-webplix- 0 Report post Posted May 12, 2010 (edited) Minu eesmärk on kaalu alandada, teen küll trenni , aga toituda ei oska , mida nt hommikuks süüa ? tavaliselt ostan poest õunu ja söön neid , väga palju mul raha pole, aga kui raha on , lähen poodi ja lõpuks ostan ikka õunad, kuna ei oska endale hommikuks midagi osta :S Edited May 12, 2010 by -webplix- Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted May 12, 2010 Minu eesmärk on kaalu alandada, teen küll trenni , aga toituda ei oska , mida nt hommikuks süüa ? tavaliselt ostan poest õunu ja söön neid , väga palju mul raha pole, aga kui raha on , lähen poodi ja lõpuks ostan ikka õunad, kuna ei oska endale hommikuks midagi osta :SSöö hommikul parem omletti. Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted May 12, 2010 Ja kui aega napib omleti jaoks siis võid ka lihtsalt mune keeta või praadida. Share this post Link to post Share on other sites
vs 0 Report post Posted May 12, 2010 No õun homikusöögiks on ikka vast vähe.Ise olen viimaselajal söönud hommikusöögiks võileiba. Kohe peale ärkamist võtan ka 5ml kalamaksaõli.Võileib näeb siis välja selline: Rukkileivaviil, praemuna seal peal, 2 viilu sinki, viil juustu, 5 kurgiviilu, redist, tomatit ja nämm.Mhmh, raske on seda võileiba süüa, sest kipub laiali kukkuma, aga maitse on vohh siukene Kõrvale võid mandleid ka veel krõmpsutada. Selle võileivaga elab vahepalani edukalt ära, häda olukorras ka lõunani Share this post Link to post Share on other sites
PT London 0 Report post Posted May 12, 2010 No õun homikusöögiks on ikka vast vähe.Ise olen viimaselajal söönud hommikusöögiks võileiba. Kohe peale ärkamist võtan ka 5ml kalamaksaõli.Võileib näeb siis välja selline: Rukkileivaviil, praemuna seal peal, 2 viilu sinki, viil juustu, 5 kurgiviilu, redist, tomatit ja nämm.Mhmh, raske on seda võileiba süüa, sest kipub laiali kukkuma, aga maitse on vohh siukene Kõrvale võid mandleid ka veel krõmpsutada. Selle võileivaga elab vahepalani edukalt ära, häda olukorras ka lõunani Ole juba kuss... Share this post Link to post Share on other sites
-webplix- 0 Report post Posted May 12, 2010 millest võiks omlett koosneda? ja mul pole teflonpanni ning siis tuleb see üsna rasvane :S Share this post Link to post Share on other sites
lemmmik 2 Report post Posted May 12, 2010 miks peab seda rasva nii hullupööra kartma, minu arvateson rasv väga oluline seedimise toimimiseks ja muidugi igat asja ikka normaalsuse piirides, ega see mõni lisa gramm rasva nüüd liiga ka ei tee, aga kui tahad alla võtta, sis söö rohkem valku ja vähem süsivesikuid, rasvaga kh mitte väga liialdada. Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted May 13, 2010 millest võiks omlett koosneda? ja mul pole teflonpanni ning siis tuleb see üsna rasvane :SIse kasutan suht käepäraseid asju. Nt. muna, vorst/pihvid/viinerid, juust, sibul, küüslauk, tomat ja peale pärast hapukoor ja ketšup. Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted May 13, 2010 vorst/pihvid/viinerid, Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted May 13, 2010 Päris ränk eksole. Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted May 13, 2010 (edited) Päris ränk eksole.Prae ikka liha, peekoniviilud nt., mitte lihasarnaseid tooteid. Edited May 13, 2010 by ROtter Share this post Link to post Share on other sites
kuuliks 0 Report post Posted May 13, 2010 Ise kasutan suht käepäraseid asju. Nt. muna, vorst/pihvid/viinerid, juust, sibul, küüslauk, tomat ja peale pärast hapukoor ja ketšup.Viinerid jms on minule teadaolevalt saast! Share this post Link to post Share on other sites
daemonium 18 Report post Posted May 13, 2010 millest võiks omlett koosneda? ja mul pole teflonpanni ning siis tuleb see üsna rasvane :SMis selles halba on?Sa ju tahad kaalu alandada,nagu ma aru saan? Share this post Link to post Share on other sites
vs 0 Report post Posted May 13, 2010 (edited) Ole juba kuss...Paranda Edited May 13, 2010 by vs Share this post Link to post Share on other sites
Alfonze 0 Report post Posted May 13, 2010 Enamuse arust on siis kui ei söö saiakesi, makaroni, kartulit, magusat, leiba jne, siis nagu ei olegi midagi süüa. Ja kui valgust jutt, siis enamus kohe teab ja arvab, et jutt käib sel juhul piimast ja kohupiimast ainult. Share this post Link to post Share on other sites
vs 0 Report post Posted May 13, 2010 Enamuse arust on siis kui ei söö saiakesi, makaroni, kartulit, magusat, leiba jne, siis nagu ei olegi midagi süüa. Ja kui valgust jutt, siis enamus kohe teab ja arvab, et jutt käib sel juhul piimast ja kohupiimast ainult.Aga nimeta mõned toiduained, kus oleks valku rohkem kui süsivesikuid ja rasvu (peale liha, kohupiima, kodujuustu). Share this post Link to post Share on other sites
Alfonze 0 Report post Posted May 13, 2010 Aga nimeta mõned toiduained, kus oleks valku rohkem kui süsivesikuid ja rasvu (peale liha, kohupiima, kodujuustu).Munad, kõikvõimalikud lihad, kalad, maks, süda, paljud piimatooted (juust, kohupiim, kodujuust, mõningad hapendatud vedelad tooted) jne. Ei ole ju nii vähe eri asju, et mittemidagi nagu süüa poleks??? Ja miks ei võiks olla valgurohkes asjas ka rasvu? Share this post Link to post Share on other sites
vs 0 Report post Posted May 13, 2010 Munad, kõikvõimalikud lihad, kalad, maks, süda, paljud piimatooted (juust, kohupiim, kodujuust, mõningad hapendatud vedelad tooted) jne. Ei ole ju nii vähe eri asju, et mittemidagi nagu süüa poleks??? Ja miks ei võiks olla valgurohkes asjas ka rasvu?Võib ikka rasvu olla. Aga tänan, sinu nimekirjast sain juurde ühe toiduaine, mida seni kasutanud pole: süda. Üritan uurida, mida sellest teha saba ja kuidas Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted May 13, 2010 Viinerid jms on minule teadaolevalt saast!Saast või mitte aga kui ma paar viinerit sisse panen ei tapa see mind. Valgud saan munast niikuinii kätte, et otseselt valku ma ju viinerist ei loodagi saada. Loomulikult on see töödeldud igast ülejäägist või mis iganes. Kuid vorsti ja pihvide kohta ütleks, et neid leidub vägagi kvaliteetseid turul. Rakvere teeb häid pihve hea sisaldusega ning täissuitsuvorst pole sama kui mingi keeduvorst. Üleüldse parimat vorsti teevad jahimehed. Share this post Link to post Share on other sites
arved 0 Report post Posted May 13, 2010 Olen nõus eelkõnelejaga selles.et kõik vorstid ja pihvid päris saast ei ole . Pakenditel ju paljudel kirjas mida sisaldab. Share this post Link to post Share on other sites
Alfonze 0 Report post Posted May 14, 2010 Saast või mitte aga kui ma paar viinerit sisse panen ei tapa see mind. Valgud saan munast niikuinii kätte, et otseselt valku ma ju viinerist ei loodagi saada. Loomulikult on see töödeldud igast ülejäägist või mis iganes. Kuid vorsti ja pihvide kohta ütleks, et neid leidub vägagi kvaliteetseid turul. Rakvere teeb häid pihve hea sisaldusega ning täissuitsuvorst pole sama kui mingi keeduvorst. Üleüldse parimat vorsti teevad jahimehed. Rakvere pihvidel hea sisaldus siis mis kohapealt (et hunnik jääke ja E tähestik?)? http://www.rlk.ee/index.php?main=2&pro...p;productID=153Sama vorstide jne toodete kohta, viineritest ja keeduvorstidest rääkimata.Kui ikka vähegi võimalik, siis võiks ise hakkliha teha ja sellest miskeid pihve jne valmistada.Nõustun väitega, et jahimeestelt võib head kraami saada, kuid ka mitte alati, ka neil jääb jääke, mida on hea vorstiks teha:-P Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted May 14, 2010 Võib ikka rasvu olla. Aga tänan, sinu nimekirjast sain juurde ühe toiduaine, mida seni kasutanud pole: süda. Üritan uurida, mida sellest teha saba ja kuidas Minu koerad söövad regulaarselt tooreid kanasüdameid (loomulikult peale kõige muu söödava...)ja paistavad olema heas konditsioonis. Ise olen seniajani vaid mõtisklenud südame valmistamise teemal... Ma usun, et seda võiks enne marineerida. Umbes sama, mis pugudega ja neid olen ma küll söönud.Siin on ka näidisretsept Share this post Link to post Share on other sites
Alfonze 0 Report post Posted May 14, 2010 Tõsi ta on, et marineerimine või hautamine on hea lahendus, sest isegi hakklihamasinas jahvatades ja pärast praadides ei saa päris pehmeks. Share this post Link to post Share on other sites
P-A-U-L 6 Report post Posted May 14, 2010 Krt, südame suhtes igatahes mul tekib mingi tõrge... Share this post Link to post Share on other sites
MoloM 14 Report post Posted May 14, 2010 Pugu/lihasmagu on küll hää, isiklikult lemmiksubprodukt Share this post Link to post Share on other sites