Jump to content
Hola Bola

ravimiamet on eestis vist ise haige ?

Recommended Posts

Mul ema enne mainis, et ta olevat kuulnud, aga ise olen ka kursis sellega, et kuni 500 000 võib saada.

Ta ilmselt ajas miskit sassi. Õhtulehes ka kirjutas, et võib oodata rahatrahv, aga ei pruugi. Ilmselt oleks see teema ammu siin foorumis ka olnud kui Ott trahvi oleks saanud :D

Õhtuleht imes välja sulest selle 500k trahvi. Krimis rääkis ametnik selgelt, et alla 50k tuleb vast ikka...

Õhtuleht pole väitnudki, et trahviks tuleb 500k - loe tähelepanelikumalt.

Ta ilmselt ajas miskit sassi. Õhtulehes ka kirjutas, et võib oodata rahatrahv, aga ei pruugi. Ilmselt oleks see teema ammu siin foorumis ka olnud kui Ott trahvi oleks saanud :D

Jep, kaldun ise ka nii arvama kuna siin polnud ka sõna sellest. Loodame parimat.

"Ravimiamet on avastanud ka seda, et mõnel juhul ei vastanud pakendile kirjutatud koostis tootja kodulehel märgitud toote koostisega. Kas tegu võib olla võltsinguga? Või tootja ei avalikusta tegelikku koostist, püüdes saada konkurentsieelist? Oletust kinnitab Argo Aderi juhtum. Väidetavalt "tavalise" toidulisandi kasutamise tulemuseks oli ju positiivne dopingutest."

:D :D :D:P

Naljamehed ikka..

TOTAL joke. Korjati ära vitamiine üle päevase doosi sisaldavaid lisandid. Hmm tea ma võin APOVITi laste multivitamiini apteegist samuti osta ja korraga 4 pakki sisse võtta, kui üledoosi vaja. Kui karp prae maksa ja 3 killo porgandit päevas süüa, saab mingi 4000% päevase koguse A vitamiini. Rtards! E-vitamiini ja d-vitamiini saab kalaõli juues, kui niimoodi nokkima hakkata tuleb kogu kuradi toit poest ära korjata.

Täiesti nõus. Vitamiinidooside suuruse piiramine on absurdne!

Õhtuleht pole väitnudki, et trahviks tuleb 500k - loe tähelepanelikumalt.

No suur pealkiri, mis ma poes nägin, rääkis nagu küll 500k´st. Aga ega ma seda Õhtulehe gavnood lähemalt lugema ei hakanud :D

No suur pealkiri, mis ma poes nägin, rääkis nagu küll 500k´st. Aga ega ma seda Õhtulehe gavnood lähemalt lugema ei hakanud :D

Küll aga kommenteerima...

Mille poolest erinevad siinsed lahmijad Õhtulehe kommentaariumis lahmijatest? :D

Mille poolest erinevad siinsed lahmijad Õhtulehe kommentaariumis lahmijatest? :D

Tegelikult ei olegi sisuliselt vahet. Vahe on ainult formaadis. Ühed kommenteerivad foorumi kasutaja postitusi, teised Õhtulehe lugu.

Mida ja kus ma kommenteerisin? :D

Ei saa päris täpselt küll aru, keda sa lahmijaks nimetad, aga tolle artikli kommenteerijad ja siinsed kasutajad on väga erinevate arusaamadega...

Mida ja kus ma kommenteerisin? :D

Ei saa päris täpselt küll aru, keda sa lahmijaks nimetad, aga tolle artikli kommenteerijad ja siinsed kasutajad on väga erinevate arusaamadega...

Seisukohad võivad erinevad olla. Lahmimine sama. Ke lahmib Ravimiameti või kohtusüsteemi pihta omamata elementaarsematki aimu, kuidas ühes või teises asju tehakse; kes lahmib steroidide ja kulturistide pihta. Mis vahet seal on? Üks süvenematus ja lollus kõik.

Kes on need lahmijad, seda hinnaku igaüks ise vastavalt võimetele. :D

Kle Vägivaldur, sa vist arvad end kõike teadvat. Niipalju kui olen su postitusi märganud, käivad enamik neist teiste inimeste postide(arvamuste) pihta, otsid mingeid vigu, isegi kui mõni sõna/väljend on kirjutatud natuke naljakalt või mitte kõige täpsemini, on sul vaja hakata kohe üleolevalt nokkima, et umbes mida sa suust välja ajad.... ise sa sügavamasse arutelusse e ilasku vaid aind paugutad ise teiste kallal, vähemalt selline mulje on sust jäänud. Miks sa üldse siin foorumis käid, kui miski ei meeldi? Umbes nagu välja elamas käiksid.... täiesti anonüümselt.

Ennem ma ei arvanud meie kohtusüsteemist kõige paremini, sul oli vaja kohe mainida, et lahmitakse selle pihta, teadmata mitte midagi sellest. Kui palju sa ise oled kokku puutunud sellega, et tead seda olema alati nii õiglane, korrektne ja kodanikusõbralik? Oled sul palju tulnud ette kohtu uksi/pinki kulutada? Kui ei, siis oli see sinu poolt lahmimine ning kui oled, siis peaksid aru saama millest ma räägin. Või sa lausa töötad kohtusüsteemis, et ei kannata kriitikat selle pihta?

Kle Vägivaldur, sa vist arvad end kõike teadvat. Niipalju kui olen su postitusi märganud, käivad enamik neist teiste inimeste postide(arvamuste) pihta, otsid mingeid vigu, isegi kui mõni sõna/väljend on kirjutatud natuke naljakalt või mitte kõige täpsemini, on sul vaja hakata kohe üleolevalt nokkima, et umbes mida sa suust välja ajad.... ise sa sügavamasse arutelusse e ilasku vaid aind paugutad ise teiste kallal, vähemalt selline mulje on sust jäänud. Miks sa üldse siin foorumis käid, kui miski ei meeldi? Umbes nagu välja elamas käiksid.... täiesti anonüümselt.

Ennem ma ei arvanud meie kohtusüsteemist kõige paremini, sul oli vaja kohe mainida, et lahmitakse selle pihta, teadmata mitte midagi sellest. Kui palju sa ise oled kokku puutunud sellega, et tead seda olema alati nii õiglane, korrektne ja kodanikusõbralik? Oled sul palju tulnud ette kohtu uksi/pinki kulutada? Kui ei, siis oli see sinu poolt lahmimine ning kui oled, siis peaksid aru saama millest ma räägin. Või sa lausa töötad kohtusüsteemis, et ei kannata kriitikat selle pihta?

Natuke kriitikat foorumis on just väga tere tulnud. Panebki foorumlasi natuke mõtlema ja tõmbab hoo maha. Samas ei maksa sinulgi (emmimees) liialt erutuda, vahest on lihtsalt targem käega lüüa.

Enamasti lööngi käega, aga kui keegi järjepidevalt millegagi närvidele käib või üleolevalt lendab, siis vahest tuleb välja öelda ka see. Koguaeg vaielda ei jõuaks elusees, parem närve säästa..

Edited by emmimees

Mina ei arva ennast kõike teadvat, aga üritan vältida suuremaid paugutamisi teemadel, millest ma mütsigi ei tea. Kahjuks siin foorumis on ajaga tasakaal paigast läinud - lasteaed lärmab ja targemad võtavad üliharva sõna ning mõnel teemal kahjuks üldse mitte. Mind see häirib ja seda ka väljendan.

Sa tunned ennast puudutatuna...tore, mingi enesekriitika siiski on. :lol: Õigussüsteemi kohta (ELi seaduste ühetaolisus; millal, kus ja mis astmetes kõigepealt mida arutatakse) ajas siin pigem mõni teine pada. Hinnang süsteemi tõhususele ja õiglusele on hoopis teine teema.

Kohtusüsteemis ei tööta ja oma isikut ma siin ka varjanud ei ole.

Haiged need uudised ikka. Mürgitavad tavainimeste ajusid!

Näide: Läksin mina nädalavahetusel koju. Võtsin oma pärmitynnid koju kaasa, et seal ka maiustada. (Cellmass ja Gainer)

Ema hiilis ligi ja hakkas tyhja koha pealt mingit iba ajama, et pojakene ära neid asju söö - need steroide täis, et salaja pannakse jne. OMFG

Pidin jälle pika hariva loengu kodus korraldama :D

Hea, et seda Cellmassi pole veel ära keelatud. Juhul kui No-Xplode'i Eestis enam müüa ei saa vaikselt, nagu varem, ja tahtjaid on (siiski TOP #2 enimmüüdud lisand maailmas), siis cheapuksupplements lehelt saate ka tellida, Inglismaalt saadavad mööda maismaad mingi odava kullerteenusega ja kuna EL'i sisene, siis tollides ei deklareerita midagi ja tuuakse kenasti ukse taha, mitte ei pea kuskil lennujaama taga käima deklaratsioone täitmas nagu USAst tellitud kaubaga.

Igatahes jõudu teile seal, ise tõmbasin vabasse maailma, siin on igas nurgapoekeses proteiinipulbrid, kreatiinid ja vitamiinid müügil, isegi pisikeses tanklas müüakse MuscleMilk jooke. Olge tugevad!

• Upvote 1

Haiged need uudised ikka. Mürgitavad tavainimeste ajusid!

Näide: Läksin mina nädalavahetusel koju. Võtsin oma pärmitynnid koju kaasa, et seal ka maiustada. (Cellmass ja Gainer)

Ema hiilis ligi ja hakkas tyhja koha pealt mingit iba ajama, et pojakene ära neid asju söö - need steroide täis, et salaja pannakse jne. OMFG

Pidin jälle pika hariva loengu kodus korraldama :D

See on see, kui ajalehest loed uudiseid stiilis, et keegi tellis USA-st toidulisandi või ostis Venemaa apteegist ja jäi dopingkontrollis vahele..

Ja kust need uudised tekivad? Peamiselt sellest, et sportlased ei taha keelatud ainete kasutamist tunnistada ja siis ajavad mingit udu. Ka meie sportlased.

Aga igasuguseid lõbusaid asju USAs toidulisandite seest avastatud. Rotisitta näiteks. :D Aga äkki annab parema "pumpefekti" - ma ise pole proovinud.

Ja kust need uudised tekivad? Peamiselt sellest, et sportlased ei taha keelatud ainete kasutamist tunnistada ja siis ajavad mingit udu. Ka meie sportlased.

Aga igasuguseid lõbusaid asju USAs toidulisandite seest avastatud. Rotisitta näiteks. :D Aga äkki annab parema "pumpefekti" - ma ise pole proovinud.

Jah ega selle rotisitaga peab ka ettevaatlik olema, enne peaks ravimiametist luba küsima kas seda ikka võib eesti tellida, muidu võib tollis kaduma minna B)