robocopp 0 Report post Posted February 24, 2008 kas teil tekivad naqu kraavid ?mul nt puusadel on ka aga nad licalt naq armid aga kraavi ple,pigem pinnapealsemad..Ja minult nt nad väga punased kas nad heledamaks lähevad? Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted February 24, 2008 (edited) Vastavad kreemid ja õlid siiski toimivad. Küll mitte naharebendi eemaldajana kahjuks. Ennetamiseks ja edasi rebenemise takistamiseks peaksid küll töötama.Ainult siis kui nad kollageeni sünteesi soodustavad...Ja noh, mul pole mingit erilist efekti olnud Edited February 24, 2008 by blind12 Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted February 24, 2008 Mul puusadel jumala palju neid... Dušši all märkasin alles. Aga kahtlane, sest jalgu ma pole treeninud. Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted February 24, 2008 Teatavas vanuses kasvab inimene ilma treenimata ka Share this post Link to post Share on other sites
Hi 0 Report post Posted February 24, 2008 Mul puusadel jumala palju neid... Dušši all märkasin alles. Aga kahtlane, sest jalgu ma pole treeninud.Sama siin. Share this post Link to post Share on other sites
big poppa pump 0 Report post Posted February 24, 2008 Mul olid vahepeal seljal lailihase ülaosas mõlemal pool "rebendid", nüüdesks aga pole enam. Share this post Link to post Share on other sites
robocopp 0 Report post Posted February 24, 2008 Mul olid vahepeal seljal lailihase ülaosas mõlemal pool "rebendid", nüüdesks aga pole enam.aga kas sul olid naqu pinnapealsed või sellised kraavid? Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted February 24, 2008 Nagu tiigri triibud Share this post Link to post Share on other sites
big poppa pump 0 Report post Posted February 24, 2008 aga kas sul olid naqu pinnapealsed või sellised kraavid?Pinnapealsed. Sellised heledamad triibud, keskelt veidi laiemad ja pingul. Share this post Link to post Share on other sites
robocopp 0 Report post Posted February 24, 2008 ei noh olex mul ka pinnapealsed sis ok aga mul naqu kraavid ja nad on punased ja väga silmatorkavad.Kuigi nad on nii 1cm pikkused.Aga kui nt peale nt teed tatoka?teab keegi pilte kus on tehtud?et kuidas ta jääks. Share this post Link to post Share on other sites
tõunii 0 Report post Posted February 24, 2008 See on ilmselt lihtsalt venitusjälg , bic on nii hullult kasvanud , ohtu ei ole , ära see ei kao ,jääb . Naistel tulevad rasedusest sellised , neile apteegis midagi müüakse, mis aitab võib-olla. Mõnel eriti jämedal sellil on neid igal pool.Nii ta on. Share this post Link to post Share on other sites
big poppa pump 0 Report post Posted February 24, 2008 ei noh olex mul ka pinnapealsed sis ok aga mul naqu kraavid ja nad on punased ja väga silmatorkavad.Kuigi nad on nii 1cm pikkused.Aga kui nt peale nt teed tatoka?teab keegi pilte kus on tehtud?et kuidas ta jääks.Oled sa nahaarsti juures käinud? See oleks võib-olla isegi täiesti mõistlik variant, kui ei midagi rohkemat, siis saad vähemalt teada kas see on ajutine.Tätoveering on ehk liiga äärmustesse minemine. Share this post Link to post Share on other sites
robocopp 0 Report post Posted February 24, 2008 hetkel ei ole.aga peax tõesti käima.Yhesõnaga kraave ei tohix olla sis?mul puusadel küll naq triibud aga pinnapealsed.Aga mis too arst ka aitab ,ytleb et kreeme ega ta edasi ikka kuhugi ei saada ju.Ja veel et lugesin kuskilt et mingi laserraviga saab seda parandada. Share this post Link to post Share on other sites
Henritamm 0 Report post Posted February 24, 2008 hetkel ei ole.aga peax tõesti käima.Yhesõnaga kraave ei tohix olla sis?mul puusadel küll naq triibud aga pinnapealsed.Aga mis too arst ka aitab ,ytleb et kreeme ega ta edasi ikka kuhugi ei saada ju.Ja veel et lugesin kuskilt et mingi laserraviga saab seda parandada.Ma arvan küll, et arst saadab su kuhugi edasi. Share this post Link to post Share on other sites
robocopp 0 Report post Posted February 24, 2008 nja kui saadabgi nt kuhugi,mis nad siis teevad?vaevalt et midagi paremax läheb?kas on yltse võimalik neid parandada nö.?olen kuulnud midagi laserravis. Share this post Link to post Share on other sites
Karu 0 Report post Posted February 24, 2008 nja kui saadabgi nt kuhugi,mis nad siis teevad?vaevalt et midagi paremax läheb?kas on yltse võimalik neid parandada nö.?olen kuulnud midagi laserravis.No mida sa siin foorumis seletad, kuidas laserravi kohta infot vaja ja arst on m6ttetu.Pane sammud arstile ja asi korras. Saad sealt laserravi ja mille iganes kohta targemaks. Samuti tatoveerimise teemal.Olles tatoveerinud endal varsti juba pool yhte kylge t2is ytlen kyll, et mingite nahakumeruste ja ebaregulaarsuste peale kyll mitte midagi ei torgata. Seda kohe kindlasti. Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted February 24, 2008 Laseriga on võimalik arme töödelda, suht kallis ja ega väga rabavat efekti pole.Kui nad valged on siis pole paljudel laseritel (nende lainepikkustel) milleski neelduda ka.Pmst on võimalik ka pigmentatsiooni taastada, aga mitte Eestis vist, võimsa UV-ga töödeldakse. Share this post Link to post Share on other sites
robocopp 0 Report post Posted February 25, 2008 kas keegi teab ka kuulsusi või suuremat sorti kulturismi vendadel neid arme??tahax enda omadega võrrelda. Share this post Link to post Share on other sites
pkwild618 0 Report post Posted February 25, 2008 Ei viitsi pilte teha, aga teema algataja rebendid on küll minu omadega võrreldes tühiasi. Mul biitsepsil neid päris palju ja nad on päris tumedad, punased. Samas ei lepi ma ka jutuga mis eespool räägiti, et miks on enamjaolt ainult biitsepsitel, sest algajad teevad aint biitsa. Ma ise treenin kõiki lihasgruppe ja küll mitte nii, et laseksin 2 tundi täiega kätt, nagu siin nimetati. Arvatavasti on sinna kõige kergemad tekkima? On ainult minu arvamus. Share this post Link to post Share on other sites
LB 0 Report post Posted February 25, 2008 mul olid kõhu peal päris hullud rasvumisest täpselt mõlemal pool 4 tykki mingid pklikuid a nad olid nagu armid vms a noh nüüd on enamvähem koos kõtuga kadnund Share this post Link to post Share on other sites
pkwild618 0 Report post Posted February 25, 2008 Vabandust, pean ennast parandama. Avastasin, et väiksemad (heledamad) rebendid on külgedel kah. Kõhule ega seljale ega jalgadele ei ole selliseid asju igatahes tekkinud. Share this post Link to post Share on other sites
T6nu69 0 Report post Posted March 6, 2008 Cutleril on ka rebendid?http://www.company.pri.ee/arnoldclassic/aclassic%20043.jpg Share this post Link to post Share on other sites
rinaldo 0 Report post Posted March 24, 2008 Cutleril on ka rebendid?http://www.company.pri.ee/arnoldclassic/aclassic%20043.jpgCutleril on korralikud rebendid Mul on ka rebendid ja täna tekkis üks rinnalihastele kaldpingil lennates juurde Kas mingit rahvameditsiini on asja parandamiseks? Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted March 24, 2008 mingid kreemid on, e-vitamiiniga vist vmsvaadake BBuilding.comist Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted March 24, 2008 E-vitamiin ei tohiks mõju avaldada. Share this post Link to post Share on other sites