MikroToitaine 1 Report post Posted December 24, 2009 (edited) tervist foorumlased (:teeks teema kuhu kõik panevad kirja palju keegi 24 detsembril toitu sisse sööb ;Dise hetkeseisuga söönud kõik on kusagil ümardatultkartult 300gsealiha 500gverivorste hapukoorega 600gveiseliha 500ghapukapsast 200gmandariin 1kgserveering mass-techi rasvavaba piimagahuvitav, 18 dets suri meil jänes ära ja praegu on mingi jänes ahjus veel o.O ei julge süüa igaks juhuks.aga suuremad söömingud ees veel Edited December 24, 2009 by MikroToitaine Share this post Link to post Share on other sites
C1rca 0 Report post Posted December 24, 2009 Üks korralik taldrikutäis kartulit, sealiha, kapsast. Ma grammides küll öelda ei oska. Kui mees sööb siis mees jõuab ! Share this post Link to post Share on other sites
Sakurai 0 Report post Posted December 24, 2009 Metsikult kõike mida saab Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted December 24, 2009 Salatit, kotleti, täietud muna, mandariini terve Per*se täis, pärast veel kartul, snitsel ja veel kõike mida mahub... Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted December 24, 2009 Loodan jõuludega end kohe kaks-kolm kilo raskemaks süüa. Eks paistab kas õnnestub ka Share this post Link to post Share on other sites
big poppa pump 0 Report post Posted December 24, 2009 Täna on suur söömaorgia olnud senini. Feels good Ainult magusaga tulevad süümekad, kuid küll ma ära kannatan Share this post Link to post Share on other sites
jaagok 0 Report post Posted December 24, 2009 õunakooki, sokolaadikooki, mingit kooki veel, mandariine , 100gr sokolaadi, piparkooke ja muudki, mis on väga tervislik Share this post Link to post Share on other sites
Vilps 1 Report post Posted December 24, 2009 Kehakultuurlasele omaselt olen üritanud ennast tagasi hoida ja tervislikult toitunud:- 3 verivorsti- mõned sajad grammid liha- kaks kartulit- riisi-makra salatit paarsada grammi- komme hunnikute viisi- maailma parim kringel, otse ahjust tulnud 500g +++- Coca-cola, mida tavaliselt tarbin korra aastas- hapukapsas- roheline salat- piima üks klaas Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted December 24, 2009 Ma ei ole siiani aru saanud, miks jõulud kõigil mingite hullude söömaorgiatega assotsieeruvad? Miks peab jõulu ajal kindlasti üle sööma? Kui peetakse jõule, siis miks ei võiks pereringis (või kellega iganes) koos olla ja normaalselt süüa ilma mingite ekstreemsusteta? Jääb mulje, et te aastaläbi nälgite ja piisavalt toitu pakutakse ainult jõulude ajal. Share this post Link to post Share on other sites
Sakurai 0 Report post Posted December 24, 2009 Ma ei ole siiani aru saanud, miks jõulud kõigil mingite hullude söömaorgiatega assotsieeruvad? Miks peab jõulu ajal kindlasti üle sööma? Kui peetakse jõule, siis miks ei võiks pereringis (või kellega iganes) koos olla ja normaalselt süüa ilma mingite ekstreemsusteta? Jääb mulje, et te aastaläbi nälgite ja piisavalt toitu pakutakse ainult jõulude ajal.Traditsioonid sellised, et jõulude ajal ikka vähe priskemalt saab süüa. Miks sa nii negatiivne oled koguaeg Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted December 24, 2009 Traditsioonid sellised, et jõulude ajal ikka vähe priskemalt saab süüa. Miks sa nii negatiivne oled koguaegIrv! Share this post Link to post Share on other sites
Vilps 1 Report post Posted December 24, 2009 Traditsioonid sellised, et jõulude ajal ikka vähe priskemalt saab süüa. Miks sa nii negatiivne oled koguaegNõustun. Iga inimene ise teab, palju endale lubab. Ei pea ju figuurile ja kehakaalule 24/7 mõtlema. Alessandro ainult vinguks, isegi jõulude ajal. Share this post Link to post Share on other sites
aivo1359 3 Report post Posted December 24, 2009 Ei ole see jõulu aeg nii jube midagi.Tuleb see aeg ära kannatada.Alati on võimalik see füüsiliselt ära kulutada,mida mina olen teinud.Virisemiseks leiab alati mingi põhjuse.See on õige,et tuleb olla optimistlik.Igas asjas on väljapääs.Soovin kõigile häid jõule!! Share this post Link to post Share on other sites
Amarillo 1 Report post Posted December 24, 2009 söin sama toitu mis igapäev Share this post Link to post Share on other sites
soomusk 1 Report post Posted December 24, 2009 Menüüs olid kartulid, sealiha, hapukapsas, verivorst, pohla-õunamoos, kartulisalat, lõpetuseks kohupiimakook ja kohv. Hapukapsast sööngi ma u kord aastas, jõulude ajal, muul ajal lihtsalt ei maitse. Share this post Link to post Share on other sites
Hr.Vals 0 Report post Posted December 24, 2009 Nõustun. Iga inimene ise teab, palju endale lubab. Ei pea ju figuurile ja kehakaalule 24/7 mõtlema. Alessandro ainult vinguks, isegi jõulude ajal.Äkki on ta dieedil ? Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted December 24, 2009 Ei, ma ei ole dieedil ja ma ei vingu. Ma lihtsalt küsin, miks kõik neid söögiorgiaid organiseerivad? Ja miks just jõulude ajal? Ja, nagu alati, mina ei ole mainstreamis. Sõin just ära 1 paki kodujuustu ja jõin tassi teed meega. Share this post Link to post Share on other sites
Reinart 500 Report post Posted December 24, 2009 (edited) täna ikka päris hästi läind seda söökimune 5kohupiima 300 grammi metssea liha mõnisada grammi verivorstid 2kala siig kapsaid mõned tomatidpaar kartulit mõned viilud leibapasteet kalamarisee vist enamvähem kõik ...vett joonud enamus päevast ja päeval yhe smuuti ...õhtu juba päris hiline niiet süsikaid enam suhu ei pista aga tükist lihast ja kalast ära ei ütle kyll:)alkoholi täna pole tarbinud Edited December 24, 2009 by re1nart Share this post Link to post Share on other sites
big poppa pump 0 Report post Posted December 24, 2009 Ei, ma ei ole dieedil ja ma ei vingu. Ma lihtsalt küsin, miks kõik neid söögiorgiaid organiseerivad? Ja miks just jõulude ajal? Ja, nagu alati, mina ei ole mainstreamis. Sõin just ära 1 paki kodujuustu ja jõin tassi teed meega.Normaalne. Söömaorgiad, nooo. Miks sa lähed külma ilmaga vara kalale? Miks sa teed paljusid asju nii nagu sa teed, olgu see ükskõik mis?Kui sa aru ei saa, nagu väidad, siis ole vait ja naudi jõuluaega. Häid pühi, kollase avatariga mees, ning püüa pühade ajal kellelegi naeratada! Share this post Link to post Share on other sites
big poppa pump 0 Report post Posted December 24, 2009 (edited) Traditsioonid sellised, et jõulude ajal ikka vähe priskemalt saab süüa. Miks sa nii negatiivne oled koguaegJah, eriti kui vanavanematele või vanematele külla minna. Üksi elades võib laud jah kesine olla.Aga vastuseks alessandro küsimusele, my thoughts on the subject, tegu on vist alateadvusliku mõttega, et jõulud on korra aastas, ning võib seda ära kasutada. Edited December 24, 2009 by big poppa pump Share this post Link to post Share on other sites
MikroToitaine 1 Report post Posted December 24, 2009 (edited) noo jõulude aeg sööd kodus perega, lähed kellegile külla ja jälle pakutakse süüa, kui lahkud siis antakse midagi kaasa ;D jõulud on aeg kus võib end vabaks lasta, eriti need kellel veel kasvuaeg Edited December 24, 2009 by MikroToitaine Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted December 24, 2009 Normaalne. Söömaorgiad, nooo. Miks sa lähed külma ilmaga vara kalale? Miks sa teed paljusid asju nii nagu sa teed, olgu see ükskõik mis?Kui sa aru ei saa, nagu väidad, siis ole vait ja naudi jõuluaega. Häid pühi, kollase avatariga mees, ning püüa pühade ajal kellelegi naeratada! Ma üritangi aru saada, miks asjad on nii, nagu nad on. Minul isiklikult on olemas vastused küsimustele "miks ma lähen külma ilmaga vara kalale" jms. Tahtsin teie vastuseid ka kuulda. Share this post Link to post Share on other sites
big poppa pump 0 Report post Posted December 24, 2009 Ma üritangi aru saada, miks asjad on nii, nagu nad on. Minul isiklikult on olemas vastused küsimustele "miks ma lähen külma ilmaga vara kalale" jms. Tahtsin teie vastuseid ka kuulda.Küsima peab, kes küsib see teab. Share this post Link to post Share on other sites
moosese10k2sku 0 Report post Posted December 24, 2009 Suur liharull, kartulit, hapukapsast, kringlit, piparkooke...mandariinidest on kergelt kopp ees, seega täna aint 2 tükki söönud. Praetud muna, putru ja piima,Igatahes lähen ma teisele ringile nüüd. Miks mitte teha söögiorgiat, kui selline traditsioon juba on. Vähemalt on see meeldiv traditsioon. Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted December 24, 2009 Täpselt sama menüü mis igapäevgi, + kolm piparkooki. Ma söön niigi nii palju et rohkemaks pole ruumi. Share this post Link to post Share on other sites