Jump to content
Liina90

extreem dieet.

Recommended Posts

Dziisas, isegi mina oma "vingeimail" päevil kaalusiin natsa rohkem, so 40 kg (pikkust 167 cm), see oli siiski pea 2 aasta tulemus. Paari kuuga 58lt 39-le- uskumatu!

58 peaks sellise pikkuse juures olema väga ok kaal! Enamus kaalub julgelt üle 60 (näiteks võrdluseks- paljude sama pikkusega fitnessi võistlejate võisluskaal ehk siis minimaalse rasva%ga vorm jääb nii umbes sinna 55-57 kanti-see on tegelikult ju ekstreemolukord keha jaoks, massi ajal kaaluvad nad aga kõik julgelt üle 60), see on täiesti normaalne.

Jeesus, teemaalgatajal läks paari kuuga 20 kg. Metsik. Ja sina oled väga tubli, et oled nii kaugele jõudnud. Päris nälgida ikka ei maksa. Pigem pooldan siis juurikate närimist.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Jah, aga see on isegi ekstreemsuste jaoks ju ekstreemne... sellistel puhtudel piiratakse tõesti umbes 500 Kcal peale päeva energiasaadavus, aga see on haigus juba mitte niisama paks olemine.

Ma olen olnud seoses oma oppidega ka 24 tunniste söögipausidega ja nii oli paar aastat ikka päris tihti. Enne oppi ei tohi süüa, pärast oppi magad ja kui glükoositesti tegin, siis 24t enne ei tohi süüa, juua (va. vett).

Aga selline õuna, energia ja rohelise tee dieet on päris imelik, et siis õun+rohel. tee+ energia?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pealegi, ma leidsin sellise asja veel: http://www.cosmopolitan.ee/est/muud/index.php?forumtopic=219

Näljutasin end 5 nädalat

evelin27.12.2005 13:58

Kõik sai alguse sellest,et mu poisssõber ütles mulle joogisena,et ma olen iiga paks.Muidugi võtsin mina seda tõena ja nutsin silmad peast.Siis otsustasin,et pean kaalust alla võtma. Ma tean,et nii pole õige aga ikka ma tegin seda. Ma ei söönud hommikul,alles lõunal kell 12 sõin ära väikese tassitäie dieetjogurtit ning siis taas järgmisel hommikul. Ma kukkusin koolis mitu korda kokku,kid vabandasin end sellega välja,et ml on kõrge palavik,aga oln ainult tööde pärast koolis(ega nad seda eriti ei uskunud,sest ma ei lasknud ennast kraadida).Pidasin niiviisi 5 nädalat vastu,kuid mis juhtus??? Esiteks on nüüd mu rinnad olematud,teiseks jään ma iga pisikese tuulehoo järle haigeks,aga ometi meeldib mulle selle asja juures see et 17,5 kilo on kadunud.Nii et igaüks otsustagu ise,aga mina olen sellega rahul. Õnneks mulle jäi ikka võimalus lapsi saada.Olen õnnelik 2lapse ema.Tookord olin vaid 17. tahan lihtsalt teada,kas ka kellelgi teisel on nii olnud või on praegu ?

RE:Näljutasin end 5 nädalat

Jah, mina olen ka enamvähem sama ekstreemset dieeti pidanud, kuid kõigest 2 nädalat. Sõin siis päevajooksul mõne õuna ja dieet jogurti, kaotasin 6 kilo. Jah ka see on tõsi et immuunsüsteemile see hea ei olnud- olin ka väga tihti haige.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×