PaKaalu 0 Report post Posted January 5, 2010 TereOn siin foorumis või kuskil kokteili retsepte mis sisaldavad korralikult valku?VÕi Kui ise joote mingit siis millest see koosneb? Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted January 5, 2010 Ma arvan, et sa võid selle väga lihtsalt ise ka välja mõelda.Otsi lihtsalt toiduained mis sisaldavad palju valku, mixi need kokku ja lisa midagi ka maitseks.Valikuvõimalusi on ma arvan et palju. Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted January 5, 2010 Ma olen teinud kodujuustust, piimast ja banaanist. Maitsev ja valku on piisavalt. Share this post Link to post Share on other sites
SHOXi 0 Report post Posted January 5, 2010 Banaan annab tõesti hea maitse juurde. Aga kasuta otsingut, ma mäletan küll postitust valgu kokteilist. Seal oli igaljuhul toores muna ka sees, mille võib vabalt asendada keedetud omaga. Share this post Link to post Share on other sites
PaKaalu 0 Report post Posted January 5, 2010 AitähIse ei tahaks kohe tegema hakkata sest pärast tuleb mingi korralik keeks kokku Share this post Link to post Share on other sites
tereummikust 1 Report post Posted January 5, 2010 No paljudes kohtades on teemaks tulnud, et parem oleks mitte segada loomset ja taimset valku kokku (märkimisväärsetes kogustes). Lihtsalt väike nõuanne. Kui sa oled fitness.ee liige ja sulle tuleb iga nädal meilile Fitness.ee uudiskiri, siis kui ma nüüd ei eksi, nende kirjade lõpus peaks olema miski selline, kui "nädala retsept". Otsisin kiiruga ühe välja oma meilboxist:Nädala retsept:Kohupiimasheik150g -200g kohupiima50g külmutatud marju400ml ananassimahlaMikserda kõik koostisained, kuni segu on ühtlane. Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted January 5, 2010 No paljudes kohtades on teemaks tulnud, et parem oleks mitte segada loomset ja taimset valku kokku (märkimisväärsetes kogustes). Lihtsalt väike nõuanne. Kui sa oled fitness.ee liige ja sulle tuleb iga nädal meilile Fitness.ee uudiskiri, siis kui ma nüüd ei eksi, nende kirjade lõpus peaks olema miski selline, kui "nädala retsept". Otsisin kiiruga ühe välja oma meilboxist:Opa!Kui meilile tõesti sihukesi retsepte ja asju tuleb siis ma pean ka endale kuskile selle linnukese tegema, et neid mulle ka tuleks.Väga maitsev asi tundub. Share this post Link to post Share on other sites
karlhannes 0 Report post Posted January 6, 2010 kohupiim ja piim blendrisse , ülejäänud lisandid on fantaasia väljamõelda ! Share this post Link to post Share on other sites
Goleteral 0 Report post Posted January 6, 2010 (edited) 1 suur banaan, peotäis helbeid(kaerahelbeid, viievilja etc), maitsestamatut kohupiima ja piim blenderisse ja voilaa..(Erinevad marjad etc, ma ostan aastas 1-2x suurtes kogustes külmutatud marju mida sisse panna..) Edited January 6, 2010 by Goleteral Share this post Link to post Share on other sites
PulseR 0 Report post Posted January 6, 2010 No paljudes kohtades on teemaks tulnud, et parem oleks mitte segada loomset ja taimset valku kokku (märkimisväärsetes kogustes). Lihtsalt väike nõuanne. Kui sa oled fitness.ee liige ja sulle tuleb iga nädal meilile Fitness.ee uudiskiri, siis kui ma nüüd ei eksi, nende kirjade lõpus peaks olema miski selline, kui "nädala retsept". Otsisin kiiruga ühe välja oma meilboxist:Seda peaks ise ka proovima Tänud retsepti eest. Share this post Link to post Share on other sites
LaurL 0 Report post Posted January 16, 2010 (edited) 200g rasvata kodujuustu , 1-1.5 banaani, piima, virsikujogurtit ja kõik blenderisse! Edited January 16, 2010 by LaurL Share this post Link to post Share on other sites
Arx07 0 Report post Posted January 16, 2010 200g rasvata kodujuustu , 1-1.5 banaani, piima, virsikujogurtit ja kõik blenderisse! Niisama huvi mõttes küsin(mul endal belnderit ei ole, et järgi nagunii ei tee), et miks just kodujuust, miks mitte kohupiim? Missugune nende maitse vahe siis tuleb? Share this post Link to post Share on other sites
LaurL 0 Report post Posted January 16, 2010 Niisama huvi mõttes küsin(mul endal belnderit ei ole, et järgi nagunii ei tee), et miks just kodujuust, miks mitte kohupiim? Missugune nende maitse vahe siis tuleb? Võid teha kohupiimaga ka, olen seda ka teind, endaarust mingi erilist maitseerinevust nüüd küll pole.Mõlemiga enamasti esile tuleb tugev banaanimaitse! Share this post Link to post Share on other sites