waldof 0 Report post Posted January 4, 2010 Leidsin siis midagi huvitavat.Olen kuulnud inimeste küsimusi, et kas ikka aitab see imevöö mille peale kleebid endale ja see siis sinu eest treenib lihaseid ja nüüd olen vastuse saanud.vaadake ise seda tõhusat videothttp://www.reporter.ee/2008/12/01/vosa-vigurdas-vibravooga/ Share this post Link to post Share on other sites
Vilps 1 Report post Posted January 4, 2010 (edited) irw kahekümneviiendates elusaastates noormees:)Pikendusjuhtmed olid head. Peaks hakkama vist võsareporterit vaatama. Edited January 4, 2010 by _T_ Share this post Link to post Share on other sites
Impsik 0 Report post Posted January 4, 2010 Mina ei usu sellistesse asjadesse ja ei hakkakski raha nende peale raiskama. Trenn ja tasakaalustatud toitumine on ikka paremad kui imevidinad. Teleka ees diivanil lösutades ja kommi pugides vormi ei saa. Share this post Link to post Share on other sites
koit107 0 Report post Posted January 4, 2010 (edited) Mina ei usu sellistesse asjadesse ja ei hakkakski raha nende peale raiskama. Trenn ja tasakaalustatud toitumine on ikka paremad kui imevidinad. Teleka ees diivanil lösutades ja kommi pugides vormi ei saa. Olen sinuga täpselt samal arvamusel Imesi juhtub ainult muinasjuttudes... Edited January 4, 2010 by koit107 Share this post Link to post Share on other sites
.ep 0 Report post Posted January 4, 2010 see juba päris vana saade. aga jah, naljakas klipp. Share this post Link to post Share on other sites
Impsik 0 Report post Posted January 4, 2010 Uskumatu leid. Müüa hunnik lihastreenereid. Ostja saab terve keha omal x vidinaid täis toppida. https://www.osta.ee/11379313 Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted January 4, 2010 tehke parem nii, nagu meil Arcticus üks vene vanamees: sörgib mööd asaali ringi tibusammudel ja peksab peopesa servadega vastu kõhtu ennast, ja nii vähemalt 2tundi. Vahele teeb veel erinevaid harjutusi erinevatel trenazööridel, mis on nii pööraselt võssa ja naljakad, et kui kuidagi selle linti saaks võtta, tuleks metsikult naljakas komöödiafilm kokku Share this post Link to post Share on other sites
Stardust 0 Report post Posted January 4, 2010 tehke parem nii, nagu meil Arcticus üks vene vanamees: sörgib mööd asaali ringi tibusammudel ja peksab peopesa servadega vastu kõhtu ennast, ja nii vähemalt 2tundi. Vahele teeb veel erinevaid harjutusi erinevatel trenazööridel, mis on nii pööraselt võssa ja naljakad, et kui kuidagi selle linti saaks võtta, tuleks metsikult naljakas komöödiafilm kokku Ma nägin seda täna! : D Share this post Link to post Share on other sites
LaurL 0 Report post Posted January 4, 2010 TOPSHOPI plastmass jällegi! Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted January 4, 2010 Nalja sai aga ega see võsapets normaalne ka pole päris See rohkem kodus diivanil ikka kasutamiseks mõeldud ma arvan, kui et jõusaali. Share this post Link to post Share on other sites
PulseR 0 Report post Posted January 4, 2010 Neid vidinaid on ikka meeletult: alates butterfly absiga ja lõpetades sauna-beltiga.Kui nad midagigi asjalikku teeks, siis vast ilmselt polekski jõusaalide turuolukord väga kehv.Täielik pahn igatahes. Share this post Link to post Share on other sites