barni 0 Report post Posted November 27, 2009 kas noored ja täiskasvanud on eraldi?Millist varustust on lubatud kasutada? Share this post Link to post Share on other sites
Paul.K. 3 Report post Posted November 27, 2009 Varsutust võib vast kõike kasutada. Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted November 27, 2009 Millegi pärast meenub mulle, et ma paar-kolm aastat tagasi tahtsin sinna Paide lahtisele võistlusele minna, aga siis sain teada, et sinna ikka välisvõistlejaid ei taheta väga, kuigi kirjas oli küll, et lahtine võistlus. Kuidas sellega nüüd lood on, huvitav? Ma tookord ei läinudki. Ja kas keegi teab, millal Tartumaa võistlus on? See oli vanasti ka talvel vist. Share this post Link to post Share on other sites
shreku 3 Report post Posted November 27, 2009 Millegi pärast meenub mulle, et ma paar-kolm aastat tagasi tahtsin sinna Paide lahtisele võistlusele minna, aga siis sain teada, et sinna ikka välisvõistlejaid ei taheta väga, kuigi kirjas oli küll, et lahtine võistlus. Kuidas sellega nüüd lood on, huvitav? Ma tookord ei läinudki. Ja kas keegi teab, millal Tartumaa võistlus on? See oli vanasti ka talvel vist.19 ders. Tartu maakonna MV jõutõstmises. Lahtine võistlus. Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted November 28, 2009 19 ders. Tartu maakonna MV jõutõstmises. Lahtine võistlus.S.t. kolmevõistluses? Aga lamades surumises? Share this post Link to post Share on other sites
rait83 26 Report post Posted November 28, 2009 19 dets. Tartu maakonna MV jõutõstmises. Lahtine võistlus.Kas see on kindel? Olen huviline.... Share this post Link to post Share on other sites
Paul.K. 3 Report post Posted November 28, 2009 Jama,et -60kg kaaluklassi pole vaid kohe hakkab -75kg Share this post Link to post Share on other sites
shreku 3 Report post Posted November 28, 2009 Kas see on kindel? Olen huviline....Kindel jh. Ja see on kolmevõistlus. Alguses pidi see ära jääma see aasta, aga siis leiti raha korraldamiseks ja nüüd toimubki 19. dets. Share this post Link to post Share on other sites
Kimber 5 Report post Posted November 28, 2009 Kokkulepe on, et keegi ei kasuta spets varustust (surumissärki ega trikood)Kategooriad selguvad lõplikult kohapeal. Meil eelregistreerimist ei ole nii, et me veel ei tea kui palju võistlejaid tuleb. Püüame teha nii palju kategooriaid kui võimalik, et kõigile auhinnanänni jaguks.Jõudu! Share this post Link to post Share on other sites
HEIKI67 2 Report post Posted November 28, 2009 on küsimus..Kas võistlus toimub uues spordihoones või seal kus varem toimunud on Paide Tervisekeskuses. Share this post Link to post Share on other sites
rait83 26 Report post Posted November 28, 2009 Kindel jh. Ja see on kolmevõistlus. Alguses pidi see ära jääma see aasta, aga siis leiti raha korraldamiseks ja nüüd toimubki 19. dets.Selge, loodan, et varsti saab kuskilt ka detailsemat infi. Share this post Link to post Share on other sites
Paul.K. 3 Report post Posted November 28, 2009 Hmm..mõtlen et ehk peaks tulemagi isegi -60kg kehakaalus klassi võistlema... Share this post Link to post Share on other sites
barni 0 Report post Posted November 29, 2009 Aga ikkagi see Paide võistlus, et mis aadressil see toimub?Kohe varakult ka selline küsimus, et kas keegi läheb Tartust sinna siis võiks küüti pakkuda!! Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted November 29, 2009 Aga ikkagi see Paide võistlus, et mis aadressil see toimub?Kohe varakult ka selline küsimus, et kas keegi läheb Tartust sinna siis võiks küüti pakkuda!!Lugeda oskad? http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=5649 Share this post Link to post Share on other sites
barni 0 Report post Posted November 29, 2009 Lugeda oskad? http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=5649Ära nüüd nii ülbeltseal pole aadressi??pole ennem kunagi paides chillinud! Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted November 29, 2009 Ära nüüd nii ülbeltseal pole aadressi??pole ennem kunagi paides chillinud!Kui sa linna ei tunne, siis ei ütle aadress ka sulle midagi ju? Ja alati on otsing abiks - 10 sekki ja asi olemas http://www.paidetervis.ee/index.php?mid=3 Share this post Link to post Share on other sites
renku 54 Report post Posted November 29, 2009 Kui sa linna ei tunne, siis ei ütle aadress ka sulle midagi ju? Ja alati on otsing abiks - 10 sekki ja asi olemas http://www.paidetervis.ee/index.php?mid=3Aadress õtleb seda, et saab võtta lahti Regio atlase netist ja vaadata, kuhu see aadress jääb!Ära lahmi lampi. Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted November 29, 2009 (edited) Aadress õtleb seda, et saab võtta lahti Regio atlase netist ja vaadata, kuhu see aadress jääb!Ära lahmi lampi.Kahtlen, kui inimene ei oska otsisõna sisestada - Paide Spordihall! Aga mure peaks olema nüüd lahendatud ja to barni: vaata, et 12.12 seal kohal oled! Edited November 29, 2009 by gannibal Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted November 29, 2009 Taksojuhile saab aadressi öelda Share this post Link to post Share on other sites
barni 0 Report post Posted November 29, 2009 Kahtlen, kui inimene ei oska otsisõna sisestada - Paide Spordihall! Aga mure peaks olema nüüd lahendatud ja to barni: vaata, et 12.12 seal kohal oled!ära sa gannibal nüüd sellepärast muretse!!Räägi parem mis katis ise osaled seal kui tuled üldse? Share this post Link to post Share on other sites
Pihiisa 0 Report post Posted December 1, 2009 12.12. lamades surumine Paide linna Karikavõistlused lamades surumises -75kg,-82,5kg-90 kg,-100kg,-100kg Paide linna Ujula SA Paide Spordi ja Tervisekeskus Piret Reinfeld www.paide.ee .Järvamaa spordikalendris kirjas ,et toimub ka seekord linna Ujulas nagu on olnud eelnevatel aastatel.Olnud võistluste tulemusi leiate http://www.paidetervis.ee/1/info/index.html Share this post Link to post Share on other sites
barni 0 Report post Posted December 1, 2009 12.12. lamades surumine Paide linna Karikavõistlused lamades surumises -75kg,-82,5kg-90 kg,-100kg,-100kg Paide linna Ujula SA Paide Spordi ja Tervisekeskus Piret Reinfeld www.paide.ee .Järvamaa spordikalendris kirjas ,et toimub ka seekord linna Ujulas nagu on olnud eelnevatel aastatel.Olnud võistluste tulemusi leiate http://www.paidetervis.ee/1/info/index.htmlNagu 2008 tulemustest näha siis noored ja täiskasvanud on koos. Kuidas sellel võistlusel!?Eraldi võiks olla Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted December 1, 2009 ära sa gannibal nüüd sellepärast muretse!!Räägi parem mis katis ise osaled seal kui tuled üldse?Mina ei osalegi, mul muud huvid Aga ma vihjan siin, et tavaliselt enne võistlusi on siin plõksijaid küll, et lähen ja panen jne, kuid pärast võistlusi hakkavad vabandused tulema, miks ei saadud osaleda jne. Saalis on kõik kõvad mehed, 60 kg härjad suruvad mängeldes 100...140kg, kuid kui on vaja nö "joonele" panna, siis pole hooplejaid kusagil. Ma ei pea siin Sind silmas, lihtsalt olen vahetevahel täheldanud sellist tendentsi. Share this post Link to post Share on other sites
HEIKI67 2 Report post Posted December 1, 2009 olen 12 detsembril Paide tervisekeskuses ja võistlen kaalus -100kg Share this post Link to post Share on other sites
Tormi2K8 0 Report post Posted December 12, 2009 (edited) Kohal käidud ja -75 3. koht Lootsin küll paremat tulemust, aga seegi hea. Esimene taoline võistlus, mistõttu võib rahule jääda. Suured tänud korraldajatele. Edited December 12, 2009 by Tormi2K8 Share this post Link to post Share on other sites