Carlsson 0 Report post Posted May 17, 2010 Tervist, probla on selles, et olen tarvitanud kahte gainerit mille nime ma enam ei mäleta ja viimati oli tavaline proteiinipulber ja süsivesikud(hera80 + dextro)Kõik nad on löönud mul vistrikud näkku, päris ohtralt, nii nagu järele jätsin, nii lõppes ka vistrikute teke.Tahaks teada kas on mingit teist valgupulbrit mis ei oleks nii allergiline või mis oleks teistsugune valk kui hera80nes onSööks tavatoitu loomulikult nende pulbrite asemel peale treeningut, kuid mul päris pikk tee koju..Kas kellelgi on esinenud veel sellist allergiat, mida tegite? Share this post Link to post Share on other sites
haubits 14 Report post Posted May 18, 2010 Alla loputasid vee või piimaga? Mingit eriteadust seal pole - kui ei sobi, siis tuleb muu leida paraku. Share this post Link to post Share on other sites
arved 0 Report post Posted May 18, 2010 Kas ka EGG PROTEIN-i oled proovinud ?See peaks olema neile kellel on talumatus teatud looduslike proteiini tüüpide suhtes, näiteks piimaproteiin . Share this post Link to post Share on other sites