Shox72 0 Report post Posted October 6, 2009 Tere Kaido!!Kuna eelmine teema oli sama, aga väga pikk juba, ning keegi sellele ei vastanud, tegin uue teema.Seega kas oleks teie käest võimalus saada surumiskava? Kõik on sellega väga rahul olnud ning mõtsin, et äkki saate ka mind aidata?Meil on SunHump@hot.eeSuured tänud ette ära!! Share this post Link to post Share on other sites
-AJ-Styles 0 Report post Posted October 6, 2009 Saatsin su meilile Share this post Link to post Share on other sites
kaido leesmann 51 Report post Posted October 7, 2009 Surumiskavad on erinevad. On algajatele, on edasijõudnutele, on varustusega tegijatele.Kui 80% programm ei ole ennast ammendanud, siis olen seda alati esimeseks pakkunud. Share this post Link to post Share on other sites
valdoe 0 Report post Posted October 28, 2009 Tere.Kas oleks veel teilt võimalik saada seda kuulsat surumiskava edasijõudnutele, mida te paljudele küsijatele olete maili peale saatnud? Mail on :valdoeinberg@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites
sumo 0 Report post Posted November 2, 2009 Sooviks ka paljunõutud surumiskava 3 päeva treeningu jaoks.kristjan.parveots@mail.eeTänud Share this post Link to post Share on other sites
Arx07 0 Report post Posted November 2, 2009 (edited) Kui võimalik siis võtaks ka. Jõusaalis käin 2-3x nädalas (päev.1 Ülakeha, päev 2. Alakeha)beerman07@mail.comTänud Edited November 2, 2009 by Arx07 Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted November 2, 2009 Krt lihtsam oleks see ju kuskile üles riputada kui igale soovijale eraldi meilile saata.. endal sai just läbi, ning 15kg tulli surumisele otsa, 90 asemel 105 ..kaal tõusis 4kg. Share this post Link to post Share on other sites
RagnarA 0 Report post Posted November 3, 2009 kui kysida tohib mis aja jooksul need saavutuseD? Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted November 3, 2009 programm on 8 nädalat pikk. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Capo Report post Posted November 3, 2009 (edited) Tervist Hr. Leesmann , kui probleem pole siis prooviks ka selle kava järgi Tänud ette Edit : Varustust ei kasuta ma , ei tea ainult mille järgi liigitad algaja ja edasijõudnu. Edited November 13, 2009 by Capo Share this post Link to post Share on other sites
cruzer 0 Report post Posted November 7, 2009 Tervist!Sooviksin 3 päevase algajate kava.Tänud ette viljarlillemets@hotmail.com Share this post Link to post Share on other sites
killerleib 0 Report post Posted November 7, 2009 (edited) Tervist Kaido! Sooviks ka surumis kava edasijõudnutele,praegu maksimum 130kg.Rinda teen esmaspäeviti,muidu käin jõusaalis 6x nädalas,millest 1 kord on aeroobne.Meil: Rasmus.leib@mail.ee Edited November 7, 2009 by killerleib Share this post Link to post Share on other sites
Bulletproof 2 Report post Posted November 7, 2009 sooviks ka edasijõudnute kava. 80% kava olen läbi teinud. võib varustuse kava ka saatawilkins@hot.eeette tänades Share this post Link to post Share on other sites
Gympans 0 Report post Posted November 7, 2009 Sooviks ka seda kava. 4 päeva oma paluks. termikas92@hotmail.comAitäh! Share this post Link to post Share on other sites
kaido leesmann 51 Report post Posted November 7, 2009 Ma ei taha ühtegi kava ülesse panna põhimõtteliselt! Sellepärast, et neid valesti ei kasutataks. Mul ei ole saladusi, aga lihtsalt ei taha, sest tegemist on ikkagi spetsiifilise kavaga.Jagan jõusaalis treenijad algajateks, edasijõudnuteks, võistlevateks sportlasteks erinevate kriteeriumite järgi: treeningstaaz, tulemused, pühendumine jne.Kui algaja küsib näiteks westside kava (loeb kusagilt, et see pidi palju juurde andma), siis ma reeglina soovitan kõigepealt läbi teha ikka mõne lihtsama tsükli.Sellepärast pakun alati esimeses järjekorras 80% kava, sellega annab väga kaugele minna! Share this post Link to post Share on other sites
Pori 0 Report post Posted November 9, 2009 Tere!Paluksin samuti nimetet kava. Treeningstaazi aastaid, kuid pole kunagi üht lihasgruppi eelisarendanud. Hetkel 4 treeningut nädalas. Tänud ette.toivo.pori@mail.ee Share this post Link to post Share on other sites
Alger025 0 Report post Posted November 9, 2009 Ma ei taha ühtegi kava ülesse panna põhimõtteliselt! Sellepärast, et neid valesti ei kasutataks. Mul ei ole saladusi, aga lihtsalt ei taha, sest tegemist on ikkagi spetsiifilise kavaga.Jagan jõusaalis treenijad algajateks, edasijõudnuteks, võistlevateks sportlasteks erinevate kriteeriumite järgi: treeningstaaz, tulemused, pühendumine jne.Kui algaja küsib näiteks westside kava (loeb kusagilt, et see pidi palju juurde andma), siis ma reeglina soovitan kõigepealt läbi teha ikka mõne lihtsama tsükli.Sellepärast pakun alati esimeses järjekorras 80% kava, sellega annab väga kaugele minna!aga kas selle 80% kava juures jääb mul õlg kavast välja ? Share this post Link to post Share on other sites
margusv 0 Report post Posted November 11, 2009 Kui võimalik, siis võtaks ka surumiskava. Staaži 1,5 aastat. Trenni teen 4 päeva nädalas.e-mail: margusvi@hot.ee Share this post Link to post Share on other sites
rait83 26 Report post Posted November 11, 2009 Ma ei taha ühtegi kava ülesse panna põhimõtteliselt! Sellepärast, et neid valesti ei kasutataks. Mul ei ole saladusi, aga lihtsalt ei taha, sest tegemist on ikkagi spetsiifilise kavaga.Jagan jõusaalis treenijad algajateks, edasijõudnuteks, võistlevateks sportlasteks erinevate kriteeriumite järgi: treeningstaaz, tulemused, pühendumine jne.Kui algaja küsib näiteks westside kava (loeb kusagilt, et see pidi palju juurde andma), siis ma reeglina soovitan kõigepealt läbi teha ikka mõne lihtsama tsükli.Sellepärast pakun alati esimeses järjekorras 80% kava, sellega annab väga kaugele minna!See 80% kava on seesama mis siin lehel tööriistade all? Share this post Link to post Share on other sites
Bulletproof 2 Report post Posted November 11, 2009 See 80% kava on seesama mis siin lehel tööriistade all?ei Share this post Link to post Share on other sites
wildlife 0 Report post Posted November 16, 2009 Tere, Kaido!Palun saada mulle see 80% kava meilile. Olen algaja. U. 5 kuud saalis käinud 3 korda nädalas.E-mail: marxuke@yahoo.comTerv,Marx Share this post Link to post Share on other sites
rait83 26 Report post Posted November 16, 2009 Tere, Kaido!Palun saada mulle see 80% kava meilile. Olen algaja. U. 5 kuud saalis käinud 3 korda nädalas.E-mail: marxuke@yahoo.comTerv,MarxKui võimalik, sooviksin ka siis seda kava. rait222@hot.ee Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted November 16, 2009 Tere,Võimaluse korral sooviksin ka seda kava. Liigitaksin end algajate sekka. Jõusaalis käinud paar kuud 3x nädalas.taivox@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites
Tehnik 0 Report post Posted November 16, 2009 Tere!Sooviksin ka seda kava. Käin saalis 3-4 korda nädalas. Surumise max on ca 80kg.jannar542@hotmail.com Share this post Link to post Share on other sites
Belfort 0 Report post Posted November 16, 2009 Tere ! Olen algaja, käinud mõnda aega juba saalis, aga rind on ikka lahjavõitu.Äkki võib see kava kasuks tulla.Oleks tänulik kui saadate selle. belfort@hot.eeEtte tänades ! Share this post Link to post Share on other sites