Jump to content
Sign in to follow this  
waldof

Vibravöö

Recommended Posts

irw kahekümneviiendates elusaastates noormees:)

Pikendusjuhtmed olid head. Peaks hakkama vist võsareporterit vaatama.

Edited by _T_

Mina ei usu sellistesse asjadesse ja ei hakkakski raha nende peale raiskama. Trenn ja tasakaalustatud toitumine on ikka paremad kui imevidinad. Teleka ees diivanil lösutades ja kommi pugides vormi ei saa. :D

Mina ei usu sellistesse asjadesse ja ei hakkakski raha nende peale raiskama. Trenn ja tasakaalustatud toitumine on ikka paremad kui imevidinad. Teleka ees diivanil lösutades ja kommi pugides vormi ei saa. :D

:D Olen sinuga täpselt samal arvamusel :D

Imesi juhtub ainult muinasjuttudes...

Edited by koit107

tehke parem nii, nagu meil Arcticus üks vene vanamees: sörgib mööd asaali ringi tibusammudel ja peksab peopesa servadega vastu kõhtu ennast, ja nii vähemalt 2tundi. Vahele teeb veel erinevaid harjutusi erinevatel trenazööridel, mis on nii pööraselt võssa ja naljakad, et kui kuidagi selle linti saaks võtta, tuleks metsikult naljakas komöödiafilm kokku :D

tehke parem nii, nagu meil Arcticus üks vene vanamees: sörgib mööd asaali ringi tibusammudel ja peksab peopesa servadega vastu kõhtu ennast, ja nii vähemalt 2tundi. Vahele teeb veel erinevaid harjutusi erinevatel trenazööridel, mis on nii pööraselt võssa ja naljakad, et kui kuidagi selle linti saaks võtta, tuleks metsikult naljakas komöödiafilm kokku :D

Ma nägin seda täna! : D

Nalja sai aga ega see võsapets normaalne ka pole päris :D

See rohkem kodus diivanil ikka kasutamiseks mõeldud ma arvan, kui et jõusaali.

Neid vidinaid on ikka meeletult: alates butterfly absiga ja lõpetades sauna-beltiga.

Kui nad midagigi asjalikku teeks, siis vast ilmselt polekski jõusaalide turuolukord väga kehv.

Täielik pahn igatahes.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.