CKY 1 Report post Posted October 2, 2009 Käis monteerija ka just läbi ja ütles, et pidi tulema täna päris raju saada, seega kes kodus on vaadake algus nagu ikka 20.00 Kanal2 Väga hea!Kujuneb vaikselt juba lemmik-saateks kanal2-s. Share this post Link to post Share on other sites
kris0610 0 Report post Posted October 2, 2009 Ikka väga lahe saade Share this post Link to post Share on other sites
BRIKI 29 Report post Posted October 2, 2009 Mulle meeldis klaveri tassimine Share this post Link to post Share on other sites
martin1333 0 Report post Posted October 2, 2009 ei jaksa uut osa ära oodata Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted October 2, 2009 Monteerijal oli õigus, naelutas vaatama küll, tore kui hakkab saatele oma fännklubi välja kujunema Head materiali on küll ja küll üles võetud, seega sügisõhtud saavad lõbusad olema. Share this post Link to post Share on other sites
tarmzz 0 Report post Posted October 2, 2009 Monteerijal oli õigus, naelutas vaatama küll, tore kui hakkab saatele oma fännklubi välja kujunema Head materiali on küll ja küll üles võetud, seega sügisõhtud saavad lõbusad olema.See on üks sari, mida ma kindlalt tahan internetist näha Või on äkki millalgi telekast ka kordus? Share this post Link to post Share on other sites
-AJ-Styles 0 Report post Posted October 2, 2009 See on üks sari, mida ma kindlalt tahan internetist näha Või on äkki millalgi telekast ka kordus?pühapäeval 12:10 Share this post Link to post Share on other sites
Sakurai 0 Report post Posted October 3, 2009 Jumalast hea sari ju! Tehke aga head tööd edasi, mõnus vaadata Share this post Link to post Share on other sites
maxcar 0 Report post Posted October 3, 2009 Muidu ei oleks vaatama hakkand aga kiivikas saates kuidas siis mitte vaadata ning saatel pole väga vigagi:D Share this post Link to post Share on other sites
Rainerr 24 Report post Posted October 3, 2009 Väga vinge saade oli!Krisnaiitide tants tõesti sammukas Share this post Link to post Share on other sites
Lexusl 22 Report post Posted October 4, 2009 Ärge siis ära unustage täna Kanal 2-s reedene kordus "Sinu küljes kinni" kell 12:10 Share this post Link to post Share on other sites
P-A-U-L 6 Report post Posted October 4, 2009 Nokitsejate võidusõit oli mingilgi määral vaadatav, kuid uus saade on täielik mõttetus. Saatel puudub igasugune point, püütakse vist matkida sama vormi mis oli "üks päev" .....mingi X tegelasega. Iga mees jäägu ikka oma liistude juurde, no sry, aga ei ole Kiivikas teletäht. Share this post Link to post Share on other sites
rinaldo 0 Report post Posted October 4, 2009 Nokitsejate võidusõit oli mingilgi määral vaadatav, kuid uus saade on täielik mõttetus. Saatel puudub igasugune point, püütakse vist matkida sama vormi mis oli "üks päev" .....mingi X tegelasega. Iga mees jäägu ikka oma liistude juurde, no sry, aga ei ole Kiivikas teletäht.Hea nali mees Ma naudin küll saadet "Sinu küljes kinni" ja mitte ainult selle pärast, et kulturism mind tõmbab. Ott oskab väga hästi saatejuhi ametis olla! Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted October 4, 2009 Nokitsejate võidusõit oli mingilgi määral vaadatav, kuid uus saade on täielik mõttetus. Saatel puudub igasugune point, püütakse vist matkida sama vormi mis oli "üks päev" .....mingi X tegelasega. Iga mees jäägu ikka oma liistude juurde, no sry, aga ei ole Kiivikas teletäht.Minu arust on küll Kiivikas televisioonis jummala pro Share this post Link to post Share on other sites
Lexusl 22 Report post Posted October 4, 2009 Minu meelest on ka Ott väga lahe saatejuht, ei ole selline kuiv nagu tavaliselt saatejuhid on.Kuigi kuiv on Ott küll, seda näitas eilne võistlus Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted October 4, 2009 Minu arust on küll Kiivikas televisioonis jummala proSamal arvamusel! Share this post Link to post Share on other sites
-AJ-Styles 0 Report post Posted October 4, 2009 Ega kellele ei meeldi, ei peagi vaatama, minu arust oleks igav see saade, kui keegi tavaline saatejuht oleks seal, aga Ott muudab saate natuke põnevamaks:D Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted October 4, 2009 Ega ma ei arvagi ,et ma kõigile meeldin, niipalju kui erinevaid inimesi niipalju ka erinevaid arvamusi Share this post Link to post Share on other sites
Aimuu 0 Report post Posted October 4, 2009 Tõsi ta on, saatejuhid peavad vahetuma saadetel, ühed samad näod viskavad kopa ette, musklimees sobib igati saatesse. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted October 9, 2009 Täna siis jälle aheldan ennast erinevate inimeste käe külge. Saate algus nagu ikka 20.00. Seekord on käeküljes kodutu mees Valter. Vaheseik peaks tulema ka pronksiöö ühe peategelase Dmitri Klenskiga ja lõpetuseks Katrin Väli. Head vaatamist! Share this post Link to post Share on other sites
Aimar Kuusnõmm 28 Report post Posted October 9, 2009 vaatan kindlasti Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted October 9, 2009 Klenski ütles selle peale ku ital käed raudu panin: Krt. isegi Eesti riik ei suutnud mul käsi raudu panna, nüüd tulete teie ja panete mu raudu! Share this post Link to post Share on other sites
Beljo 0 Report post Posted October 9, 2009 ehh ma ka vaatan kodutu tegevusi on suhteliselt huvitav vaadata ma arvan Võsapetsis "Pirokunni" lugu küll meeldis Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted October 9, 2009 Olen kuulnud vastakaid arvamusi Oti telestaariks olemise kohta. Eks nii on ikka. Päris kindlasti sobib ta telesse. On kordades leigemaid tegelasi seal saateid juhtimas ja ma usun, et Oti potensiaal, uusi põnevaid tegemisi-pakkumisi saada selles liinis rohkem kui reaalsed. Võiks olla mingi selline tõsisem saade kus Ott ntx inervjueerib tuntuid sportlasi. Teemaks võiks olla sportlase sisemine maail. Päris huvitav oleks vaadata kuulda kui palju keegi ennast avaks ja milliselt see katus erinevatel persoonidel on kokku "klopsitud". Ott ise sportlasena usun, oskaks päris osavalt kolleege ennast avama panna.Sellelaadne saade leiaks kindlasti veelgi laiemat huvi vaatajate ringis. Share this post Link to post Share on other sites
Aimar Kuusnõmm 28 Report post Posted October 9, 2009 Mina olen ka ainult häid kommentaare kuulnud, et Ott sobib saatejuhiks! Share this post Link to post Share on other sites