiitlit ei hoia. Maas pealt on Lesnar muidugi nagu pähe langenud korrusmaja.

- Kui teises raundis paak täiesti tühi, siis on ka seal mõttetööd ja muud tööd. Siiani pole vajadust olnud - keegi ei ole Carwini vastu varem teise raundi jõudnud. Ega palju ka siin puudunud. :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Cain on kahekordne USA meister maadluses, kellel oli müstiline võime ennast mitte heita ja maha viia lasta (täpset fakti ei mäleta, mis periood teda keegi maha ei saanud, kui jrx loeb, siis äkki on meeles) ning kes lõi oma viimases matšis Nog'i täiesti hunnikusse. Üks suurema võhmaga raskekaallane mmas. Lesnaril saab hoopis raske olema.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma võin eksida, aga nö collegiate karjääri jooksul mitte kordagi. Kui Caini võideti, siis ainult lisaaegadel jne. (vist läheb ka siia tema ebaõnnestunud mahaviimise pealt mingite punktide skoorimine), aga et temale korralikku takedowni punktide saamiseks ei olegi kunagi tehtud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

UFC on millegipärast (minu arvates väga rumal käitumine) väga kiivalt kinni hoidev oma videomaterjalist, seega võib see video juba paari päeva pärast kadunud olla, aga

Üks Cain Velasqueze highlight

Üks uuem Cain vs. Brock võrdlushighlight

Inimesed toovad selle argumendi, et "oi Brock on niipalju suurem!" Aga Cain oli täpselt sama moodi raskekaalu maadleja nagu Brock ning ega ta nüüd väike poiss ei ole:) Ja kiiruse ja võhma eelis on kindlasti Caini kasuks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×