Vilps 1 Report post Posted February 21, 2010 Kas tuleb veel kerge update enne südaööd? Ma arvan, et keegi ei kahtlegi selles, et sa juhid. Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted February 21, 2010 Ma arvan, et keegi ei kahtlegi selles, et sa juhid.Tahaks nagu ise kindel olla, äkki saab varem magama minna Share this post Link to post Share on other sites
uskumatu 0 Report post Posted February 21, 2010 See on nii, et lähed poodi gainerile järgi, kuid seal antakse vastu hambaid foorumis mõttetu loba ajamise eest Share this post Link to post Share on other sites
Lightheaded 0 Report post Posted February 21, 2010 See on nii, et lähed poodi gainerile järgi, kuid seal antakse vastu hambaid foorumis mõttetu loba ajamise eestSellepärast nõuavadki siin paljud FITte gainerite asemel Share this post Link to post Share on other sites
kike89 0 Report post Posted February 21, 2010 Ahahh.. Mina küll kellegilt vastu hambaid ei saanud Mis jama te ajate siin... Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted February 21, 2010 Ahahh.. Mina küll kellegilt vastu hambaid ei saanud Mis jama te ajate siin...Löödi mööda? Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted February 21, 2010 Või ei julgetud lüüa ? Share this post Link to post Share on other sites
Indrek Viska 8 Report post Posted February 22, 2010 Ülekaalukalt võitis seekord aktiivsema postitaja tiitli SamakameesAuhinnaks Gain Bolic 6000nimi: Samakamees - postitusi: 167nimi: Lightheaded - postitusi: 105nimi: JarmoOberst - postitusi: 96nimi: Djud - postitusi: 76nimi: kike89 - postitusi: 55nimi: LauraL - postitusi: 51nimi: Ott Kiivikas - postitusi: 43nimi: _T_ - postitusi: 41nimi: emmimees - postitusi: 40nimi: timo116 - postitusi: 32nimi: AlanBStard - postitusi: 30nimi: -Egert - postitusi: 29nimi: krms - postitusi: 28nimi: Nesatur - postitusi: 26nimi: kirp2 - postitusi: 26nimi: matjusm - postitusi: 23nimi: alessandro - postitusi: 22nimi: Innovative - postitusi: 20nimi: smack - postitusi: 20nimi: Belfort - postitusi: 18 Share this post Link to post Share on other sites
m@rko 0 Report post Posted February 22, 2010 Samakamees, kes siis veel! Share this post Link to post Share on other sites
Lightheaded 0 Report post Posted February 22, 2010 Lõpuks muudeti ka auhinna väljajagamise kriteerium Ehk läheb mõttetute postide tegemine vähemaks. Samas kuidas seda "asjalikkust" kontrollitakse? Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted February 22, 2010 Lõpuks muudeti ka auhinna väljajagamise kriteerium Ehk läheb mõttetute postide tegemine vähemaks. Samas kuidas seda "asjalikkust" kontrollitakse?Ilmselt Fitness.ee ise otsustab kes see on, mitte tavakasutajad. Share this post Link to post Share on other sites
soomusk 1 Report post Posted February 22, 2010 Ma mõtlesin, et Samakamees tarbib ainult UltraLife'i tooteid, aga tundub, et on ikka kõigesööja.. Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted February 22, 2010 Ma mõtlesin, et Samakamees tarbib ainult UltraLife'i tooteid, aga tundub, et on ikka kõigesööja.. Ta annab selle massilisaja ära tiimikaaslasele. Share this post Link to post Share on other sites
LauraL 80 Report post Posted February 22, 2010 Ta annab selle massilisaja ära tiimikaaslasele.Hmm, huvitav, kes see väljavalitu on Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted February 22, 2010 Hmm, huvitav, kes see väljavalitu on Kõige väiksemale ja nõrgemale läheb. Teistel pole mingeid gainereid vaja Share this post Link to post Share on other sites
Paul.K. 3 Report post Posted February 22, 2010 Kõige väiksemale ja nõrgemale läheb. Teistel pole mingeid gainereid vaja Ma olen kõige väiksem ja nõrgem. Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted February 22, 2010 Ja annetage üks peotäis siia ka Share this post Link to post Share on other sites
LauraL 80 Report post Posted February 23, 2010 Ma olen kõige väiksem ja nõrgem. Aga võta seda nagu komplimenti, et sind ei peeta kõige pisemaks Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted March 1, 2010 Käes esmaspäev, kes oli siis möödunud nädala asjalikum postitaja? Või see puudus ? Share this post Link to post Share on other sites
Indrek Viska 8 Report post Posted March 1, 2010 Väga raske on välja valida seda kõige asjalikumat postitajat, sest kõik on meeldivalt tublid.Äkki foorumi rahvas aitab valida. Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted March 1, 2010 (edited) Monkeymon! edit: kuid kui aus olla, siis Jarmo ikka jah Edited March 1, 2010 by Samakamees Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted March 1, 2010 (edited) Monkeymon! edit: kuid kui aus olla, siis Jarmo ikka jahMitte küll sellel nädalal palju figureerinud, kuid alati (võiks tihedamini) asjalikke postitusi tegev AlanBStard. Mina annaksin oma hääle talle Edited March 1, 2010 by JarmoOberst Share this post Link to post Share on other sites
Tigerkutsu 0 Report post Posted March 1, 2010 Mitte küll sellel nädalal palju figureerinud, kuid alati (võiks tihedamini) asjalikke postitusi tegev AlanBStard. Mina annaksin oma hääle tallePluss 1 hääl ka minu poolt. Share this post Link to post Share on other sites
Lightheaded 0 Report post Posted March 1, 2010 Mitte küll sellel nädalal palju figureerinud, kuid alati (võiks tihedamini) asjalikke postitusi tegev AlanBStard. Mina annaksin oma hääle talleTõsi. Väga asjaljk kasutaja. Share this post Link to post Share on other sites
Indrek Viska 8 Report post Posted March 2, 2010 Kõige asjalikuma postitaja oli ja on AlanBStard.Palavad õnnitlused ja meeldivat maiustamist soovides, Share this post Link to post Share on other sites