mees232 0 Report post Posted November 4, 2009 Terv!Mis arvate sellest saidist?Seal tehtud progressid on hämmastavad kui pfofiile vaadata.5a on muudetud päris palju ennast,mitte millegist ytlevast lihamäeks www.bodybuilding.com Share this post Link to post Share on other sites
47 18 Report post Posted November 4, 2009 Terv!Mis arvate sellest saidist?Seal tehtud progressid on hämmastavad kui pfofiile vaadata.5a on muudetud päris palju ennast,mitte millegist ytlevast lihamäeks www.bodybuilding.comVäga suur ja mahukas sait, kust leiab palju oskusteavet, toidulisandite arvustusi ja palju muud. Sinu kirjutatud muutuste koha pealt - 5 aastat on piisav aeg, et keskmiste geneetiliste eeldustega õige trenni ja toitumisega teha läbi väga märkimisväärne progress ka naturaalina. Samas muidugi on foorumlaste hulgas nii naturaale kui farmakoloogiliselt assisteeritud harjutajaid. Share this post Link to post Share on other sites
mc-getostyle 0 Report post Posted November 4, 2009 on küll väga head arengud jh, kindlasti on ka head geenid aga tahaks teada mida nad hommikul oma pudru sisse panevad Share this post Link to post Share on other sites
mees232 0 Report post Posted November 4, 2009 olen mõnedelt kysind kas nad võtavad kasvukat või roide aga ei vasta või siis viivad muudele teemadele,ei eita ka seda Share this post Link to post Share on other sites
matjusm 24 Report post Posted November 4, 2009 Väga hea sait, väga kogukas ja rohke infoga. Mõnne tunnistavad ikka küll et kasutavad roide. Muidugi seal on ka paras ports proffe ning mitte ainult lihtharrastajaid. Share this post Link to post Share on other sites
tmks88 0 Report post Posted November 4, 2009 bodyspacest käib jutt? seal liiguvad mõned eestlased ka ringi ma olen mõelnud et võiks teha mingi eestlaste bodygroupi sinna ka vms aga pole viitsinud.... Share this post Link to post Share on other sites