Jump to content
kärbes

Mis on keelatud ja mis ei ole?!?

Recommended Posts

Kuulge proffid seletage lihtsameelsetele, et mis ained, toidulisad, stimulaatorid jne. siis ikkagi on kulturismis ja fitnessis lubatud ja mis mitte? Ma mõistan, et kui ma ei kavatse võistelda siis ma võin ju peaaegu mida iganes endale sisse kühveldada... oma tervisega riskin ainult AGA kui tahan võistelda, mida siis EI TOHI? Suured fitnessi ajakirjad reklaamivad igasugu imelikku nodi ju!?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

jajaa. vaatan vitali väga agressiivne. ehk on endalgi süstal pe**es. keelatud ainete kohta ütleks aga seda et nimekiri tuleks mega pikk ja kui asjast midagi ei mõika siis need nimed ei ütle sulle midagi. reeglina kisuvad nad vististi ravimite alla. ja toidulisad peavad vähemalt eestis igast jamast puhtad olema. usas muidugi teine teema.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

VAATAN JA IMESTAN... VIIMASEL AJAL ON SIIN KÜSIMUSTELE VASTATUD VÄGA ÜLBELT JA ÜLEOLEVALT. NOORED, KES SIIA PEAKSID ESIMEST KORDA TULEMA, VÕIVAD KÜLL AMAZONI VASTU IGASUGUSE HUVI KAOTADA. KOHATI LÄHEB SUHTUMINE PÄRIS LABASEKS. KAS MITTE VITALI 30 EI OLNUD SEE MEES, KES SIIN ÜRITAS VEND VÄHKI KUU AEGA TAGASI PAIKA PANNA? OMA VIIMASE NÕMEDA KOMMENTAARIGA SIIN TÕESTAS VITALI 30 KÜLL OMA AJUTEGEVUSE EBATERVET FUNKTSIONEERIMIST JA TEEN ETTEPANEKU AMAZONI TOIMETUSELE SEE KASUTAJA(VITALI 30) AMAZONIST LIKVIDEERIDA. TÄNAN.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Niikaua, kui asi püsib veel mingil määral mõistuse piirides (ei tule mingit hullu sõimu ja nõdrameelset jaburat juttu) ei hakka veel kedagi kustutama.

Inimestel peaks pisut vabamat mõtlemist olema - kõigi irooniliste (või naljatamisi) tehtud märkuste peale ei pea veel närvi minema, tuld võtma ja ise mõtetut ila hakkama tagasi pritsima.

A mis ikka, eks ma hoian silma peal ja kuskile peab ju piiri kah tõmbama, nii et võtke asja rahulikult ja ärge väga üle pingutage. Kui on soov omavahel asju klaarida või mõtteid vahetada, võite teha seda ka väga vabalt näiteks Amazon.ee jututoas - seal saate kõik ennast välja elada ning OMA eluväärtused teistele välja tuua.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hommik! Inimene esitas kysimuse, mis on keelatud ja mis mitte?! Süstal ######? Miks? Kelle? Muidu siin kõik laulavad kohutavalt keerulisi kusagilt copy paste tehtud laule maha , aga nyyd ei tule siis isegi metakas meelde, mida lehtede kaupa sisse krõbistatakse? Kirjtage siis noortele välja, mida sinna ###### süstitakse, et nad teaksid! Ega see, et narkota Eestis keelatud on ei tähenda, et kasutada ei saa?!

Iga teema vajub mingiks yhe pundi omavaheliseks rebimiseks- selleks on foorum?! Kas seal pole publikut piisavalt? Kerime äkki nyyd algusesse tagasi. Mis aineid puudutab muidu, siis suht hea ylevaate saab bodybuilding.ee-st , kes iganes sa selle kysimuse siin tõstatasid. Sportlikku kevadet!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Miks inimesed esitavad rumalaid küsimusi, keemija on keelatud mis on streroidid ja lubatud nendest ei ole midagi, mitte ükski steroid ei ole lubatud ja kui seda sull uriinis leijakse saad 2a võistluse keelu!!!!!

Mõni arvab et mina ei tea asjast midagi, tõesti nimekiri on pikk ja steroide on palju ja need kuuluvad ravimite hulka!!!!!

TAHATE MIND SIIT MINEMA LÜÜJA LASKE AGA KÄIJA!!!!!!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

aru ma ei taipa miks nii närviline. ma võin ka eksida aga esimesel vahelejäämisel tuleb vist ikka aastane võistluskeeld. teistkordsel 2a. ja kolmandal eluaegne. mingid rahatrahvid on vist kah. üldiselt on nii et keelatud on ained mis ei ole lubatud :) mõnedel ainetel on ka mingid piirmäärad kui palu teda organismis leiduda võib. kui normis siis ok, kui üle normi siis ämber. minu teada ei ole vahet kas tegeled suusatamise või kulturismiga. üks sport kõik ja keelatud ainete nimekiri tuleb igal alal suht üks ja sama vististi. tunnistan et ei ole sel teemal eriti kodus ja võin ka jama ajada. nimekiri siin : http://www.eok.ee/tegevusvaldkonnad.php?view=dopingukontroll

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

hämmastav, et selline lihtne küsimus sellise tormi tekitas.

Tänan kõiki, kes sellesse teemasse tõsiselt suhtusid ja viitsisid viiteid ja vihjeid jagada.

Tegelikult oli küsimuse mõte just selles, et kuulda mõne tõsise spetsialisti lühikest kokkuvõtet. Pole ju kahtlust, et ainete dopinguks nimetamisel on siiski mingi põhimõte. Vitali teooria, et kõik mis on keemia on vaimus: "kõik mis teeb uimaseks on uimasti".

Keemiat on kogu profesionaalne sport täis ja osa on keelatud osa ei ole, osa on tervisele kahjulik, osa väga kahjulik ja osa ei ole üldse.

Millisel põhimõttel (!!!) aga keelamine ja lubamine käib on ebaselge.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

no siinkohal tahaks lisada et keemiat on tõesti kogu sport täis. aga lisaks ka kõik teised eluvaldkonnad. kõik on keemia. näit vesi ehk H2O ilma milleta oleks kogu see maine jama olematu. minu arust on toidulisandite või muude spordis keelatud/ lubatud ainete 'keemiaks'' nimetamine suht vale ja segadust tekitav. mille järgi keelamine lubamine käib? no eks ikka aine tõhususe järgi. näit kartulipuder on lubatud ja arvata on et ega teda vähemalt niipea ära keelata :) teine lugu on jällegi näit anaboolsete steroididega. vägagi tõhusad asjakesed mis lubavad igal lammaspeal supermani moodi välja näha. kui muidugi tegu liiga lambaga pole. ma arvan et kõige olulisem point kogu selle asja juures on aga see et steroididega ei suuda ükski naturaalne sportlane võistelda. ja kui nüüd kõikvõimalikud preparaadid legaasleks teha, siis ei ole ju enam tegemist sportlike võimete võrdlemisega. kes rohkem juissib ja kel parem juissimismeeskond ja paksem rahakott see võidab. krd igavesti pikk ja sitt jutt sai.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ei ole kunagi sõna võtnud neist teemadest mis puudutavad keelatuid aineid. Üheks põhjuseks on ennatlik järeldus, et olen nendega tihedalt seotud. Teine põhjus oleks selle propageerimine ja kolmas põhjus on see, et ma ei tea sellest suurt midagi. Kui ei ole asja proovinud pole ka mõtet sõna võtta. Osad võibolla mäletavad, et pärast 2002 aasta EMV sain ka positiivse dopingu proovi tulemuse osaliseks. Nimelt leiti mul efedriini, mis oli seotud sellega, et võistlusteks valmistumisel kasutasin nüüdseks poe lettidelt kadunud Universali toote fat burners. Iseenesest ei ole tegemist keelatud toodega aga ta sisaldab loodusliku ekstrakti Ma Huangi mis sisaldab effedriini. Tahan öelda seda, et see piir on üsna ähmane mis on keelatud ja mis mitte. kui näiteks enne võistlust juua kõvasti kohvi siis võib ka saada positiivse tulemuse osaliseks. Kui teada tahate siis õhk mida me sisse hingame on ka keemia. Tänu hapnikule inimesed ära surevadki vanadusse. Hapniku olemasolu korral plahvatab näiteks bensiin ja roostetab raud, ilma hapnikuta seda ei toimu. Võite siis arvata kaua inimese organism suudab vastu võidelda. Mägedes elavad inimesed sellepärast kauem elavadki, et seal on hapnik hõredam. Ühesõnaga elu on suguhaigus mis lõpeb surmaga : )

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

veelkord tänu punamütsikesele!

eok lehel oli kõik väga selgelt kirjas... tõsi võib jääda mulje, et pea kõik on keelatud :)

nagu ka M.M. ütles liigne kohvi kogus võib anda positiivse proovi.

Aga kuidas siis selline algajast tainapea nagu mina näiteks saab kindel olla, et ta täiesti teadmatult endale midagi keelatut sisse ei kühvelda? Ega vist saagi, või mis? Usun, et see fat burner mida M.M. kasutas pole ainus ise enesest legaalne asi mis positiivse dopingu proovi annab. Nagu ma oma algses küsimuses ütlesin ...minu meelest on soliidsed fitnessi ajakirjad täis selliseid kahtlasi reklaame. Võiks ju arvata, et asi mida legaalselt müüakse on lubatud aga tuleb välja, et tühjagi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ühesõnaga kõik mis näiteks amazonis, bodybuildingus, fastis ja powermanis müüakse võid kindel olla et ei ole tegemist keelatud ainetega esti vabariigis sest kui need keelatud oleks siis neid seal ei müüdaks. Kes käsib sul fitnessi ajakirjadest mingi prohormoone täis topitud 3x kallimat bullshitta. USA-s võib see jah legaalne olla aga siin ei pruugi nii et ma ei saa aru miks kõigil närv püsti ja ora ###### on.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×