Jump to content
Viki

põlv teeb "klõps"

Recommended Posts

Panin tähele trepist üles minnes, et parem põlv teeb "klõps" (selline "kuiv" ja selge hääl), niisama jalga kõigutades ei toim´u midagi, aga trepist üles minnes või kükitades küll :) Juba oma nädal aega vist.

Samas ei kaasne sellega mingeid valusid. Kas menisk hakab läbi minema?

(koormusest veel nii palju, et põlved saavad "vatti" bodypumpis (kükid sõltuvalt tujust 17-20 kg + kang, väljaastekükid 15kg +kang), kord nädalas stepaeroobika (see nädal jäi küll ära) ja kord nädalas nordea tervisejooks (3-4 km), millele on viimasel ajal järgnenud ka ujumine.

Ehk peaks mingit liigesegeeli sisse määrima, olen natuke murelik.

Ette tänades!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

no sõber internet aitab alati, nüüd olen valgustatud. (kui sa mõtlesid ultra gel kokteili) ma ei tea, suhtun igasugustesse sissesöötmiskeks/jootmiseks mõelnud keemiatesse ülima skepsisega. määriks mingit salvi või asja juba peale..

samas, mine tea, äkki see koks maitseb hea.

Aitäh sulle igatahes :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui põlv ka valu teeb, siis võiksid mõnda määritavat geeli proovida (n.Fastum Gel), aga muidu on eelpool mainitud Ultra gel väga hea.

NB! Ära karda ´´keemiat``,inimene ise ongi üks suur keemia

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

no targutaks siis korrga veel natuke. nimelt ei ole põhjust sellesse n.ö keemiasse skeptiliselt suhtuda sest tegemist on ju loodusliku ainetega ja need ongi keemia. no näit vesi h2o on ülim keemia. õhk mida sisse hingad on keemia. välja hingad süsihappegaasi - jälle keemia. mis seal kopsudes toimus - keemia. kõik on keemia. seesama salv mida sa sina peale määriksid on võibolla hullemgi keemia. söök mida sa sööd on keemia. protsessid mis su sees toimuvad on ka paljuski keemilised. ei ole sellist asja nagu keemia sest kõik on keemia.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ostin ka kunagi Ultra Geli-süda läks pahaks, nii vastik maitse!

Arstil (TÜ traumatoloog-iseenesest peaks Tartu ülikooli juures töötav arst ikka ju midagi teadma..) käisin ka, see ütles kõigepealt, et liigun vähe (ta ei teadnud, et tegin tol ajal 8 trenni nädalas ja isegi ei puhanud ükski päev) ja siis mõtles välja, et mul ongi sellised liigesed et ei kannata trenni! Saatsin ta kuu peale.

Praegu on apteegis saada vähemalt kahte sorti glükosamiini tablette (tuleb hulga odavam kui Ultra Gel muide- 100 tbl ostsin 140 kr)Kuu aega sööd, 2 näd vahet ja siis jälle. Kui pidevat probleemi pole, tee pikem vahe. Endal on põletikud olnud mõlemas põlves ja ka õlas (vanad vigastused, mis aeg-ajalt tunda annavad), ning glükosamiin on probleemi lahendanud. Aine on lisaks kõhre tekke soodustamisele ka põletikuvastane ja valuvaigistav- ning tõesti seda ta ka on!! Võtan igal hommikul toiduga 1 tbl ja kui näiteks varem ei saanud trepistki üles ilma et põlv oleks valus olnud (öösel ka valutas muide)siis nüüd teen 110 kg jalapressi ilma probleemideta :)

Sellise "keemiaga" väldid muide seda, et tulevikus kõrges eas olles pead kepi najal komberdama ja liigesevalu kannatama. Iga liiges kulub liikudes, glükosamiin peatab selle protsessi ja aitab kõhrel uueneda. Kui kõhr aga on tugevalt kulunud, ei aita muu kui kunstliiges..

Meie peres on hakanud ka ema (45a) ja vanaema (76a) glükosamiini sööma, vanaemal kahjuks(nagu enamusel vanuritest) liigesed juba täitsa läbi, aga tänu glükosamiinile enam hullemaks õnneks ei lähe.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

nõrk oled siis kui süda pahaks läks. proovi glutamiini. vot see on hea maitsega. tähendab ma ennist ütlesin et nagu Ultra Gel liigeste hoolduseks. ei vaidle vastu et Ultra Gel on täisti softcore ja kokkuvõttes on tabletid efektiivsemad. aga hoolduse mõttes mõnda sheiki segada väga asjalik.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Glutamiin on mu igapäevases sheigis muide täiesti olemas..Pole tal häda midagi. Aga ega maitse üle saa vaielda ka ju.

Aga see Ultra Geli rõvedalt lääge virsikumaitse......Ja muuga kui veega teda ju ka segada ei soovitata, jääb tükki ja siis veel rõvedam teda juua.Tegin ühe potsiku küll, aga-abi ei miskit. Peale tabletikujul sissevõtmist aga teine asi, polnud vastumeelsust ja asi toimis (tbl-s vist see toimeaine osakaal suurem-täpselt pole viitsinud vaadata, aga no aitab igal juhul).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×