Jump to content
T

Naharebendid

Recommended Posts

Uploadid pildi internetti oma arvutist. Neid kohti on palju kuhu tasuta uploadida saab.

Siis saad lingi, kus pilt asub

Teed postituse. Siis kas vajutad nupule IMG , kirjutad lingi ja vajutad OK. Siis lisad postituse :unsure:

Otsime...

Panin Googlesse ,,free image hosting''

Esimene leht mis ette tuli (enim klikitud kasutajate poolt) oli http://www.imageshack.us/

Vajutad Browse, otsid pildi üles, nt My Documents - My Pictures.

Lõpuks vajutad nuppu Host it!

Seejärel saad lingi oma pildile

dsc011602cj.th.jpg

Pole hullu midagi,mul oli ka ölg pealtpoolt aga küll ta ära läheb kui sa ei näpi seda koguaeg,soovitan oodata lihtsalt.Aga kui tunda väga annab siis muidugi külasta arsti.

Olen ise tegelenud sellise vähetuntud spordialaga nagu sangpommi rebimine ja tõukamine. Alguse, kui alustasin sellega ei pannud tähelegi, et seljapeal on mul rebendid , ennem kui mazaasi mulle tehti:) Kõik oli sellest, et ma ei pannud omale peale tõstmis vööd. Tõesti on selg nagu naisel, kes on just sünnitanud:) Õnneks nad mingit valu ei tekita, lihtsalt koledad on .

ei tea, kas see sind lohutab, aga mul on need rebendid 3x sygavamad ja neid on palju rohkem. Ja mitte ainult biitsepsi peal, vaid ka 6lgadel ja rinnal :P Isegi selja peal olen m2rganud neid asju.

no näed st et mina olen siis ka pannud ja siis vict alessandro ka.tal on ju ka rebendid.alessandro sa mingit kreemi või miskit ka peale paned?

Kui juba hooplemiseks läks: mul on sarnased moodustised aeg ajalt reitel;eriti just siis, kui tunnen, et jalad on otsustanud paisuma hakata (aga selle üle on mul hea meel ja olen isegi nõus arutluse all oleva ohvri tooma, et kasvada).

mina läheks ikka arsti juurde, et kuulda eksperdi arvamust, nii igaks juhuks, igast ime kreemidest jms vöib ju ajutiselt kasu olla.

vabandust et tahtsin natuke asja kohta uurida,ja kahju et ma memmekas olen.ma lähen siis teise tuppa oma ilusaid rebendeid vahtima ja homseks panin juba aja kinni rasedate naiste rebendite vastasele kursusele. :rolleyes::);):):):(:P:wacko:

Nahk rebeneb, järelikult on tegu REBENDITEGA, seega oleks loogilne kui paneksid otsingusse sõna "REBENDID" :rolleyes:

TULEMUSED:

Artiklid (vasteid: 1 / kuvan 1 )

Foorum (vasteid: 15 / kuvan 15 )