Capricorn 0 Report post Posted October 20, 2009 Liiga paks oled siis kui teatud asja nägemiseks pead peeglisse vaatama. Share this post Link to post Share on other sites
mees232 0 Report post Posted October 20, 2009 (edited) Liiga paks oled siis kui teatud asja nägemiseks pead peeglisse vaatama. siis olen paks,nii paks kui olla saabSelline vöökoht on täiesti OK jõutõsja ja ka rammumehe puhul. No sumos ka. Aga tänavapildis ja kulturisti jaoks tundub ikke päris palju.olin kuulitõukaja,nyyd tahan olla vormis Edited October 20, 2009 by alessandro Share this post Link to post Share on other sites
rinaldo 0 Report post Posted October 20, 2009 olin kuulitõukaja,nyyd tahan olla vormis Nojaa, kuulitõukajad on ka päris suured. Share this post Link to post Share on other sites
Leraak 0 Report post Posted October 20, 2009 Kui endale probleeme ei tekita, siis milles küsimus Share this post Link to post Share on other sites
Erkko 22 Report post Posted October 20, 2009 kui pikk?tglt mul oli ka suht kõht trimmis mingi 98cm juba,laiad puusad lihtsalt arvan189-190 Share this post Link to post Share on other sites
mees232 0 Report post Posted October 20, 2009 189-190sama kui sinagi,arvatavasti olen kujult naq sina aint pekisem..olin ka eelmine aasta 95kg ja vöökoht kuskil 90.Palju asju mida siis tegin teisiti Share this post Link to post Share on other sites
Alger025 0 Report post Posted October 20, 2009 mul ümbermõõt 92-93, kuid olen ikka natuke ülekaaluline ( 84 kg, 175 cm pikk ) Share this post Link to post Share on other sites
Unisol 0 Report post Posted October 20, 2009 mul ümbermõõt 92-93, kuid olen ikka natuke ülekaaluline ( 84 kg, 175 cm pikk ) mul vöökoht 91-92 ja samuti törts rasva peal olen 85KG ja 186CM pikk Share this post Link to post Share on other sites
jaan1 0 Report post Posted October 20, 2009 vöökoht kuskil 96-97cm, pikkust 185cm ja kaal 109kg Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted October 21, 2009 sama kui sinagi,arvatavasti olen kujult naq sina aint pekisem..olin ka eelmine aasta 95kg ja vöökoht kuskil 90.Palju asju mida siis tegin teisitiYle 90 ne ei tohi te v88ymberm66tu kyll lasta. See ei ole pelgalt kosmeetiline probleem.Vitseraalse rasvaga k6ht v6ibki tunduda ymar ja ysna k6va pealt ... st nahaalust rasvkudet eriti palju ei ole, kuid elundite ymber on liigagi palju. 2rge m2ngige oma tervisega.On teil ehk silme ees pilt, kuidas joogid lainetavad oma k6hulihaseid... ja t6mbavad selle k2igus k6hu h2sti sisse, et tekib ysna suur 66nsus?? Kui mina naisena juhinduks mingist meedikute antud 88 st cm ist oleks kuri ammu karjas. Halb enesetunne algab mul juba 65 cm ist. Kui te ennast kunagi h2sti ja kergena ei ole tundnud...siis te ei teagi, millest te ennast ise ilma olete j2tnud. Share this post Link to post Share on other sites
ingrid81 0 Report post Posted October 21, 2009 Yle 90 ne ei tohi te v88ymberm66tu kyll lasta. See ei ole pelgalt kosmeetiline probleem.Vitseraalse rasvaga k6ht v6ibki tunduda ymar ja ysna k6va pealt ... st nahaalust rasvkudet eriti palju ei ole, kuid elundite ymber on liigagi palju. 2rge m2ngige oma tervisega.On teil ehk silme ees pilt, kuidas joogid lainetavad oma k6hulihaseid... ja t6mbavad selle k2igus k6hu h2sti sisse, et tekib ysna suur 66nsus?? Kui mina naisena juhinduks mingist meedikute antud 88 st cm ist oleks kuri ammu karjas. Halb enesetunne algab mul juba 65 cm ist. Kui te ennast kunagi h2sti ja kergena ei ole tundnud...siis te ei teagi, millest te ennast ise ilma olete j2tnud. eksju Aile , naistel see peab olema alla 80 cm ? siis on *ok * Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted October 21, 2009 (edited) eksju Aile , naistel see peab olema alla 80 cm ? siis on *ok *Iga naise puhul peaks selle numbri yle vaatama. Yle 80 on t6esti halvasti Minu jaoks rohkem, kui 65 cm on halvasti ja v2hem, kui 60 on ka halvasti. Edited October 21, 2009 by Aile Share this post Link to post Share on other sites
daemonium 18 Report post Posted October 21, 2009 mul suht laiad puusad,alla 85 kyll ei saaks,aga 85 oleks supper.26cm alla.Kas selle töö teeb aastaga ära.Kavad,toit,trenn kõik korras,natuke kasutan ka treeneri abi.Kas suveks on võimalik saada 85cm?Et laiad puusad siis, Nii-nii ...deja vu jutud kõlavad, Ja kui õllelihas eest läinud,selgub,et pole puusadel hullu miskit ..., Aastaga saab alla küll - ise sain tunduvalt rohkemgi. Share this post Link to post Share on other sites
kuuliks 0 Report post Posted October 21, 2009 Iga naise puhul peaks selle numbri yle vaatama. Yle 80 on t6esti halvasti Minu jaoks rohkem, kui 65 cm on halvasti ja v2hem, kui 60 on ka halvasti.Õudne, mu teismelisel õel oli 20 cm rohkem kui mul. Tal oli 10 aastasena 86 cm, kui mul 17 aastasena oli 66 cm. Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted November 2, 2009 Tea mis asju siin jälle nüüd nii paaniliselt mõõdetakse? Kas inimesed on kõik ühe stampmudeli järgi tehtud või? Meestel peab nii ja naistel naa olema- selle nn normi järgi peaks mul vist pekid maani rippuma.... Olge normaalsed ja vaadake peeglisse eksju. Kui ei suuda vaadata, KATSUGE kõhupealt, kas pekk vohab sõrmede vahel või ei. Katsuge kohe igapäev kui vaja. Kui vohab, järelikult vastavalt vohamisastmele oletegi nii ja naa paks! Lihtne! Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted November 2, 2009 (edited) Tea mis asju siin jälle nüüd nii paaniliselt mõõdetakse? Kas inimesed on kõik ühe stampmudeli järgi tehtud või? Meestel peab nii ja naistel naa olema- selle nn normi järgi peaks mul vist pekid maani rippuma.... Olge normaalsed ja vaadake peeglisse eksju. Kui ei suuda vaadata, KATSUGE kõhupealt, kas pekk vohab sõrmede vahel või ei. Katsuge kohe igapäev kui vaja. Kui vohab, järelikult vastavalt vohamisastmele oletegi nii ja naa paks! Lihtne! Sa vist ei ole yhte tyypilist 6llek6htu palpeerinud...See on ymar, nahaalune rasvkude ei ole kergesti palpeeritav. J2tab mulje, nagu oleks rase...v6i midagi sarnast. Vitseraalset rasva t2is kogum...Ys... m66dulint on sellise puhul v2gagi tarvilik ese... Edited November 2, 2009 by Aile Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted November 2, 2009 Sa vist ei ole yhte tyypilist 6llek6htu palpeerinud...See on ymar, nahaalune rasvkude ei ole kergesti palpeeritav. J2tab mulje, nagu oleks rase...v6i midagi sarnast. Vitseraalset rasva t2is kogum...Ys... m66dulint on sellise puhul v2gagi tarvilik ese...Oi olen, isegi liiga lähedalt Õlle lõhngi ajab seetõttu siiani südame pahaks... Aga no sel puhul aitab peegepilt, õllekat nö kahe silma vahele jätta on suhteliselt raske Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted November 2, 2009 Oi olen, isegi liiga lähedalt Õlle lõhngi ajab seetõttu siiani südame pahaks... Aga no sel puhul aitab peegepilt, õllekat nö kahe silma vahele jätta on suhteliselt raske Sel juhul aitab ka minu poolt eespool soovitatud moodus. Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted November 2, 2009 Sel juhul aitab ka minu poolt eespool soovitatud moodus. Ahah, ja naistele mis? Te vähemalt saate seda mingi piirini venitada, et näha Share this post Link to post Share on other sites