Jump to content
Sign in to follow this  
Titaan

sauel uus jõusaal

Recommended Posts

Täitsa asjalik ju :D

(Y)

Mullegi tundub väga asjalik ja saab seal hea trenni tegemine olema. Paistab ka silma, et on ka korralikult kettaid, millest ise Valgas jõusaalis sageli puudust tunnen.

Kus see asub ning kuidas hindadega lood on?

Olen põhimõtteliselt ise selle kandi mees.

480 krooni on kuu ja 10 korra pilet

ja õpilastele on veel sootsam.

Asub ujulaga ühes majas.

Edited by Titaan

Saal tundub selline hubane, minu jaoks küll liialt kollane, häirib natuke silma, vähemalt piltidel. Ja kindlasti liiga kitsas, mulle vähemalt meeldib trenni teha võimalikult avarates kohtades.

Käisin 3a (2002-2005) seal saalis, kui seal veel oli Energy Club. Kuna ise Saue inimene, siis koht meeldis ja asjad sai tehtud. Lähen viskan millaski pilgu peale sellele uuele ka, ennevanasti oli Arcomani kola seal, nüüd miski muu. Samas on suhteliselt kindel, et kuna juba 5a käinud Planetis, siis enam naljalt tagasi ei koli, ajaliselt võitu eriti poleks, sest linnas käin tööl nagunii, v.a. mõni puhkepäev oleks asukohast võitu, samas on varustuse vahe meeletu ja hind suht samma auku. Ehk siis Sauel võib ujumas edasi käia, aga kindlasti saab seal ka jõusaalitrenni tehtud kui asukoht ja hind sobib.

See on alati hea uudis kui kuskil uus jõusaal avatakse :D

Aga ruumi pisut vähe küll kui ikka 15 matsi trenni teeb siis ei mahu sinna vist eriti ära :D

Edited by Rookie21

Seesama varustus oli siin lehel mõni aeg tagsi müügis ju. Isegi olin raskustest huvitatud.

Seadmed on ilmselt vanemat sorti ? Kõige hullem on see, kui pead koguaeg vaatama et kuhugi vastu ei läheks, muidu oled paksult õliga koos.
Käisin seal, seadmed ei ole õlised, seadmed on puhtad.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.