Jump to content
virtualman

Dennis

Recommended Posts

Vaatasin ka. Tätoveeringud ei sobinud kuidagi rolliga kokku? Mis üldse point oli, ema käpa all ja.. Või midagi sügavamat?

"Now playing in the YouTube Screening Room When Dennis, an introvert bodybuilde"

Introvert siis viitab iseloomu tunnusele kus inimene naudib üksindust, st social eventid jms suhtlemine väsitavad..

Introvertidest lähemalt..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ise sattusin selle filmi otsa eile täiesti juhuslikult. vaatsin lõpuni ja et seal on episoode, mille üle tänaseni mõtteid mõlgutasin, siis otsustasingi filmi teistega jagada.

minu arvates on seal väga oluline point, mis võiks oluline olla ka ühele tervele ja tugevale mehele. samamoodi kui seal filmis oli rõhutatult täies elujõus mees oma vananeva ema "käpa" all, tean ka ise mõnda meesterahvast, keda ema "vabaks" ei lase ning kui neeb mehed ka ise on vaimult pigem sissepoole elavad, siis juhtubki see, mis filmis oli juhtunud. pole mehel naist, peret ega õiget sotsiaalset sõpruskonda. siin foorumis on aga palju noori poisse, kelledest mehed kohe-kohe saamas. pidage meeles seda kutid, et ema on küll väga oluline, kuid ta ei tohi teie elu juhtida. nõuannetest piisaku.

lisan veel, et sellele samale temaatikale on tähelepanu juhtinud ka minu oma elukaaslane ja minu kahe lapse ema.

sellele tegelasele aga, kes seda filmi jamaks nimetab (kaks minutit peale lingi lisamist, kusjuures filmi pikkus on 18 min!?) soovitan videoplanetist laenata film "kiireid ja vihaseid" - täpselt sinu jaoks.

mõnele on jumal lihtsalt teisi asju andnud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Jah Kim Kold on nagu King Kong.Hea kui selliseid suurt (pikka) kasvu kulturiste ka leidub! Lives on ikka jurakas vend küll !

On ka korra elus olnud au ühes lauas süüa selle Kolliga. Mina olin siis 100kg tema oma 140 vähemalt. Kasvult aga võrdsed.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×