Jump to content
Mkala

Trt Arcticus pannakse asju tuuri

Recommended Posts

... selline asi, et minul ja minu sõbral kahepeale mingi aasta jooksul 3 paari tosse juba tuuri pandud. Mingi urood lihtsalt tuimalt käib ja topib endale asju kotti. Samas läheb ka neid väikseid käterätikuid.

Enne Arcticut käisin 4-5 aastat MV jõusaalis ja kordagi isegi ei kuulnud, et kellelegi oleks midagi ära varastatud! Nii et vaadake hoolega, et kõik asjad ikka kappi saaks. Kindlasti klubi juhtkonnal kah siinkohal palju tegemata tööd. Eiusu, et klubi endale sellist mainet tahab, et linnapeal jutud lahti, et ärge sinna minge, seal mingi varaste pesa!

Ja sina, UROOD, palu jumalat et ma sind kätte ei saaks !

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mul on kord Revalis kapilukk lahti murtud, vajalikuks peeti rahakotti ja kantud ihupesu!

Kalevis (peamajas Pärnu mnt-l) muukis keegi kena inimene riietusruumi ukse lahti (seal oli muidugi ka tohutu turvalukk, selline nagu avalikes käimlates), loosi läks kõigi võimlejate sularaha (kaardid jäeti alles), mobiilid ning ühel võimlejal isegi auto, samas võeti teise võimleja rahakotist bussipiletid. Kriminaalasi lõpetati paari kuuga, tõendite puudumisel.

Nii et ettevaatlik tuleb olla igal pool :(

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen korduvalt Arcticus mõelnud, kas jätta oma telefoni/kella kappi või mitte, aga siiani pole põhjust olnud karta. Nüüdsest hakkan vist spordikotti saali kaasa tassima - tobe, aga tundub et vajalik. Kapi uksed ei ole ka lukustatuna 100% kinni .. alati jääb ca 1-2 cm lahti ning seda õhukest ukseplekki saab igas suunas vajadusel väänata. Äge ! NOT!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×