Jump to content
TõnuE

Küsi!

Recommended Posts

Kuna projektis osalejad on erineva eelneva treenitusega ja erineva sotsiaalse taustaga ning eri vanuses, siis loodame, et meie "6 kanget" on eeskujuks paljudele Eesti meestele.

Kui leiad, et oled samas "vanusegrupis", kui meie projektis osaleja, saad samastuda temaga ning arutada treeningutest, toidulisanditest jmt

Kui leiad, et oled samasuguse eelneva treeningutasemega, suhtle vabalt, võrdle tulemusi ja küsi ning anna ka ise nõu

Kui leiad, et jõuad sama palju trennis käia, kui mõni meie projektis osaleja, siis suhtle temaga ja aruta, kuidas on lugu taastumisega, treeningkavaga jmt

Info meeste kohta leiad http://6kanget.muscle-fitness.ee/

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
küsimused jätta siia teemasse?

Tere

Jah, pigem on lihtne nii, et vormistame oma küsimused järgmiselt.

Küsimus Rainile: (küsimus)

Küsimus Taavile: (küsimus)

...

Nii saavad projektis osalejad kohe vastata ja küsimused-vastused tulevad ühte kohta.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minul isiklikult numbriline eesmärk on jõutõmbes, oleks kena tõmmata vähemalt 190kg projekti lõpuks. Pole küll miski eriti suur number, kuid see tundub mulle tehtav olevat. Hetkel olen teinud trennis 155kgx3.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kas kellelgi on ka jõu suhtes mingeid numbrilisi eesmärke, näit. suruda 100 kg vms? :huh: Või siis kehamõõtude või kaalu suhtes eesmärke?

Eesmärgid on igal mehel nii lühiajalised(2 kuud) kui pikaajalised(projekti lõpp - august 2010).

Nendest saab aimu 6 kange projekti kodulehelt http://6kanget.muscle-fitness.ee/ iga mehe juurest eraldi.

Iga mees saab siia kirjutada ka oma eesmärkidest. Enda omadest kirjutan esimesena

Tõnu - augusti alguses, projekti alguses, sõnastasime mõõdetava eesmärgi Ott Kiivikasega. Kuna sel hetkel oli kaal umbes 108 kg, siis esimene eesmärk oleks minu kehakaalu alla võtta. Kui palju ja mis ajaga? Kui arvestatakse, et 100g päevas oleks dieediprogrammi ajal normaalne, siis väikeste möendustega võiks arvestada, et ühe kuuga tuleb maha 2,5 kg. Väga lihtsa arvutusega võtsime eesmärgiks "Vabariigi aastapäevaks -15 kg", et jõuaks kuskil 90 kg juurde. Esimesed kaks kuud(mil tegin ka täiesti tavalist traditsioonilist algajate ühele päevale jaotatud kava) läksid ladusalt ja täpselt päevase täpsusega oli 2 kuu möödudes, oktoobri alguseks, kaalust maas 5,1 kg. Enesetunne hea, motivatsioon olemas, jätkame programmi ja eesmärgi täitmist?!

Kuna 2 kuud sai täis, siis arutasin Sparta spordiklubis treener Marek Morozoviga, kuidas edasi minna. Praegu tundub see muidugi naljaka mõttena, aga sel hetkel tundus, et kui nii jätkan ja tõmban kehakaalus alla, siis peaks asendama lihaste treenimise suurel määral aeroobse trenniga ja minu ettekujutus oli selline, et mis ma ikka kisun ennast vägisi 90 kg kaaluvaks pikamaajooksjaks ja siis hakkan uuesti seda ränka vaeva nägema, et 50 ja 100 grammi kaupa lihas juurde saada. Ja nii otsustasime Marek Morozoviga, et võtame praegu käsile 3-ks jaotatud kava ning liigume sellega. Kasvab jõud, lihased, mass. Ja küll kevadperioodil on aega prioriteedid sättida aeroobsele, et "suveks supelvormi" saada.

Laias laastus võib öelda, et ega minul pole mingeid eneseteostusvajadusi, et rinnalt 200 kg suruda, pigem enesetunne ja rahulolemine sellega, keda ma näen peeglist vastu vaatamas. Hetkel ma olen sellega juba rahul, sest enne augustikuud oli 8 kuud treeningpausi, nii et justkui emotsionaalselt olen oma eesmärgi juba saavutanud - tunda ennast enesekindlamalt, paremini, kergemini. Pikemaajaliseks eesmärgiks jätan siiski jõuda tagasi 90 kg peale.

Igapäevased trenni emotsioonid, numbrid, statistika, panen kirja projekti kodulehe nädala kokkuvõttesse ning isikliku päeviku tarbeks tehtud blogisse.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
minu tagasihoidlik eesmärk on lisada enda raamile juurde veel 4 kilo ehk siis omandada nn isiklik arvamus koos 100 kg näitava kaaluga.

Nii, nagu jutud käivad, on mehe kaal alates kolmekohalisest numbrist!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kas kellelgi on ka jõu suhtes mingeid numbrilisi eesmärke, näit. suruda 100 kg vms? :huh: Või siis kehamõõtude või kaalu suhtes eesmärke?

Eesmärkide püstitamisega meie projekt alguse saigi.

Võib olla ei ole seda osa kohe lihtne leida aga kirjas ta meil oma kodulehel on, vaata:

http://www.6kanget.muscle-fitness.ee/index...7&Itemid=22

Siin tegin copy paste....

Treening- ja toitumiskavade valikul juhindusin ajakirja M&F soovitustest. Kuidas treening- ja toitumiskavad konkreetselt toimivad, seda hindan edaspidi fikseeritud tulemuste põhjal. Pean treeningpäevikut ja jälgin füüsilisi muutusi. Püstitatud eesmärk on aastasest programmist 8 kuud pühenduda massi ja jõunaäitajate suurendamisele ning ülejäänud 4 kuud tegeleda olemasoleva lihasmassi säilitamise ja rasvamassi vähendamisega. Vöö ümbermõõdu tahaks saada alla 95 cm. Kui nüüd numbritega kirjeldada, siis minu stardikaal enne programmiga alustamist oli 90 kg ja vööümbermõõt u 100 cm! Keha lihasmass 37% ja rasva 23%.

Lamades kangi rinnalt surumise maksimumkaal oli 150 kg. Püstitatud eesmärk on suruda rinnalt vähemalt 170 kg. Selleks tuleb natuke kaalus juurde võtta, et oleks, millega suruda. Märtsikuus tahan fikseerida maksimaalse rinnalt surumise tulemuse. Toimuvat saab jälgida ka nädala ülevaadetest samanimelise menüü alt ja kahe kuu kokkuvõtetest, mis asuvad menüüs „LISA“ all (vaata meie kodukast)

Kindlasti ei ole kõige tähtsam jõuda näiteks surumises 170 kg, kuid protsess ise selle eesmärgi poole liikumiseks on olulisem kui tulemus.

V.K.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ega minagi mingi rinnalt surumise fänn ei ole. Eesmärgiks on kaalu langetamine esialgu 82-80 kiloni, mis edasi saab, eks paista. Momendil kõigub kaal 85-86 kg vahel. kui juulis alustasin oli kaal 90-91.

Ehk siis vaikselt tegutsedaes on märkamatult lahkunud 5 kg. Kui vaadata aga seda, et korralikult hakkasin kevadest käima ja siis oli kaal 95,5 kg, siis arvan, et ma olen päris tubli.

Sabake=Mati

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×