Jump to content
trem90

Jooksmisvõimalused Tallinnas

Recommended Posts

Tervist, mul on selline mure, et liigne kaal ähvardab ja tõsiselt oleks vajalik jooksams käima hakata, aga probleem on selles et ei leia sellist kohta lähiümbruses, elan nimelt Tondil.Üks võimalus oleks mööda tänavaid jooksma hakata, aga siiski sooviksin seda varianti vältida kuna mul on piisavalt probleeme põlvedaga lähiminevikus olnud ja tõesti ei tahaks uute probleemide esilekerkimist soodustada kuidagi, eelistaksin pehme pinnase peal joosta.Olen uus Tallinnas ja siinsed jooksuvõimalused on võõrad minu jaoks, tean vaid et Nõmmel pidavat head rajad olema, aga ainuke võimalus sinna minna oleks bussiga, aga sealt ka ei tahaks peale trenni higihaisusena bussis tagasi sõita.Uurisin just Tallinna kaarti ja leidsin pealtnäha sobiva koha ülemiste järve läänekalda poolses osas,aga mul pole õrna aimugi kas seal on üldse mingisugused rajad.Muidu jooksuvarustus , motivatsioon ja kõik muu vajalik on olemas peale sobiva jookuskoha.

Oskate ehk aidata ja informeerida :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
jooksams käima hakata, aga probleem on selles et ei leia sellist kohta lähiümbruses, elan nimelt Tondil.

Võiksid teha nii, et sõidad bussiga mõned peatused Nõmme suunas, seal on rohelisem elukesk-kond. Siis trenn näebki välja nii, et sõidad ühistranspordiga paar peatust, lähed maha, jooksed tund aega, võid joostes läbi linan tagasi tullla või transpordiga taas tagasi sõita. Kui elad kehvas kohas, siis tuleb kohaneda, sõida rattaga näiteks. Ise eelistan samuti jooksmist üle kõige, ja teeksin sinu puhul kasvõi selle bussiga sõitmise variandi. Kindlasti toaseinte vahel mingil trenažööril ma aeroobset ei soovita teha, ja kui võimali kvärskes õhusj oosta, siis soovitan kindlasti.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tondilasel on tõesti vast lähim normaalne ja puhtama õhuga jooksukoht Järve mets, mis jääb Tondilt 2-3 busipeatuste kaugusele. Omal ajal Kesklinnas elades, sai isegi seal käidud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Järve mets ei tohiks sinust ju kaugel asuda,seal kannatab joosta küll.Kui aga viitsid kõndida siis on nüüd stromkal ka uus jalakäijate rada,seal on samuti ideaalne joosta.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

hmm..., hetkel tundub see ülemiste variant sobivaim, aga kas keegi oskaks öelda, et kas järvevana tee kõrval metsas asuvad elamud?.Uurisin kaarti ja nägin et otse minnes mööda Kohila tn.ja üle järvevana tee asuvad mingisugused majad, et pärast tuleb välja, et seal asuvad need elamud pikiribana mööda metsaäärt ja ehk peaksin hoopis teisest kandist jooksma suunduma?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Üks väga heade jooksmisvõimalustega koht on Nõmmespordikeskuse ümbruses seal see Harku terviserada ise elan seal paarisaja meetri kaugusel ja käin seal iga päev jooksmas seal on olemas ka üks jõutegemiskoht kus saab lõuga tõmmata ja muid lihtsamaid harjutusi teha.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×