Kris94 0 Report post Posted June 14, 2010 (edited) Kuidas võtta kaalus juurde?Saan paari kuu pärast 16, kaalun 57 kg ja olen 177 cm pikk.Endaarust olen ikka tõsiselt kõhn.Oskaksite midagi soovitada? Edited June 14, 2010 by Kris94 Share this post Link to post Share on other sites
Aken 0 Report post Posted June 14, 2010 Trenni teha ja rohkem süüa. Share this post Link to post Share on other sites
Amarillo 1 Report post Posted June 14, 2010 kaalust juurde ma ei tea, aga kaalus juurde sai viimati süües Share this post Link to post Share on other sites
Kris94 0 Report post Posted June 14, 2010 Seda tean, et kaalus juurde saab süües, aga need kilod ei tule nii kergelt . Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted June 14, 2010 Söö rohkem. Works every time!Eks ikka normaalse söömisega. Valku ikka vähemalt 2g per keha kg. Rasva Sinu puhul 1-2 g keha kg kohta, ülejäänud põhimõtteliselt süsivesikud.Kui oled alakaalus ja kiire ainevahetusega, siis võiks muidugi üldisi toitumissoovitusi jälgida, sest vaevalt keegi puhast pekki selga tahab koguda, samas kui kaal ei tõuse, söö oma "plaan" täis ja rohkem veel.Eeldan, et teed ka jõusaalitrenni, sest söömisega saab kaalu juurde küll, lihas aga iseenesest ei kasva.Mida süüa, selle kohta leiad siit saidilt infot küll ja veel... Share this post Link to post Share on other sites
vibalik1 0 Report post Posted October 13, 2010 16-aastane meessoost isik on ikkagi alles laps Toitu ja puhka normaalselt, tee üldfüüsilist trenni ning küll aja jooksul loksub kõik iseenesest paika ja saad sellise keha nagu tahad.Mina olin 17-aastaselt 196 cm ja 73 kg, alles nüüd üle kahekümnesena hakkab kontidele liha tulema. Share this post Link to post Share on other sites