Jump to content
Sign in to follow this  
maverick

Pärnu jõusaalid

Recommended Posts

Just Pärnu poisid võiksid vastata et kus ja millise hinnaga jõusaalid siin asuvad.

otsin endale jõusaali kus käia aga ei tea kus nad asuvad ja pole suurem asi orienteeruja ka siin veel.

Aitäh!

Kas tüdrukud ei tohigi vastata? :rolleyes:

Igatahes... mina olen sellistes saalides siin käinud:

1) Pärnu Spordihalli Kimberi jõusaal, mis asub Mai-rajoonis (Riia mnt 129). Kuukaart 500 EEK

2) Kimber, mis asub kesklinnas (Hospidali 3) Rüütli tänava ääres. Kuukaart 500 EEK

Õpilastele veelgi soodsamad kaardid. Ja lisan veel, et Kimberi klubi kaardiga saab nii linnas asuvas kui ka Spordihalli jõusaalis käia. 2 in 1!

3) Tervisex, mis asub kesklinnas (Aida 5) Hansapordi majas. Hetkel sooduspakkumine 600 EEK kuus (ilma aastase lepinguta).

Endale meeldib Kimber kõige rohkem, on selline vanakooli saal korraliku varustusega (spets surumispink olemas jne). Spordihall on uus ja korralik, kuid tipptundidel rahvast liiga palju (aknast vaadates).

Uues spordihallis on jõusaal päris hea, hind alla 20-aastastele 400.- (kui jõuad saali ennem 17.00-i, vastasel juhul 450.-) ning üle 20-aastastele 500.- (sama jutt, vastasel juhul 550.-). Tipptundidel on tõesti palju rahvast, tavaliselt mingi kella kolme-nelja paiku tuleb palju inimesi kohale.

Ise olen käinud Tennisehallis, Kimberis ja nüüd Maispordis. Maisport on kujunenud teiseks koduks.

Et siis hea koht on jah, Maisport. Käib suhteliselt vähe rahvast võrreldes Kimberiga. Kimber peaks ju kõige soodsam jõusaal olema samuti, kui teatud ajal käia, nagu eelnevas postis kirjeldati.

Maisport.ee

See on hinnakirjas mainimata, et ISIC ja NPNK pangakaardiga on hind 490.-

Edited by Xero

Ise olen käinud Tennisehallis, Kimberis ja nüüd Maispordis. Maisport on kujunenud teiseks koduks.

Et siis hea koht on jah, Maisport. Käib suhteliselt vähe rahvast võrreldes Kimberiga. Kimber peaks ju kõige soodsam jõusaal olema samuti, kui teatud ajal käia, nagu eelnevas postis kirjeldati.

Maisport.ee

See on hinnakirjas mainimata, et ISIC ja NPNK pangakaardiga on hind 490.-

Ja õpilastele 440.-

2,5 aastat Mais käinud ja ainukeseks etteheiteks kükipuuri puudumine.

Ja õpilastele 440.-

Mai negatiivseuseks võib pidada ka ülikitsast riietusruumi, muidu saal okei.

Ja õpilastele 440.-

Kükipuur võiks olla jah, aga seda saaks ju korraldada kuidagi :rolleyes:

Mai negatiivseuseks võib pidada ka ülikitsast riietusruumi, muidu saal okei.

Eks nende riietusruumidega on nii nagu on. Selle kannatab veel ära.

Tervise sanatooriumis on suht hea rahulik , väike jõusaal- kõik asjad saab tehtud. Hind oli ka vist 500 kr kanti kuus. Ja riietusruum on vägagi korralik, puhas.

Miinuseks ehk et liiga väike mõne jaoks :rolleyes:

Ma käin kesklinna kutseka jõusaalis. Saab tasuta, kõik mis vaja, saan tehtud, trenažööre seal pole, ei tunne puudust ka kuna ei meeldi need. Treenin vaid vabade raskustega. Pesemisvõimalus on, mitte küll euro aga see mind üldse ei kõiguta. Eks see kes seal käinud on, teab.

Ma ise vb ka rohkem vana kooli pooldaja:D

Mulle on piisanud kangist, hantlitest, surumispingist, lõuatõmbekangist ja rööbaspuudest.

Ega sinna kesklinna kutseka jõmmi iga üks ei saa ka vist? Või saab? Mis seal olemas on ja kuidas rahvast on seal tipptunnil?

Aitäh ära juba.

Ma ise käisin 3 aastat tagasi 3 kuud kutsekas, käisin siis ka seal jõusaalis ja sealse tüdrukute kehalise kasvatuse õpetajale on näod teada. Siiani pole ta veel miskit öelnud ega küsinud, et kas me ikka käime seal koolis veel. Hoiame seal kõik korras jne. Käin seal 2 sõbraga, siis raskuseid jms jätkub enamvähem. Läheme kell 11:30 alati, siis pole ühtegi inimest seal.

Kui ma Pärnu olen sattunud, siis olen ikka käinud Maispordis. Seal juba aastaid käinud ning seega tekkinud kodune tunne. Treeningvahendeid on seal küllaga ja tasemel aparatuur ka.

Nüüd jaanuari kuus sattusin taaskord Pärnu korra ja otsustasin käia ära Pärnu Spordihalli jõusaalis. Ühekorrapilet 50.- oli küll soodne võrreldes Maispordi ühekorra piletiga õhtusel ajal (vist 80.-), aga pettumus oli väga suur. Tekitaks hämmingut et terve jõusaali peale leidsin ma kaks 2.5kg ketast? Kui ma teen kükkides püramiidi, siis on päris suur vahe kui kas panen kangile 110kg asemel juurde 115kg või siis 120kg? Viie kiloseid ja raskemaid oli seal küll ja veel. Samuti polnud seal tavalisi raskustega kange... Trenazöörid olid küll uued, aga tundusid olevat mingi odavama otsa tooted. Väga ebamugavad igatahes.

Mis seal oli hea, oli surumispinkide rohkus. Oli flat ja positiivse ja negatiivse kaldega. Esmapilgul vaatasin et oh, nii palju masinaid, millega aeroobset teha. Siis kui rattale peale istusin, selgus, et minul, 192cm pikal mehel on võimatu seal midagi teha ilma et põlved vastu aparatuuri ei käiks...

Olen käinud kesklinna Kimberis ja see on olnud väga hea kogemus (Y) aga paraku ma ei mõsita miks selline jama sinna Spordihalli kokku keerati. Viib veits mainet alla. Aga see on muidugi ainult minu arvamus.

Kui ma Pärnu olen sattunud, siis olen ikka käinud Maispordis. Seal juba aastaid käinud ning seega tekkinud kodune tunne. Treeningvahendeid on seal küllaga ja tasemel aparatuur ka.

Nüüd jaanuari kuus sattusin taaskord Pärnu korra ja otsustasin käia ära Pärnu Spordihalli jõusaalis. Ühekorrapilet 50.- oli küll soodne võrreldes Maispordi ühekorra piletiga õhtusel ajal (vist 80.-), aga pettumus oli väga suur. Tekitaks hämmingut et terve jõusaali peale leidsin ma kaks 2.5kg ketast? Kui ma teen kükkides püramiidi, siis on päris suur vahe kui kas panen kangile 110kg asemel juurde 115kg või siis 120kg? Viie kiloseid ja raskemaid oli seal küll ja veel. Samuti polnud seal tavalisi raskustega kange... Trenazöörid olid küll uued, aga tundusid olevat mingi odavama otsa tooted. Väga ebamugavad igatahes.

Mis seal oli hea, oli surumispinkide rohkus. Oli flat ja positiivse ja negatiivse kaldega. Esmapilgul vaatasin et oh, nii palju masinaid, millega aeroobset teha. Siis kui rattale peale istusin, selgus, et minul, 192cm pikal mehel on võimatu seal midagi teha ilma et põlved vastu aparatuuri ei käiks...

Olen käinud kesklinna Kimberis ja see on olnud väga hea kogemus (Y) aga paraku ma ei mõsita miks selline jama sinna Spordihalli kokku keerati. Viib veits mainet alla. Aga see on muidugi ainult minu arvamus.

Oled sa Tervisexis käinud? :rolleyes: Kardiost meil 4 sipnnerit, 2 ellipsit, 2 stepperit ja 2 Concept 2E-d + lugematu arv treeningseadmeid ja pinke ning ka 1,25 ja 2,5 kg-seid kettaid on piisavalt :D

Ise olen 193cm. Aitäh kõigile kes vastasid! Otsustasin et lähen ikka spordihalli, kuid enne seda jooksen tänaval soojaks ja võtan kodus 2,5 ja 1.25'd kettad kaasa :D

Võib selle teema kustutada vms.

Oled sa Tervisexis käinud? :D Kardiost meil 4 sipnnerit, 2 ellipsit, 2 stepperit ja 2 Concept 2E-d + lugematu arv treeningseadmeid ja pinke ning ka 1,25 ja 2,5 kg-seid kettaid on piisavalt ;)

Noh, saan aru, et Teil on kõik tasemel, aga hinnavahe Kimberi või Maispordiga on piisav, et ohverdada mõni kardioseade :P

Noh, saan aru, et Teil on kõik tasemel, aga hinnavahe Kimberi või Maispordiga on piisav, et ohverdada mõni kardioseade ;)

Üldiselt oleme me paindlikud :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.