Estland 0 Report post Posted March 13, 2010 Tere..Ma tahaks teada, et mis oleks kõige tõhusam viis treenida kaela lihaseid??? Share this post Link to post Share on other sites
Vilps 1 Report post Posted March 13, 2010 http://www.essortment.com/all/neckmuscles_rbgs.htm Share this post Link to post Share on other sites
moon 0 Report post Posted March 13, 2010 Parim kaela harjutus on minu arvates maadlus sild. Share this post Link to post Share on other sites
veikot 0 Report post Posted March 13, 2010 Revalis näiteks on kaela jaoks spetsiaaltrenažöör, istudes surud raskust ette, taha, külgedele. Aitab väga hästi, aga kui seda pole siis vist jah sild! Share this post Link to post Share on other sites
Kleiden 0 0 Report post Posted March 14, 2010 Parim kaela harjutus on minu arvates maadlus sild.Kuidas see välja näeb ? Share this post Link to post Share on other sites
HenryP 0 Report post Posted March 14, 2010 Kui saalis ei ole eraldi kaelatrenazööri, kuid on olemas õlale lendamise trenazöör, liblikas, siis võib sinna risti peale istuda sellega kaela teha. Samuti esmapilgul lihtne, kuid tegelt küllaltki raske on sellili maas olles tõsta pead 2-3 cm maast lahti ja hoida nii kaua kui suudad, võib lisada ka aeglaselt peapöördeid ühele ja teisele poole või lisada otsaette mõni kg raskust Share this post Link to post Share on other sites
HenryP 0 Report post Posted March 14, 2010 Kuidas see välja näeb ? Share this post Link to post Share on other sites