tibulane 0 Report post Posted March 18, 2010 mõtlesin, et miks ma nii kondine olen . uurisin ja tuli välja et mu kehamassiindeks on lihtsalt 17,2 mitte normaalsuses ( 18,5 ). Niisiis arvutasin välja, et nelja kilo lisandudes oleks täitsa okei. otsisin internetis natuke ja leidsin fitness.ee. Lootsin, et äkki oskab mõni spetsialistidest mulle soovitada, kuidas saada neli kilo juurde? Ma pole just suurem sportlane ja treenin vähe. olen ka kondine. paras kribu. ise olen hakanud viimasel ajal kõhulihaseid tegema, kuid mida ma sööma küll peaksin? Share this post Link to post Share on other sites
sass01 6 Report post Posted March 18, 2010 Piisab juba sellest kui ylep2eviti teed k2tek6verdusi, l6uat6mbeid, kykke, istesset6use.ning lisad paar toidukorda juurde, nisutooted vaheta v2lja t2istera toodete vastu, tarbi loomseid valke (piimatooded, naturaalsed lihad) ja ohtralt puuvilju, ning kyll see kaal tuleb. Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted March 18, 2010 Söö lihtsalt rohkem kui sa praegu sööd.Hommikul, koolis, pärast kooli kodus, pärast trenni väike eine(kohupiim, pähklid vms), ja õhtul.Sa ütlesid, et suurem sportlane sa pole, järelikult on sul energiakadu ka väike ja piisab lihtsalt,kui hakkad rohkem sööma ja korralikult ikka kõht täis, mitte hommikul 1 võileib jne. Share this post Link to post Share on other sites
tibulane 0 Report post Posted March 18, 2010 Tänuud, üritan siis rohkem süüa ja trenni teha ! Share this post Link to post Share on other sites
Vilps 1 Report post Posted March 18, 2010 Tänuud, üritan siis rohkem süüa ja trenni teha ! Niipalju lisan juurde, et ega see 4 kilo sind päästa. Ei usu, et suurt see välimust sul muudab. See KMI on ka selline ..ei oskagi õiget sõna sellele leida. Kui pikk sa oled hetkel ning palju kaalud? Mees/naine? Share this post Link to post Share on other sites
tibulane 0 Report post Posted March 18, 2010 (edited) Niipalju lisan juurde, et ega see 4 kilo sind päästa. Ei usu, et suurt see välimust sul muudab. See KMI on ka selline ..ei oskagi õiget sõna sellele leida. Kui pikk sa oled hetkel ning palju kaalud? Mees/naine?Naine, kaalun 53 ja pikkust 169. A muidu ega ma tahagi välimust muuta, lihtsalt normaalkaalu, et tervis tipptopp oleks . Edited March 23, 2010 by tibulane Share this post Link to post Share on other sites
Stardust 0 Report post Posted March 19, 2010 Teemaalgataja, sa oled alles 13-aastane. Kehamassiindeksi numbrid kehtivad üldiselt ikka täiskasvanutele. Ma usun, et küll sul vanusega need kilod ka tulevad, ju on lihtsalt vara veel.On su tervisel hetkel midagi häda? On keegi teine ka kommenteerinud, et liiga peenike oled? Kooliarst? Share this post Link to post Share on other sites
tibulane 0 Report post Posted March 19, 2010 (edited) Teemaalgataja, sa oled alles 13-aastane. Kehamassiindeksi numbrid kehtivad üldiselt ikka täiskasvanutele. Ma usun, et küll sul vanusega need kilod ka tulevad, ju on lihtsalt vara veel.On su tervisel hetkel midagi häda? On keegi teine ka kommenteerinud, et liiga peenike oled? Kooliarst?ma ei ole 13? Edited March 23, 2010 by tibulane Share this post Link to post Share on other sites