Homer 0 Report post Posted December 14, 2005 Kas keegi teab , kus müüakse spetsiaalseid jõusaali dressipükse. Tean , et amazonis ja powermanis, aga kas kuskil mujal ka on? Powermanis on tegelt sellised, mida vaja oleks aga seal on vaja tellida...ehk siis proovida ei saa ja aega läheb mingi paar nädalat enne kui kätte saaks.. Share this post Link to post Share on other sites
muc 0 Report post Posted December 15, 2005 Robocopis on erineva suuruse ja värviga püksid kohapeal olemas ning saab proovida ka.Telliskivi 51, Tallinn. Share this post Link to post Share on other sites
mait00 0 Report post Posted May 21, 2006 Ma tahaks osta selliseid laie jõusaalipükse, paljud suured mehed kannavad neid, nimetatakse veel baggy pants-iks. Äkki keegi oskab soovitada kus neid saad osta, Eestis või kuskilt euroopast. Share this post Link to post Share on other sites
maza 0 Report post Posted May 21, 2006 www.powerman.ee Share this post Link to post Share on other sites
kaiv 0 Report post Posted May 21, 2006 www.powerman.ee Tellisin sealt, väga rahul Share this post Link to post Share on other sites
company 0 Report post Posted January 26, 2010 Tere Fitnness'i foorumi kasutajad!Usun, et olen leidnud õige koha leidmaks teiepoolset abi tekkinud küsimusele. Olen seadnud järgnevaks eluetapiks mõningad eesmärgid, kuhu hulka kuulub ka järjepidev füüsiline treening. Arvan, et praegusel talvisel perioodil sobib oma üldfüüsise kõpitsemiseks just jõusaal. Proovin ennast esmakordeks jõusaali minekuks võimalikult hästi ette valmistada. Kuid olen sattunud, teie jaoks kindlasti lihtsa, minu jaoks mõtlemapaneva küsimuse juurde. Milline on õige jõusaali riietus või mida tuleb riietuse valiku puhul arvestada (särgid, püksid, jalanõud, pika/lühikese käise või säärega, riide materjal vms.)?Nagu te juba aimate, ei ole ma antud valdkonnas just kõige pädevam. Hindan kõrgelt teie soovitusi ja nõuandeid.Parimate soovidega,Company Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted January 26, 2010 Riietus olgu sinule endale mugavam, pikk või lühike. Jalats olgu kindla tallaga ning kinnine Riidest, endal on puuvillased püksid ja särk Share this post Link to post Share on other sites
rollton 7 Report post Posted January 26, 2010 Riietus olgu sinule endale mugavam, pikk või lühike. Jalats olgu kindla tallaga ning kinnine Riidest, endal on puuvillased püksid ja särk Mugavus ja ole mõnus ära plätudega hakka käima. Share this post Link to post Share on other sites
moosese10k2sku 0 Report post Posted January 26, 2010 Tavalised spordiriided.Üldiselt ise eelistan lühikesi pükse ja lühikeste käistega pluusi, et õhk läbi käiks.Teksadega ei soovita eriti käiia Share this post Link to post Share on other sites
Vilps 1 Report post Posted January 26, 2010 Ikka pead midagi sellist valima, et sul endal mugav oleks. Tavaline riietus jõusaalis on tossud; lühikesed või pikad püksid - ise olen hakanud pikkadega käima. Seljas T-särk kas käistega või ilma. Mulle meeldib ilma käisteta...kannan maikat. Lihtsalt mugavam, kui käed on vabad. Millegi pärast need käised segavad:) Share this post Link to post Share on other sites
-Egert 22 Report post Posted January 26, 2010 Ikka pead midagi sellist valima, et sul endal mugav oleks. Tavaline riietus jõusaalis on tossud; lühikesed või pikad püksid - ise olen hakanud pikkadega käima. Seljas T-särk kas käistega või ilma. Mulle meeldib ilma käisteta...kannan maikat. Lihtsalt mugavam, kui käed on vabad. Millegi pärast need käised segavad:)Ja pikad püksid kükki ei sega? Share this post Link to post Share on other sites
Belfort 0 Report post Posted January 26, 2010 olen tähele pannud saalides tavaliselt suhteliselt jahe, seega ise kannan pikki puuvillaseid + särk + pusa, keha ilusti soojas. Share this post Link to post Share on other sites
Belfort 0 Report post Posted January 26, 2010 Ja pikad püksid kükki ei sega?laiad puuvillased ei sega, need venivad ka kui peaks kinni hakkama. mingite nailondressidega läheb jamaks Share this post Link to post Share on other sites
-Egert 22 Report post Posted January 26, 2010 (edited) laiad puuvillased ei sega, need venivad ka kui peaks kinni hakkama. mingite nailondressidega läheb jamaks Mind segab isegi veniv püks, väga ebamugav kükitada kui miski natukenegi takistab/segab. Edited January 26, 2010 by -Egert Share this post Link to post Share on other sites
Vilps 1 Report post Posted January 26, 2010 Ja pikad püksid kükki ei sega?Ei sega. Samuti puuvillased. Väga mugav nendega. Share this post Link to post Share on other sites
navigaator 3 Report post Posted January 26, 2010 Lühikesed püksid, T-särk, ketsid. Jõusaalis trenni tehes hakkab palav. Ise ei saa aru kuidas saab paksudes pükstes, suure pusa ja villase mütsiga normaalselt trenni teha. Share this post Link to post Share on other sites
matjusm 25 Report post Posted January 26, 2010 Kõik peale lühikeste pükste, T-särgi ja spordijalatsite on minu arvates üleliigne (v.a muidugi sokid ja aluspesu). Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted January 26, 2010 Pane sellised riided, mis ei sega su keha liikumist(kükk, tõmme), üldiselt siis venivast materjalist või laiad puuvillased. Share this post Link to post Share on other sites
ants16 0 Report post Posted January 27, 2010 shortsid ja pusa, jalas sporditossud Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted January 27, 2010 (edited) Jalatsi tald peaks olema võimalikult õhuke ja sile, tavaliste nö. õuetossudega läheb jamaks. Kõige odavamad Hiina tennised/ketsid on väga head, 50 kr maksid ja üsna tükk aega juba olen kasutanud, kükki ja jalapressil säärt väga hea teha. Algul käisin mingite mittevenivast materjalist pükstega, kükki oli ikka väga hull teha, kuni ükskord siis rebenesidki katki. Nüüd kasutan selliseid, mille koostiseks on 70% puuvill, 24% polüester, 6% spandex, väga hästi annavad venima. Särgi suhtes eriti vahet pole, aga ma eelistan ilma käisteta. Edited January 27, 2010 by Capricorn Share this post Link to post Share on other sites
-TANK- 54 Report post Posted January 27, 2010 Lühikesed püksid, T-särk, ketsid. Jõusaalis trenni tehes hakkab palav. Ise ei saa aru kuidas saab paksudes pükstes, suure pusa ja villase mütsiga normaalselt trenni teha.Näiteks peale vahetult peale õla/küünarnuki vigastust treenima hakates ei saa aru kuidas on võimalik T-särgiga või maikaga trenni teha... Siis on mida soojem seda parem. Share this post Link to post Share on other sites
Kask 2 Report post Posted January 27, 2010 Jah lühikesed püksid, normaalsed jalanõud, T - särk / maika. Ma võtan tavaliselt pusa ka kaasa, soendusseeriate ja soenduse ajal parem . Share this post Link to post Share on other sites
Rookie21 0 Report post Posted January 27, 2010 Lühikesed püksid, t-särk ja tossud suht selline mugav riietus osadele aga meeldin ntx pikkade dressidega käia trennis, aga aru ma ei saa miks!Niigi higistad ja julmalt palav on panna veel pikad dressid ka no thanks Share this post Link to post Share on other sites
company 0 Report post Posted January 27, 2010 Pean tõdema, et teie nõuannetest on tulnud välja minujaoks uudseid asju, millele ma ei oleks osanudki esmapilgul tähelepanu pöörata.Kasutan teie poolt pakutuid soovitusi ning leian, et need on suureks abiks omale võimalikult mugava ja otstarbeka treeningu riietuse leidmisel.Tänan teid asjalike soovituste ja näidete eest.Seniks parimat!Company Share this post Link to post Share on other sites
kuuliks 0 Report post Posted January 27, 2010 (edited) Mina isiklikult kannan pikki pükse ja lühikeste varrukatega särki. Jõusaalis on jahe ja polegi harjunud lühikesi pükse kandma.Mugavus ja praktilisus on tähtsad. Proovi erinevalt kui kohe ei sobi Edited January 27, 2010 by kuuliks Share this post Link to post Share on other sites