Panda 0 Report post Posted November 20, 2009 Minu meelest on Jennifer Lopezil ilus keha:http://11.media.tumblr.com/H8KFEt9O6m2zp39...ebBWNo1_400.jpgSamuti on väga hea eeskuju treener Kerli Gricevicius:http://www.spartasport.ee/userfiles/Kellivoistleb.jpg Share this post Link to post Share on other sites
marjasha 2 Report post Posted November 20, 2009 JL tagumik olevat tehtud (rasva aetakse t2is...)... vaevalt, et seegi naturalne on. Oleks ta tumedanahaline, siis vast isegi usuks, et naturaalne....nii, et rahakott selga, kui tahtmist on Ja mina piinan ennast pidevalt kükkide, väljaastete, jõutõmmete... nimekiri on päris pikk, et sellist tagumikku saada, aga krt, ei kasva Ja kui ma oleks ka üle mõistuse rikas, siis oma istumise alla ma ei laseks ka relvaähvardusel midagi süstida... tuleb ilmselt pisikese tagumikuga leppida siis Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted November 20, 2009 Ja mina piinan ennast pidevalt kükkide, väljaastete, jõutõmmete... nimekiri on päris pikk, et sellist tagumikku saada, aga krt, ei kasva Ja kui ma oleks ka üle mõistuse rikas, siis oma istumise alla ma ei laseks ka relvaähvardusel midagi süstida... tuleb ilmselt pisikese tagumikuga leppida siis Kleebin sulle siia 2kki m6tled ymber juttu ka natuke... Share this post Link to post Share on other sites
TerrenCe 1 Report post Posted November 20, 2009 Vähe väiksem Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted November 20, 2009 Üks vanakooli pilt:Soomlase Mika Sireni kaamera läbi: Rootsi bodyfitnessist ja Better Bodies relaamnägu Cecilia Söderström-Benjaminson, üks kenamaid võistlejaid: Share this post Link to post Share on other sites
argoll 12 Report post Posted November 20, 2009 Ja mina piinan ennast pidevalt kükkide, väljaastete, jõutõmmete... nimekiri on päris pikk, et sellist tagumikku saada, aga krt, ei kasva Ja kui ma oleks ka üle mõistuse rikas, siis oma istumise alla ma ei laseks ka relvaähvardusel midagi süstida... tuleb ilmselt pisikese tagumikuga leppida siis Mehe seisukohast on naise taguots igas suuruses atraktiivne - peaasi, et ta trimmis oleks Pildil olevat taguotsa on kohe kindlasti keegi tark arst tuuninud Argo Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted November 20, 2009 Mehe seisukohast on naise taguots igas suuruses atraktiivne - peaasi, et ta trimmis oleks Pildil olevat taguotsa on kohe kindlasti keegi tark arst tuuninud ArgoMinuarust ka, või nohh, ekstreemselt väike on ka nadi...selline kus kannid kahte lehte laiali lausa Share this post Link to post Share on other sites
Hannela 4 Report post Posted November 20, 2009 Jaaaa, nõustun Aktivistiga, Cecilia on väga ilus! Share this post Link to post Share on other sites
marjasha 2 Report post Posted November 20, 2009 Kleebin sulle siia 2kki m6tled ymber juttu ka natuke...Ei tea, kas ikka tasub, pärast istun veel kogemata naela otsa ja kogu täidis voolab väja, kalli kraami raiskamine ikkagi:D Söön parem oma valku edasi ja teen väljaasteid nõrkemiseni ja loodan, et ehk hakkab päike ka ükskord mulle eredamalt paistma Minuarust ka, või nohh, ekstreemselt väike on ka nadi...selline kus kannid kahte lehte laiali lausa Nii hull asi õnneks pole, tänu trennile ei ripu ka just, aga enda hing ihaldab ikka ju midagi võimsamat Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted November 21, 2009 Ei tea, kas ikka tasub, pärast istun veel kogemata naela otsa ja kogu täidis voolab väja, kalli kraami raiskamine ikkagi:D Söön parem oma valku edasi ja teen väljaasteid nõrkemiseni ja loodan, et ehk hakkab päike ka ükskord mulle eredamalt paistma Nii hull asi õnneks pole, tänu trennile ei ripu ka just, aga enda hing ihaldab ikka ju midagi võimsamat Silikooni r2ndamisest on juttu olnud kyll... Kui hing ihkab v6imsamat... Siis s88, kullake, rohkem Kadus kohe v6imsama isu 2ra, jah? Share this post Link to post Share on other sites
marjasha 2 Report post Posted November 21, 2009 Silikooni r2ndamisest on juttu olnud kyll... Kui hing ihkab v6imsamat... Siis s88, kullake, rohkem Kadus kohe v6imsama isu 2ra, jah? Kardan, et siis muutuvad ka muud kohad võimsamaks Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted November 21, 2009 Kardan, et siis muutuvad ka muud kohad võimsamaks Võimas on ju ikkagi VÕIMAS, peaasi et sealjuures lodev ega tsellune pole...või mis? Share this post Link to post Share on other sites
marjasha 2 Report post Posted November 21, 2009 (edited) Võimas on ju ikkagi VÕIMAS, peaasi et sealjuures lodev ega tsellune pole...või mis? Tagumik võiks ju loomulikult VÕIMAS olla, isegi, kui see tähendab rasva, mis väljastpoolt ilus ja prink välja näeb, aga kui ka see rasv mu kõhule ja kätele tuleb, siis EI IIAL Mu tuli just sellega üks tuttav tüdruk meelde, kes ilus pisike ja sale, aga tagumik on nagu mulatil- tummine ja prink, aga ilma tselluliidita... mis kõige hullem- ta pole elus trenni teinud ja kaks aastat tagasi sünnitas lapse, aga ta keha näeb praegu välja sama hea, kui enne last Edited November 21, 2009 by marjasha Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted November 22, 2009 Tagumik võiks ju loomulikult VÕIMAS olla, isegi, kui see tähendab rasva, mis väljastpoolt ilus ja prink välja näeb, aga kui ka see rasv mu kõhule ja kätele tuleb, siis EI IIAL Mu tuli just sellega üks tuttav tüdruk meelde, kes ilus pisike ja sale, aga tagumik on nagu mulatil- tummine ja prink, aga ilma tselluliidita... mis kõige hullem- ta pole elus trenni teinud ja kaks aastat tagasi sünnitas lapse, aga ta keha näeb praegu välja sama hea, kui enne last Kell oli postitamise ajal 01.49.... Kui te, tytarlaps, ei maga korralikult j22b igasugune tagumendiprojekt unistuseks... Share this post Link to post Share on other sites
marjasha 2 Report post Posted November 22, 2009 Kell oli postitamise ajal 01.49.... Kui te, tytarlaps, ei maga korralikult j22b igasugune tagumendiprojekt unistuseks... Minu täiesti tavaline elurütm praegu - üleval kella 2-3-ni, 9 ülesse, see nädalavahetus isegi 7.30 äratus, kuna oli vaja ühte üritust teha, kontoris ma tööl ei käi, enamus töö teen arvuti taga diivani peal ära, teinekord saab ka päeval tunnikese tukastatud, kui öö pikaks veninud, aga tublimatel hommikutel olen isegi enne 9 kepikõndi läinud tegema, ega see päris normaalse inimese elurütm tõesti pole, aga enesetunne mul küll hea ja trenni jaoks jätkub jõudu ka.... Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted November 22, 2009 Kell oli postitamise ajal 01.49.... Kui te, tytarlaps, ei maga korralikult j22b igasugune tagumendiprojekt unistuseks... Öisel ajal teiste naiste tummistest tagumikest mõtlemine on ka lõbus ju:) Share this post Link to post Share on other sites
marjasha 2 Report post Posted November 22, 2009 Öisel ajal teiste naiste tummistest tagumikest mõtlemine on ka lõbus ju:)Mina küll selles midagi halba ei näe Share this post Link to post Share on other sites
kuuliks 0 Report post Posted November 25, 2009 http://www.fitness.ee/rater/index.php?user...;setlanguage=etKasutaja Lioness on oma pildid maha võtnud, kus oli väga hea töötulemus. Nüüd siis selline. Share this post Link to post Share on other sites