rinaldo 0 Report post Posted December 26, 2009 (edited) Vaja läheb:1,5-2 kulpi keedetud riisi (soolaga)4 munaVeidi sibulatVeidi hapukoortVeidi majoneesiSoolaga maitseainet (soovitatavalt kräutersaltz)Valmistamise aeg 5-10 minutitValmistamine:Prae kergelt sibulat, lisa riis ja munad. Sega ühtlaseks massiks. Lõpeta praadimine, kui munad pole enam vedelad. Pane segu taldrikusse. Lisa veidikene hapukoort, majoneesi ja maitseainet (võib lihtsalt soola panna, aga soovitan kräutersaltzi) ning sega ühtlaseks massiks.Serveerida võiks koos seemneleiva, tomati ja marineeritud kurgiga. Joogiks sobib väga hästi punasesõstra mahl ilma suhkruta.Head isu! Edited December 27, 2009 by rinaldo Share this post Link to post Share on other sites
Beljo 0 Report post Posted December 26, 2009 njom njom Päris mitu korda on riisi ja muna kokku segatud, väga hää on. Share this post Link to post Share on other sites
Sakurai 0 Report post Posted December 28, 2009 Ma alguses vaatasin, et ei tea kas ikka on hea kui endale tegin Mul ei kukkunud just kõige ilusam välja aga hea oli sellegipoolest (Y) Share this post Link to post Share on other sites
goodfella 0 Report post Posted December 28, 2009 Ajab või söögiisu peale Share this post Link to post Share on other sites
algaja11 0 Report post Posted December 28, 2009 Tõmbas kõhu tühjaks Share this post Link to post Share on other sites
rollton 7 Report post Posted December 28, 2009 Ja millise einena sa seda peamiselt kasutad? Share this post Link to post Share on other sites
ants16 0 Report post Posted December 28, 2009 Mõnus hommikusöök Share this post Link to post Share on other sites
Rookie21 0 Report post Posted January 18, 2010 Päris isuäratav hommikusöök:) Share this post Link to post Share on other sites
rinaldo 0 Report post Posted February 12, 2010 Munapuder vol 2 ehk toitainetelt veidi tasakaalustatum munapuder.Vaja läheb:2 keedetud kartulit (soolaga)5 muna2 redistVeidi rohelist sibulat ja tilliVeidi hapukoortVeidi majoneesiSoolaga maitseainet (soovitatavalt kräutersaltz) Share this post Link to post Share on other sites
sass01 6 Report post Posted February 12, 2010 Munapuder vol 2 ehk toitainetelt veidi tasakaalustatum munapuder.Vaja läheb:2 keedetud kartulit (soolaga)5 muna2 redistVeidi rohelist sibulat ja tilliVeidi hapukoortVeidi majoneesiSoolaga maitseainet (soovitatavalt kräutersaltz)P2ris hea n2eb v2lja, meenutab natuke kartulisalatit Share this post Link to post Share on other sites
kike89 0 Report post Posted February 12, 2010 Täitsa häid retsepte on tulema hakkand.. Proovin kindlasti ka ise järgi Keep Going!!! Share this post Link to post Share on other sites
rinaldo 0 Report post Posted February 12, 2010 P2ris hea n2eb v2lja, meenutab natuke kartulisalatit Ja maitseb ka hästi minu arvates. Raske on piiri pidada, eriti dieedil Share this post Link to post Share on other sites
StenPõldsamm 0 Report post Posted February 21, 2010 olen isegi proovinud, väga väga hea. Hakkasin ükspäev köögis katsetama ja tegin nii et esimese asjana tegin tatra pudru valmis siis praadisin pannil sinki,pool sibulat,paar küüslaugu küünt pruunistamiseni. Siis lisasin 4-6 muna ning panin soola ja pipart juurde ning lisasin tatrapudru ja segasin ühtlaseks massiks kuni munad enam vedelad ei olnud. Kõrvale hapukurki ja tomatit ning kastmeks hapukoort ja ketšupit. Mõned Oti sepikud taluvõiga kõrvale ning Head Isu! Share this post Link to post Share on other sites
HEIKI67 2 Report post Posted February 21, 2010 Päris maitseva välimusega ja peaks kah proovima .Muide ise olen midagi sarnast teinud kodujuustuga, hapukoor,sibul ja 5 keedumunaga. Share this post Link to post Share on other sites