Jump to content
postihiir

?splitting?

Recommended Posts

Tere. Küsimus on selline, et kas tasub minna trenni kui lihased on valusad eilsest trennist? Üleeile tegin rinda ja õlga, täna teen (tahan teha) selga ja biitsa. Aga ei tea kas minna. Pause ei taha liiga pikaks venitada, jalad piinasin kükkidega nii hullusti ära, et siiamaani on natuke valusad (8-ndat päeva) ja rind ning õlg samamoodi . Muidu alles alustasin selle spliti kavaga, pole kunagi varem teinud. tavaliselt tegin enne kogukeha 2x nädalas. Kava ise selline:

1)päev selg,biceps

2)päev jalad

3)päev rind, õlg

4)puhkus

5)kordub 1 päev jne.

Andke siis nõu , kellel on splitiga rohkem kogemusi. ette tänades

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma läheks küll.

Sa ju teed seekord teisi lihaseid.

Alguses peaks kerge soojendus ka seda valu vähendama.

P.S. tee aeroobset.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui sa tahad teha nii, et lihas ei valutaks, siis saab teha nii, olen ise teinud nii novembris paar korda, jaotus selline:

päev 1:

Hommik: lihasgrupp 1. Õhtu: lihasgrupp 2

päev 2:

Õhtu: lihasgrupp 3

päev 3: puhkus

päev 4: puhkus

päev 5: puhkus või päev nr 1, vastavalt sisetundele.

Sellise jaotuse juures tuleb teha kahel järjestikuse päevaga ära 3 trenni, ja seal juhtub selline asjaolu, et teisel trennipäeval lihasvalu ei tunne veel. Kolmanda päeva hommikul on alles lihasvalu, mis tuleneb esimese päeva hommikusest trennist. Et nii proovisin ise hiljuti omajagu kordi. Kui proovisin kahe järjestikuse päeva sisse nelja trenni mahutada, siis võttis see nii läbi, et puhkasin 4 järgmist päeva, aga kolm trenni kahe päevaga teha sobis küll natukeseks ajaks, päris huvitav ja hea, ja lahendab seda aspekti mida nimetad- et lihasvalu pole trennis.

Samas see lihasvalu trennis ei häiri eriti, kui pole tegu just treening-seisakult tulemisega. Tegin novembri alguses päeval nr 1 esimese seljatrenni, mis võttis kodarluu-lihase käsivarrel meeletult valusaks, ja järgnevad trennid seetõttu kannatasid selle lihasvalu all, see siis on näide kus lihasvalu võib tõesti takistada, enamasti aga kui treening-rutiin juba käimas, siis lihasvalu suht väike märkamatu ja ei sega midagi. Ses suhtes vastaks, et läheks küll trenni, kui hetkel isegi mõni lihasgrupp valutab eelmisest trennist.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Rinna ja õla valu ei tohiks küll selja ja biitsepsi trenni eriti segada.Päris nii ka ei saa, et iga trenn tuled 100% värskena ja ükski lihas ei anna tunda. Nii tuleks trennide vahele liiga pikk paus sisse. Kui sa plaanid näiteks täna selga teha ja sul selg eelmisest trennis valutab, siis on jah küsitav, kas ikka maksab valutavale lihasele teine trenn otsa teha, aga kui mõni teine lihas valutab, mida sa täna väga koormata ei plaani, siis ei ole probleemi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×