taliindrek 2 Report post Posted January 23, 2010 Tekkis selline imelik küsimus, et huvitav miks on Trapets lisatud esmaspäeva hulka, ehk sinna, kus on rinna ja triitsa trenn. Miks ta pole selja päeval. Oskab keegi öelda? Share this post Link to post Share on other sites
Belfort 0 Report post Posted January 23, 2010 Tekkis selline imelik küsimus, et huvitav miks on Trapets lisatud esmaspäeva hulka, ehk sinna, kus on rinna ja triitsa trenn. Miks ta pole selja päeval. Oskab keegi öelda?mul sama küsimus Share this post Link to post Share on other sites
Mcken 0 Report post Posted January 24, 2010 Tere Kaido!Kui oleks võimalik Sooviks ka seda edasijõudnute kava, trenni teen 4x nädalasMcKen@hot.eeSuur tänu! Share this post Link to post Share on other sites
algaja11 0 Report post Posted January 24, 2010 (edited) tervist! sooviks ka surumiskava.Max raskus on 75 ja trennis käin 3 korda nädalas. Edited January 31, 2010 by algaja11 Share this post Link to post Share on other sites
Leraak 0 Report post Posted January 24, 2010 Kaido äkki sa paned selle siia teemaalla ülesse ? Share this post Link to post Share on other sites
veikot 0 Report post Posted January 24, 2010 ...aru ma ei saa mis häda teil selle surumiskavaga on? See kava on mõeldud jõutõstjatele, mitte algajatele jõusaalihuntidele! Tehke kõigepealt omale mingi korralik põhi alla 10ste ja 8saste kordustega seerias ja kui tase juba paraneb, et võite võistlemise poole vaatama hakata, siis sebige omale jõutõstjate kava! Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted January 24, 2010 ...aru ma ei saa mis häda teil selle surumiskavaga on? See kava on mõeldud jõutõstjatele, mitte algajatele jõusaalihuntidele! Tehke kõigepealt omale mingi korralik põhi alla 10ste ja 8saste kordustega seerias ja kui tase juba paraneb, et võite võistlemise poole vaatama hakata, siis sebige omale jõutõstjate kava!Kaido algajatele ei annagi seda kava üldiselt. Share this post Link to post Share on other sites
kaido leesmann 51 Report post Posted January 24, 2010 Vastan järjekorras küsimustele:1.Trapetsit tehakse peale surumist (vahest ka peale teist rinna harjutust) sellepärast, et see on lihaseid tasakaalustav harjutus.2.Palun täpsustage oma vajadusi. Kas soovite 80% kava või olete selle mitu korda läbi teinud ja vajate midagi uut.Ma rõhutan, et 80% kava võib teha läbi ka mitu korda. See ei ammenda ennast nii ruttu.3.Ma olen seda korduvalt foorumites rõhutanud, et ei pane kavasid ülesse sellepärast, et neid on kerge valesti mõista ja kasutada.Mul on väga erinevad kavad, mida saadan. Osa on surumist arendavad, osa üldiseid jõunäitajaid arendavad, massikavad, vahetsüklid, särgiga harjutamiseks jne. Share this post Link to post Share on other sites
Mcken 0 Report post Posted January 24, 2010 Tervist,Ma olen juba mitu korda teinud seda Lamades surumise programmi ja tulemused on võimsad.Aga kui oleks võimalik kas saaks seda üldiseid jõunäitajaid arendavat kava palun.McKen@hot.eeTänud! Share this post Link to post Share on other sites
cows 0 Report post Posted January 24, 2010 Tere Kaido!Kui oleks võimalik Sooviks ka seda edasijõudnute kava, trenni teen 4x nädalas.Meil: kristjan177@hotmail.comEtte tänades Share this post Link to post Share on other sites
fussball 0 Report post Posted January 26, 2010 Tere!Sooviks sinult Kaido samuti üldiseid jõunäitajaid arendavat kava edasijõudnutele. Ise teen 3x nädalas trenni!veiko_poom@hotmail.com Ette tänades! Share this post Link to post Share on other sites
R.Thompson 0 Report post Posted January 27, 2010 Tere!Sooviks sinult Kaido samuti üldiseid jõunäitajaid arendavat kava edasijõudnutele. Ise teen 3x nädalas trenni!veiko_poom@hotmail.com Ette tänades! Kui võimalik, palun saatke see ka mulle.Aitäh! reiko.rist@mail.ee Share this post Link to post Share on other sites
Kertt 0 Report post Posted January 28, 2010 Tere!Olen 14 aastane ,käinud jõusaalis kaks aastat ja teinud kõiki lihaseid. Nüüd aga oleks soov arendada rinnalt surumist. olen 69 kg ja surun 80kg. Kas oleks võimalik ,et sa teeksid mulle jõusaali kava ,toitumiskava ja annaks paar head nippi? Ja kui palju see maksaks?Mail on kert.rabovoitra@mail.eeAitähh! Share this post Link to post Share on other sites
risto10 0 Report post Posted January 30, 2010 Tere, Kaido!Sooviks seda surumiskava edasijõudnutele. Teen trenni 3-4x nädalas. 80% kavaga parandasin surumist 125kilolt 132,5 kiloni. Email: svanderlei@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites
Phone 0 Report post Posted January 31, 2010 (edited) Tere. Sooviks ka surumiskava. Praeguseks 5x5 progamm läbi tehtud ja tahaks midagi uut proovida. Äkki 80% kava oleks asjakohane. Meili aadress vaino91@hot.ee Edited January 31, 2010 by Phone Share this post Link to post Share on other sites
delux 0 Report post Posted February 1, 2010 (edited) Tervist, sooviks samuti sobivat kava, ilmselt midagi algelisemat.Vanus 17, pikkus 182cm, kaal 77kg, rinnalt u. 85kg.jyrgen102@hotmail.com Edited February 1, 2010 by delux Share this post Link to post Share on other sites
Leraak 0 Report post Posted February 13, 2010 Sooviksin ka surumiskava. Käin 4x nädalas jõusaalis. 75kg max17a70kghaykaarel@hot.ee Share this post Link to post Share on other sites
karlhannes 0 Report post Posted February 13, 2010 tervist,Sooviksin surumiskava. Käin 4-5X nädalas jõusaalis. 110kg max19a82kgkarlhannestagu@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites
Ho 0 Report post Posted February 14, 2010 (edited) TereSooviksin surumiskava algajatele trennis käin 4 korda nädalasHoago15@gmail.comAitäh Edited February 14, 2010 by Ho Share this post Link to post Share on other sites
Jumal666 0 Report post Posted February 16, 2010 (edited) teresoovix ka 80% edasij6udnute kava.3x n2dalas.krisustoomus19@hotmail.comt2nud ette 2ra Edited February 17, 2010 by Jumal666 Share this post Link to post Share on other sites
Larry 0 Report post Posted February 17, 2010 (edited) Kaido, saatsin sulle PMi. Edited February 17, 2010 by Larry Share this post Link to post Share on other sites
JohnDurex 0 Report post Posted February 21, 2010 (edited) Sain kätte, suured tänud sulle. Edited February 23, 2010 by JohnDurex Share this post Link to post Share on other sites
ztex 0 Report post Posted February 21, 2010 Mul on küsimus selle surmis kalkulaatori kohta siin fitnessi lehel, kas kerge päeva 5x5 on apsukas, sest teie saadetud kavas seda 5x5 kergel päeval pole.2 korda olen juba kergel päeval selle 5x5 teinud, aga esmaspäeval oli tunne väga kahtlane. Share this post Link to post Share on other sites
karateka 0 Report post Posted February 21, 2010 Terv!Sooviks ka seda kuulsat surumiskava!Jõusaalis on käidud juba aastaid kuid kui võimalik siis viskaks pilgu ka sinu 80% kavale?Praegu treenin 4-5 korda nädalas... vyhendrik@windowslive.comSuured tänud!!!! Share this post Link to post Share on other sites
ErikT 0 Report post Posted February 21, 2010 Tere.Kui võimalik sooviks ka omale seda 80% kava algajale.estoniadrift@gmail.comEttetänades ja lugupidamisega Erik. Share this post Link to post Share on other sites