Jump to content
fitnessee

koduse treenimise viis ja tulemus?

Recommended Posts

kas ja kui hästi mõjub käetrenazööri (vedrumehhanismil toimivad käeshoitavad spordivahendid) kasutamine käsivarre kasvatamisele? teen korduseid seniks kuni tunnen käes piisavalt väsimust kuid lõpetan varem kui hambad päris ristis on, selleks kulub tavaliselt 75 kordust. korduseid teen põhimõttel aeglaselt kinni ja aeglaselt lahku. 4 seeria lõpetan u 50 kordusega ehk siis teen seda harjutust 4 x 75-50. harjutuse lõppedes teen painutusharjutusi.

sama küsimus kätekõverduste kohta: kas ja kuidas mõjuvad aeglaselt ning kontrollitult tehtud kätekõverdused: 4 x 30-20 rinna- ja õlavöölihaste kasvule?

sama küsimus kükkide mõju kohta reielihastele: 4 x 75-50

algajana küsin, millist tulemust mu tegevus reaalselt teenib?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eks mingi lihase kasv ikka (algul) toimub, aga mitte sellisel määral kui teha harjutusi nö. lihaskasvuks soodsamas korduste (kestvuse) vahemikus. Pigem treenid sellega lihase vastupidavust kui maksimumjõudu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Veidi ilmselt ilmselt lihased kasvavad, toonus paraneb, kuni üks hetk areng aeglustub. Lihamägesid ära oota.

See käetrenažöör sul väga rannet ei kasvata, peamiselt haaret. See on selleks liiga isoleeritud harjutus.

Siin artikkel haarde tugevuse ja käsivarre kasvatamise kohta

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere, kodus ja koduste vahenditega (hantlid, lõuatõmbamistoru, matt) on mingit vormi võimalik saavutada küll. Kui on aega ja huvi, tutvu P90X treeningprogrammiga (googelda ja vaata ka youtube's). Tundub algul lihtne ja mõtetu, kuid võtab ikka läbi küll. Tõsi, massilist lihaskasvu ei tule, kuid toniseerib ja pisut lisab lihast ning põletab ka rasva. Seega, enamvähem parim "rannavormi" saamiseks.

Alustasin just ise ka nüüd sellega.

*"allikatest" saad ka tõmmata selle P90X dvd'de kogumiku (umb. 4,3 GB), kus on ka toitumiskava(d) ja treeningpäevik(ud).

Segane ja kiire jutt, kuid pean tööd edasi tegema :D, ei saa pikemalt hetkel postitada.

Edu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

taustast niipalju, et olen 176cm 65-66kg ning "rannavorm" on suurepärane, keha rasvaprotsent on normaalne v pigem madal ning üldistelt sportlikelt võimetelt olen selgelt üle keskmise, lihase kuju ja väljajoonistatusega olen vägagi rahul, küsimus on selles, et paistan väike välja. seega on eesmärk massi kogumine. olen viimase kuu pööranud tähelepanu korralikumale toitumisele ning algajate foorumist inspiratsiooni saades ostsin Mass2 toidulisandi. eile tarbisin seda esmakordselt ja kui ta muudmoodi ei mõju, siis motivatsiooni tõstab ta kindlasti :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×