younger 0 Report post Posted June 8, 2010 http://www.tarbija24.ee/?id=273556Oligi aeg. Share this post Link to post Share on other sites
L6viLeo 0 Report post Posted June 8, 2010 (edited) Tore, et see ka nyd avastati Edited June 8, 2010 by L6viLeo Share this post Link to post Share on other sites
Kassisilm 0 Report post Posted June 8, 2010 Tundub nagu senimaani oleks tehtud uurimusi, kus on küsimus "kas tarbite vähemalt 50 grammi liha päevas?". Kui ainuke liha minu toidulaua oleks viiner, vastaks ka mina jaatavalt. Seegi ju liha, punane ka veel pealekauba. Pidid need alles algelised uuringud varem olema. Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted June 8, 2010 Seegi ju liha...Palju selles viineris "liha" ikka on. Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted June 8, 2010 Palju selles viineris "liha" ikka on. Osad sardellid ja viinerid sisaldavad 80..90% liha. Share this post Link to post Share on other sites
Kassisilm 0 Report post Posted June 8, 2010 Palju selles viineris "liha" ikka on. Minu sarkasm oli vist liiga raskesti tabatav Share this post Link to post Share on other sites
vs 0 Report post Posted June 9, 2010 Osad sardellid ja viinerid sisaldavad 80..90% liha.Millistes viinerites??? Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted June 9, 2010 (edited) Millistes viinerites???Ei oska ega mäleta konkreetseid tooteid nimetada, aga nendes, mida olen poodides näind ja vahest ka proovind. See protsendi number on meelde jäänud. Edited June 9, 2010 by Xero Share this post Link to post Share on other sites
daemonium 18 Report post Posted June 9, 2010 Ei oska ega mäleta konkreetseid tooteid nimetada, aga nendes, mida olen poodides näind ja vahest ka proovind. See protsendi number on meelde jäänud.Ole hea ja katsu meelde tuletada.Siukest imeasja tahaks kangesti näha ...ja ehk isegi proovida, Share this post Link to post Share on other sites
Archangel 482 Report post Posted June 9, 2010 Sageli on lihatükiski liha sisaldus mingi 80% Neid imeviinreid ostaks küll Share this post Link to post Share on other sites
matjusm 24 Report post Posted June 9, 2010 Mina leidsin ühe väga omapärase lihatoote: Oskari täissuitsuvorst "Mündi" pakendi peal on kirjas et "100g tootes 173g liha". Paistab et selle vorsti tootmisel on Einsteini E=mc^2 valem tööle pandud ning osa lihamassist on vorsti tootmise nimel protsessi jooksul energiaks muundatud. Share this post Link to post Share on other sites
s4nder 0 Report post Posted June 9, 2010 Beef Jerkys on ka 50 g tootes 250 g liha vms. Mõeldud on loomulikult kuivatamist, kus mass väheneb mahlade arvelt. Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted June 9, 2010 Grillvorstid sooles, seal on mingi 90% liha. Share this post Link to post Share on other sites
arved 0 Report post Posted June 9, 2010 Päevalehes alles hiljuti ilmus artikkel ,,Suutäis ehedat liha ,, kus juttu erinevate lihatoodete sisaldusest:Kalkunifileesink-50%kalkunifilee,5% sealiha ,45% muu kraam(joogivesi,tärklis,sojavalk,keedusool,stabilisaatorid,maitseained,maitsetugvdaja,antioksüdant,toiduvärv ja säilitusaine) Keeduvorst-29,6%kanalihamass,70,4% muukraam(seakamaraemulssioon,vesi.kananahk.manna,tärklis ,sool,maitseained,stabilisaatorid,paksendaja,lõhna-ja maitsetugevdaja,suhkur,lõhna- ja maitseained,toiduvärv.säilitusained)Lasteviinerid-27%veiseliha,23%sealiha ja muukraam(vesi,seakamar,seapekk,kanamuna,lõssipulber,sojavalk,keedusool,stabilisatorid,tärklis,lõhna-ja maitseained,lõhna-ja maitsetugevdajad,antioksüdant ja säilitusaine)Maasuitsusink -77% sea tagaosa lihased ja 23% muu kraam(joogivesi,kamar,keedusool,piimavalk,stabilisaator,lõhna-ja maitseained.antiosüdant,lõhna- ja maitsetugevdaja,säilitusaine.NII ET HEAD ISU Share this post Link to post Share on other sites
younger 0 Report post Posted June 10, 2010 http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eest...e.d?id=31582735Rõõm on tõdeda, et ka siga pole unustatud. Asjad hakkavad juba liikuma Loodan, et need murunäksijad hakkavad ka vähe rohkem oma tervise peale mõtlema. Share this post Link to post Share on other sites