pacman 0 Report post Posted January 7, 2010 (edited) Oih, sain valesti aru Edited January 7, 2010 by pacman Share this post Link to post Share on other sites
Lexusl 22 Report post Posted January 7, 2010 alessandro on kahtlane Tuleb ja hakkab lihtsalt oma kannaga vehkima. Suht agressiivne tundub jah.Aga äkki on just suitsukate ?Või siis tahab, et me arvaksime nii, et on suitsukate aga tegelt ei ole? Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted January 7, 2010 Mis see maffiamehe roll oligi?Tahad oma ülesandeid teada ? Kambas teisi maha võtta. Share this post Link to post Share on other sites
Impsik 0 Report post Posted January 7, 2010 Mis see maffiamehe roll oligi?Sa oled ju maffia liige, sa peaksid ju teadma mis maffiameeste ülesanne. Share this post Link to post Share on other sites
Lexusl 22 Report post Posted January 7, 2010 Mis see maffiamehe roll oligi?Väga kahtlane väljaütlemine Siit võib välja lugeda nii mõndagi. Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted January 7, 2010 Mis see maffiamehe roll oligi?Mul on sihuke tunne, et ta on kas loll maffialiige või tahab jätta oma küsimusega muljet, et ta pole maffia liige aga tglt ikkagi on. Share this post Link to post Share on other sites
LaizeN 0 Report post Posted January 7, 2010 Väga kahtlane väljaütlemine Siit võib välja lugeda nii mõndagi.haha, ma ka just mõtlesin.Ma nüüd ei saa hästi pihta, kuidas me üksteisega suhtleme ja kelle msne vaja oleks, et midagi läbirääkida ja kuhu ma selle hääle pean panema Share this post Link to post Share on other sites
kimmel 2 Report post Posted January 7, 2010 Kellegis kasutajanimes võis infos järgis mis ons selles isikus andmetes ei saas külls otsustadas, kes ons maffiasts!!Rebanes ons nads jus juhuslikults valinuds, vaevalts siins mingits erilists loogikats saabs järgidas.Kuis siis alesss Agas sees ons kõigests minus arvamus.Salde jumps ons vägas heas Nonii,üpris segane jutt.Kas narkojoobes maffioss? Share this post Link to post Share on other sites
Impsik 0 Report post Posted January 7, 2010 Pange tähele Pacman muutis nüüd oma postitust. Share this post Link to post Share on other sites
Lexusl 22 Report post Posted January 7, 2010 Pange tähele Pacman muutis nüüd oma postitust.Veel kahtlasem Share this post Link to post Share on other sites
pacman 0 Report post Posted January 7, 2010 Tark tiid mis kõnõlõs ull kõnõlõs mis tiid Share this post Link to post Share on other sites
marko233 0 Report post Posted January 7, 2010 Vaadates vana mängu siis staatused mängijatele on jaganud Rebane. Ning maffia staatuse on saanud kõik "vanad olijad/ja siin foorumis aktiivsed tegelased" v.a alessandro.Ehk on selles mängus sama muster?Rebane valinud maffia liikmed selle järgi kes temale veidi tuttavamad on...Samuti teine tähelepanek eelmisest mängust oli, et maffia oli alati grammike vaiksem kui külamehed.Nimesi veel välja ei käi, aga seda loogikat kasutades on paar kahtlusalust sõelal küll.. Share this post Link to post Share on other sites
Lexusl 22 Report post Posted January 7, 2010 Nonii,üpris segane jutt.Kas narkojoobes maffioss?Veel kaine...aga mine sa tea.Ja muide kes müüb, see ise ei kasuta (tavaliselt)Ma võtaks parem meditsiinilist piiritust Share this post Link to post Share on other sites
Lexusl 22 Report post Posted January 7, 2010 Tark tiid mis kõnõlõs ull kõnõlõs mis tiidTõsi ta on!!! Share this post Link to post Share on other sites
Impsik 0 Report post Posted January 7, 2010 Mõtlen siin, et kimmel on ka kahtlane, juba tükk aega loeb seda teemat aga midagi ei kirjuta. Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted January 7, 2010 Oih, sain valesti aru Nii nii Kohe näha, kellel kuues varvas plätude seest paistab! Share this post Link to post Share on other sites
LaizeN 0 Report post Posted January 7, 2010 Nii nii Kohe näha, kellel kuues varvas plätude seest paistab!Ma tean täpselt kes-kes on, tegelt ka Share this post Link to post Share on other sites
Lexusl 22 Report post Posted January 7, 2010 Ma tean täpselt kes-kes on, tegelt ka Sidusid Rebase tooli külge kinni ja pressisid info piinates välja jah?? Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted January 7, 2010 Ma tean täpselt kes-kes on, tegelt ka Järelikult oled maffia. Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted January 7, 2010 Järelikult oled maffia.Just.ja ta teab teisi mafjoososid. Share this post Link to post Share on other sites
LaizeN 0 Report post Posted January 7, 2010 Rebane praegu palub lunastust jah.. Share this post Link to post Share on other sites
renku 54 Report post Posted January 7, 2010 Mina ei loodaks loogika peale, et külamehed jutustavad rohkem ja maffia on vaiksem. Väga ei usu ma ka seda, et vanemad tegijad on maffiaks pandud, see vast ikka juhuse läbi valitud/loositud.Praegu ikka asi väga segane siin. Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted January 7, 2010 No 1 on küll suht kindel. Share this post Link to post Share on other sites
Impsik 0 Report post Posted January 7, 2010 No 1 on küll suht kindel. Mhm. Aiman keda sa silmas pead. Share this post Link to post Share on other sites
Lexusl 22 Report post Posted January 7, 2010 Mina ei loodaks loogika peale, et külamehed jutustavad rohkem ja maffia on vaiksem. Väga ei usu ma ka seda, et vanemad tegijad on maffiaks pandud, see vast ikka juhuse läbi valitud/loositud.Praegu ikka asi väga segane siin.Ühinen sinuga, põhilise info peaks ikka välja lugema postitustest, sealt ridade vahelt saab nii mõndagi teada.Aga poen nüüd põhku, minu öö hakkab nüüd, ega lihas muidu ei kasva Teistele soovin toredat ajuderagistamist Share this post Link to post Share on other sites