kaido leesmann 51 Report post Posted August 30, 2010 TERE!Olen 17a ja käin 4 korda nädalas jõusaalis ning probleemiks on see et surumine on jäänud toppama 90kg juba pikemat aega.Sooviks siis teilt saada surumiskava, et näeks ja tunneks jälle arengut.Jään ootama kava-Tänades!Ma ei ole ammu lugenud seda osa foormist. Kas sa oled kava saanud või pean saatma?Sry, kui oled pidanud nii kaua ootama! Share this post Link to post Share on other sites
Amor 0 Report post Posted August 30, 2010 Alustan taas jõusaaliga ja prooviks ka selle kava ära siis Jõusaalis käinud ca 8 kuud(suvi on vahele jäänud)Kavatsen käia 3x nädalasKaal mingi 82kg vanus 20email: sander0@email.ee Share this post Link to post Share on other sites
silts13 0 Report post Posted August 31, 2010 Sooviks 80% kavasilts13@hotmail.comOotan huviga! Share this post Link to post Share on other sites
slab15 0 Report post Posted August 31, 2010 Kahjuks ei ole kava veel saanud. Share this post Link to post Share on other sites
slab15 0 Report post Posted August 31, 2010 Mail on slab15@hot.ee Share this post Link to post Share on other sites
kaido leesmann 51 Report post Posted August 31, 2010 Alustan taas jõusaaliga ja prooviks ka selle kava ära siis Jõusaalis käinud ca 8 kuud(suvi on vahele jäänud)Kavatsen käia 3x nädalasKaal mingi 82kg vanus 20email: sander0@email.eeSaadab meili tagasi! Äkki läks aadress valesti? Share this post Link to post Share on other sites
PT London 0 Report post Posted August 31, 2010 Miks mitte seda kava siia panna, tülikas pole seda koguaeg saata... Share this post Link to post Share on other sites
Amor 0 Report post Posted August 31, 2010 (edited) Saadab meili tagasi! Äkki läks aadress valesti?Ei email õige,proovi teisele aadresile "murdock88@hot.ee" Edited August 31, 2010 by Amor Share this post Link to post Share on other sites
Amor 0 Report post Posted August 31, 2010 Miks mitte seda kava siia panna, tülikas pole seda koguaeg saata...See on siuke saladus mis liigub aind emaili teel. Share this post Link to post Share on other sites
kaido leesmann 51 Report post Posted August 31, 2010 See on siuke saladus mis liigub aind emaili teel. Ei ole saladus, aga olen seda foorumites vähemalt 10x kirjutanud miks ma ei taha seda lahtiselt ülesse panna. Share this post Link to post Share on other sites
S123 1 Report post Posted September 15, 2010 Algajale surumiskava palun 3 korda nädalas käin jõusaalis.sten4445@hot.ee Share this post Link to post Share on other sites
Oliver12345 0 Report post Posted September 16, 2010 Sooviks 80% kava ...Jaguar.123@hotmail.com Aitäh !!! Share this post Link to post Share on other sites
kaido leesmann 51 Report post Posted September 16, 2010 Saadan päeva-paari jooksul kavad! Share this post Link to post Share on other sites
siimpp 0 Report post Posted October 19, 2010 Tere kaido,Sooviks ka surumiskava, jõusaalis olen käinud mitmeid aastaid, aga ilma konkreetse kavata. max hetkel 110kg ja kaal 85.Ette tänades,Siimsiimpp@hotmail.com Share this post Link to post Share on other sites
kaido leesmann 51 Report post Posted October 20, 2010 Tere kaido,Sooviks ka surumiskava, jõusaalis olen käinud mitmeid aastaid, aga ilma konkreetse kavata. max hetkel 110kg ja kaal 85.Ette tänades,Siimsiimpp@hotmail.comSaatsin sulle meili, see tuli tagasi (postkast on vist täis).Olen nüüd mingi aeg meilist eemal! Share this post Link to post Share on other sites
Rks 0 Report post Posted November 2, 2010 Tere, sooviks ka 80% kava! riks_p@email.eeTänud! Share this post Link to post Share on other sites
Chilldog 0 Report post Posted November 3, 2010 Tere, sooviksin samuti 80% kava.Ette tänades! Share this post Link to post Share on other sites
kaido leesmann 51 Report post Posted November 3, 2010 Tere, sooviksin samuti 80% kava.Ette tänades!Saada oma meil! Share this post Link to post Share on other sites
tonn999 3 Report post Posted November 3, 2010 Tere,Paluks edasijõudnu ja varustusega treenimise surumiskava! tonn999@gmail.comLugupidamisega,Tõnis Share this post Link to post Share on other sites
zet 0 Report post Posted November 4, 2010 TereSooviks ka saada surumiskava, algaja ei ole ja hetkel on tööseeriad 110kgmail: zahkna@hot.ee Ette tänades! Share this post Link to post Share on other sites
Tommikas 0 Report post Posted November 13, 2010 Sooviks palun algaja surumiskava.Tommikas1989@hot.eeTänan. Share this post Link to post Share on other sites
mahlajook 0 Report post Posted November 13, 2010 Paluks ka edasijõudnute kava.musclebuilder@hot.ee A. Share this post Link to post Share on other sites
Viiking 0 Report post Posted November 13, 2010 Tere!Olen 80% jõukava juba mitmeid kordi teinud ja sooviksin nüüd, kui on muidugi pakkuda, mingisugust teist jõukava(rõhuasetusega rinnale)!valeksei@hot.eeEtte tänades,Aleksei. Share this post Link to post Share on other sites
Raulves 0 Report post Posted December 17, 2010 Tere!Sooviks surumiskava algajatele.raulvn@hot.eeSuured tänud !Raul Share this post Link to post Share on other sites
haard koor 0 Report post Posted December 17, 2010 Tere !Sooviks samuti surumiskava.Jõusaalis käinud vahelduva eduga oma 3 aastat, hetke rekord 90kg, mingi aeg oli 115kg peal. Kaalu on 75 kg.umm.aaaa@mail.ee Share this post Link to post Share on other sites