Jump to content
airmax27

Seedeensüümid toidulisandites

Recommended Posts

Kui lugeda näiteks massilisajate koostisi siis tihti on sinna lisatud seedeensüümid.Huvitav palju need valgu imnedumist parandavad, et kas siis tasub osta valmis massilisaja sellepärst, et see peaks kiiremini imenduma või on see jälle firmade reklaamitrikk?

Kuna seedeensüüme pole kuskil müügis näinud siis isetehtud mixi neid lisada ei saa, kõike muud(süsikad, valgud, kreatiin jm.) on võimalik eraldi osta ja tuleb odavam kui massilisaja.

Peamine mille vastu need seedeensüümid aitama peaks on kõhutuuled, st et nad rohkem Su kõhu heaolu pärast kui valgu imendumise kiiruse pärast, minu teada... Aga eks parandage kui eksin :D

Edited by Arx07

Peamine mille vastu need seedeensüümid aitama peaks on kõhutuuled, st et nad rohkem Su kõhu heaolu pärast kui valgu imendumise kiiruse pärast, minu teada... Aga eks parandage kui eksin :D

Olen söönud valmis massilisajaid ja nyyd teen ise aga ei tunne küll, et valmis massilisaja seedimisele parem oleks.Mõlemad tekitavad mingil määral kõhutuuli ;)

Olen söönud valmis massilisajaid ja nyyd teen ise aga ei tunne küll, et valmis massilisaja seedimisele parem oleks.Mõlemad tekitavad mingil määral kõhutuuli :D

Jutt ei ole massilisajatest vaid seedeensüümidega massilisajatest. Pidin lihtsalt täpsustama.

Endal otsest kogemust ei ole, kuid peaks ära proovima (nt Ultralife Lean Gain), kuna olen suht tundlik toidulisandite suhtes.

Jutt ei ole massilisajatest vaid seedeensüümidega massilisajatest. Pidin lihtsalt täpsustama.

Endal otsest kogemust ei ole, kuid peaks ära proovima (nt Ultralife Lean Gain), kuna olen suht tundlik toidulisandite suhtes.

Täpsustus õige, mõtlesin seedeensüümiga massilisajat :D

Olen Ultralife Lean Gaini proovind, maitse väga hea aga ei ütleks et seedimisele parem oleks olnud.Tundub et see ikka rohkem reklaami teema, et mida rohkem asju sees seda parem ;)

Hetkel kasutan Inglismaalt tellitud (Bulkpowders.co.uk) 90% vadakuvalku ja segan sinna pool banaani, jogurtit, viinamarju ja mix tuleb väga hea, samuti hind :D

Edited by airmax27

Täpsustus õige, mõtlesin seedeensüümiga massilisajat :D

Olen Ultralife Lean Gaini proovind, maitse väga hea aga ei ütleks et seedimisele parem oleks olnud.Tundub et see ikka rohkem reklaami teema, et mida rohkem asju sees seda parem ;)

Hetkel kasutan Inglismaalt tellitud (Bulkpowders.co.uk) 90% vadakuvalku ja segan sinna pool banaani, jogurtit, viinamarju ja mix tuleb väga hea, samuti hind :D

Minu puhul on jälle banaan see, mis seedimise hästi ei mõju :P .(eriti kui süüa banaani koos kohupiimaga)

Parandavad oluliselt nii imendumise kiirust kui imenduvat kogust.

Eraldi müüakse Panzynormi nime all.

Kus kohast seda Panzynormi osta on võimalik?

Edited by airmax27

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.