Jump to content
LittleBlackCat

Jõusaali, kõik jõusaali. (;

Recommended Posts

Nonii,on keegi huvitatud näiteks koos minuga jõusaalis käima hakkamisest?Sellesuhtes,et tõesti tahaks väga minna,aga kuna olen suht algaja selle kohapealt,siis üksi ei tahaks väga minna.Asun Tartus.

Aga muidugi seda ka,et äkki oskab keegi mõnd odavat jõusaali soovitada,mis jääks ikka kuus alla 700kr? Õpilasele muidugi.

Kui kellegil huvi kaasa tulla,kirjutage aga. :D

Nonii,on keegi huvitatud näiteks koos minuga jõusaalis käima hakkamisest?Sellesuhtes,et tõesti tahaks väga minna,aga kuna olen suht algaja selle kohapealt,siis üksi ei tahaks väga minna.Asun Tartus.

Aga muidugi seda ka,et äkki oskab keegi mõnd odavat jõusaali soovitada,mis jääks ikka kuus alla 700kr? Õpilasele muidugi.

Kui kellegil huvi kaasa tulla,kirjutage aga. :D

fittesti, eedenis ? hinnad peaksid soodsad veel olema.

Täitsa haige ikka mis hinnad. :D

Rakvere spordikas on kuupilet 200.- õpilasele ja käi nii palju kui tahad.

Ja varustuse üle ka kurta nagu ei saa.

Kui kellegil huvi kaasa tulla,kirjutage aga. :o

Tule Turu tänava Spordihoone jõusaali , igati korralik ja hea koht. Hind õpilasele 10 korra pääse 242.- ja 20 korra pääse 375.- ! :D

Tule Turu tänava Spordihoone jõusaali , igati korralik ja hea koht. Hind õpilasele 10 korra pääse 242.- ja 20 korra pääse 375.- ! :D

Hinnad on head ja asukoht kesklinnas pmst. :o Soovitan.

Noo, mis linn see Rakvere ka on ? Suuremates Eesti linnades ikka kõrgemad hinnad.

Usun et asi pole siiski linnas,vaid jõusaalis endas ja seal olevates muudes võimalustes...vinnis on ka kallim kui rkv spordikas,kas vinni on siis kohe suurem linn kui rkv?

kirp,ivo,imre käivad saalis ja keegi ikka neist alati saalis on seega neilt saab abi paluda, samuti on noorte kulturismi ja fitnessi grupp ka saalis

Edited by MikroToitaine

Noo, mis linn see Rakvere ka on ? Suuremates Eesti linnades ikka kõrgemad hinnad.

Näiteks Paides on Spordihalli kuukaart noortele 560 ning Tervisekeskuses ~600,võrreldes nüüd Tartu omadega,siis peaks vist ära kolima?

Articsporti soovitan.Asub Tartus.Mina maksan 190 krooni kuus.Seal j6usaal ja bassein.Tule kindlasti.

Varem oli nii, et kellel k6huymberm66t suurem see saab odavamalt, nyyd pidi vist nii olema et arvutatakse sinu pikkus+kg ja siis mida rohkem kaalud seda odavamalt saad.

Articsporti soovitan.Asub Tartus.Mina maksan 190 krooni kuus.Seal j6usaal ja bassein.Tule kindlasti.

Varem oli nii, et kellel k6huymberm66t suurem see saab odavamalt, nyyd pidi vist nii olema et arvutatakse sinu pikkus+kg ja siis mida rohkem kaalud seda odavamalt saad.

Kuidas see nii vähe maksab? Mina olen kuulnud,et seal ei saagi kuu kaupa maksta,et tuleb terve aasta maksta???Või olen ma millestki valesti aru saanud?

Pikkuselt olen ma 183cm ja kaalu 80kg,tahaks tõesti alla võtta ja vormi saada.Aga kaua sa seal juba käinud oled?Äkki läheksimine mingiaeg koos sinna?Ma ei julge vist üksi minna,häbelik nagu ma olen. :rolleyes:

Kuidas see nii vähe maksab? Mina olen kuulnud,et seal ei saagi kuu kaupa maksta,et tuleb terve aasta maksta???Või olen ma millestki valesti aru saanud?

Pikkuselt olen ma 183cm ja kaalu 80kg,tahaks tõesti alla võtta ja vormi saada.Aga kaua sa seal juba käinud oled?Äkki läheksimine mingiaeg koos sinna?Ma ei julge vist üksi minna,häbelik nagu ma olen. :rolleyes:

natuke offtopic. Jõusaali ei julge minna? Aga võhivõõraga küll :D

natuke offtopic. Jõusaali ei julge minna? Aga võhivõõraga küll :rolleyes:

Mh ma julgeks minna,aga kellegagi,kes on juba seal varem käinud jne.Mis siis,et võõras. :D Kui vaja läheksin üksi ka,suveks ju vaja vormi saada. :o

ühesõnaga mõned hinnad Tartus

Turu 8-s on Õpilasele: 10 korra kaart 242.- ja 20x kaart 375.-

MV Spordiklubi (Riia 136A) kuukaart on 440.-

Eedeni Fittestis kuukaart 499.-

TÜ Spordiklubi (Ujula 4) kuukaart 500

Lõunakeskuse kohta ei osta öelda.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.