Indrek Viska 8 Report post Posted October 2, 2009 Ilusõnum on täies hoos degusteerida saab Dietmix ist Oti vormi leiba ja sepikut.Tooted on väljas superhinnaga Dietmix 290 ja Figuuri kombo 690. Õige pea tulevad ka pildid. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted October 2, 2009 Ilusõnum on täies hoos degusteerida saab Dietmix ist Oti vormi leiba ja sepikut.Tooted on väljas superhinnaga Dietmix 290 ja Figuuri kombo 690. Õige pea tulevad ka pildid.Jääme huviga pildimaterjali ootama Share this post Link to post Share on other sites
Indrek Viska 8 Report post Posted October 2, 2009 Mõned pildid meie boksist Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted October 2, 2009 täitsa korralik boks - hea töö Indrek! Valgust peaks vist homseks juurde panema, paistab natuke alt pimedaks jäävat... Share this post Link to post Share on other sites
Indrek Viska 8 Report post Posted October 2, 2009 Dietmixi huvilised rasvaprotsenti mõõtmasBetter Bodiese riided on eriti kuumade hindadega Share this post Link to post Share on other sites
Indrek Viska 8 Report post Posted October 2, 2009 Eesti meister lauatennises 2005 Share this post Link to post Share on other sites
Indrek Viska 8 Report post Posted October 2, 2009 Mõned pildid naabritestSEB sügisjooksu organisaatoridEvian rõõmus pere Share this post Link to post Share on other sites
kris0610 0 Report post Posted October 2, 2009 Kas fitshop team ka homme/ülehomme kohal? Share this post Link to post Share on other sites
Indrek Viska 8 Report post Posted October 2, 2009 Kas fitshop team ka homme/ülehomme kohal? Pühapäeval on kohal Greta Hanna Eveli ja mina. Share this post Link to post Share on other sites
Indrek Viska 8 Report post Posted October 2, 2009 Soja90 (uus) nüüd ka maitsega shokolaad ja maasikas Share this post Link to post Share on other sites
Indrek Viska 8 Report post Posted October 2, 2009 Tegelikult on meil siin ikka valgust ka, aga pildistades on efekt nagu kulturismi võistlustel Share this post Link to post Share on other sites
Indrek Viska 8 Report post Posted October 2, 2009 Ott on ka kohal, seekord maskeerituna leivaksDietmix läbi varjude Share this post Link to post Share on other sites
Indrek Viska 8 Report post Posted October 2, 2009 Harjutused homseks võistluseksNoored Diermixi fännid Share this post Link to post Share on other sites
Indrek Viska 8 Report post Posted October 2, 2009 täitsa korralik boks - hea töö Indrek! Valgust peaks vist homseks juurde panema, paistab natuke alt pimedaks jäävat...Valgust on tegelikult üsna palju pildilt tundub pimedavõitu Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted October 2, 2009 Tegelikult on meil siin ikka valgust ka, aga pildistades on efekt nagu kulturismi võistlustelFiguuri kombo on küll väga soodsa hinnaga Share this post Link to post Share on other sites
Guest Capo Report post Posted October 2, 2009 Ma ei saagi aru , on see Oti Vormileib või Oti vormi leib ( Vorm nagu füüsiline vorm ) Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted October 2, 2009 Ma ei saagi aru , on see Oti Vormileib või Oti vormi leib ( Vorm nagu füüsiline vorm ) Eks see sõnakõlks mängibki, vormi leib, millega hea vorm teha Share this post Link to post Share on other sites
Laura Reisalu 2 Report post Posted October 2, 2009 No seda sepikut tahaks juba küll sisse jõhverdada:) Share this post Link to post Share on other sites
Lexusl 22 Report post Posted October 2, 2009 See sepik tundub vist paremini minevat, sest kui ma viimati kaubamajas olin siis leiba veel oli aga sepikust polnud järel isegi puru mitte Share this post Link to post Share on other sites