ants16 0 Report post Posted January 13, 2010 Ma teen praegu 4x8 kava, 4ks jaotatud, ehk siis 1)rind/triits 2) selg/biits 3)õlg 4)jalg - suurematele lihasgruppidele teen 4harjutust formaadis 4x8. Nüüd on küsimus, kui kaua oleks optimaalne seeriate vahele puhata, ning kui palju tuleks harjutuste vahel puhata?Täna proovisin nii teha et seeriate vahel 1min ja harjutuste vahel 3min. Aga see 1min seeriate vahel tõmbas mind päris rihmaks ära(raskused ka suured), sest olen harjunud puhkama kuskil 1.15-1.30 min. Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted January 13, 2010 Ma teen praegu 4x8 kava, 4ks jaotatud, ehk siis 1)rind/triits 2) selg/biits 3)õlg 4)jalg - suurematele lihasgruppidele teen 4harjutust formaadis 4x8. Nüüd on küsimus, kui kaua oleks optimaalne seeriate vahele puhata, ning kui palju tuleks harjutuste vahel puhata?Täna proovisin nii teha et seeriate vahel 1min ja harjutuste vahel 3min. Aga see 1min seeriate vahel tõmbas mind päris rihmaks ära(raskused ka suured), sest olen harjunud puhkama kuskil 1.15-1.30 min.Tee enesetunde järgi kui ikka korralikult trennis pingutad siis ei saa päris kellapealt võtta kaua paus peaks olema. Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted January 13, 2010 1,5min olekski paras, või siis 2, oleneb kui kiire taastumisega oled . Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted January 13, 2010 1,5min olekski paras, või siis 2, oleneb kui kiire taastumisega oled .Oleneb ju harjutustest ka mida sooritad, raskete baasharjutuste juures (kükk, jõutõmme) on ikka 1.5min pausist liiga vähe. Share this post Link to post Share on other sites
Belfort 0 Report post Posted January 13, 2010 oleneb ikkagi inimesest.. Share this post Link to post Share on other sites
Lev 0 Report post Posted January 13, 2010 Ma teen praegu 4x8 kava, 4ks jaotatud, ehk siis 1)rind/triits 2) selg/biits 3)õlg 4)jalg - suurematele lihasgruppidele teen 4harjutust formaadis 4x8. Nüüd on küsimus, kui kaua oleks optimaalne seeriate vahele puhata, ning kui palju tuleks harjutuste vahel puhata?Täna proovisin nii teha et seeriate vahel 1min ja harjutuste vahel 3min. Aga see 1min seeriate vahel tõmbas mind päris rihmaks ära(raskused ka suured), sest olen harjunud puhkama kuskil 1.15-1.30 min.Trenn peabki rihmaks tõmbama! Esialgu on harjumatu, kuid paari nädala pärast hakkavad raskused päris tublisti tõusma. Ja veresooned tulevad ka nähtavale. Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted January 13, 2010 Trenn peabki rihmaks tõmbama! Esialgu on harjumatu, kuid paari nädala pärast hakkavad raskused päris tublisti tõusma. Ja veresooned tulevad ka nähtavale.Kui ikka ülekaalus pekihunnik olen siis ei tule need veresooned nähtavale ka siis kui puhkepause üldse ei tee. Share this post Link to post Share on other sites