mees232 0 Report post Posted September 16, 2009 (edited) Terv!Tahaks massi rohkem kuigi pole endomorfh,olen kogukas kuid rohkem massi vaja pika peale,ei armasta kuivust yltse.Võin olla pehme aga massiivsem!Head Söögi ja trenni nipid? Edited September 26, 2009 by mees232 Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted September 16, 2009 Terv!Tahaks massi rohkem kuigi pole etnomorf,olen kogukas kuid rohkem massi vaja pika peale,ei armasta kuivust yltse.Võin olla pehme aga massiivsem!Head Söögi ja trenni nipid?Müstika - eesmärm, etnomorf, ültse? Share this post Link to post Share on other sites
Aimuu 0 Report post Posted September 16, 2009 võta tööriistade alt massikava, osta gainer, telli massi toitumiskava ja varsti oled nagu karu, usu mind.. Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted September 16, 2009 Eesmärk - isomorf Share this post Link to post Share on other sites
mees232 0 Report post Posted September 16, 2009 Eesmärk - isomorfjah Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted September 16, 2009 Söö palju. Trenni ära tee. Liiguta ennast võimalikult vähe. Suurem osa päevast võimalusel leba voodis. Massi hakkab tulema, ja mitte vähe. Share this post Link to post Share on other sites
Wire 0 Report post Posted September 16, 2009 (edited) Terv!Tahaks massi rohkem kuigi pole etnomorf,olen kogukas kuid rohkem massi vaja pika peale,ei armasta kuivust yltse.Võin olla pehme aga massiivsem!Head Söögi ja trenni nipid?Oled sa eestlane?? Krt vanust 24 aga kirjutada sa ei oska, kirjavahemärke ka ei oska kasutada...Kõik su postitused on segased.Ei puutund küll teemasse aga mind ajab päris vihale selline värk. Edited September 16, 2009 by Wire Share this post Link to post Share on other sites
asdfghjkl 2 Report post Posted September 16, 2009 Terv!Tahaks massi rohkem kuigi pole etnomorf,olen kogukas kuid rohkem massi vaja pika peale,ei armasta kuivust yltse.Võin olla pehme aga massiivsem!Head Söögi ja trenni nipid?Kaido Leesmanni kava ehk sobiks sulle treenimiseks siis, äkki saab küsida talt kava või nõu:http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=6483&st=420Sest ta ise pole ka kõhn ega kuiv, nagu sullegi sobiks vist, et siis temalt kava aitaks ehk.Saad mõne pildi tuua äkki kellegist, mis illustreeriks mis laadi kehaga oled hetkel üldse, ja/või, et mislaadi vormi sooviks taotleda. Share this post Link to post Share on other sites
gymer 0 Report post Posted September 16, 2009 Olen käinud mitmed korrad Viljandi folgil- kuid ETNOmorfi pole kuulnud. Nali naljaks, söö ja tõsta rauda, siis tuleb ka mass. Share this post Link to post Share on other sites
zwen 3 Report post Posted September 17, 2009 Ma lugesin esimese hooga, et eesnäärme mass. Share this post Link to post Share on other sites
tereummikust 1 Report post Posted September 17, 2009 Tee rasket trenni regulaarselt ja söö, söö ja veelkord söö. Kui kasutad ka toidulisandeid, siis kindlasti suureks abiks oleks Serious Mass. Share this post Link to post Share on other sites
Hola Bola 0 Report post Posted September 17, 2009 Söö palju. Trenni ära tee. Liiguta ennast võimalikult vähe. Suurem osa päevast võimalusel leba voodis. Massi hakkab tulema, ja mitte vähe. Pluss söö häästi palju krõpse ja magusat oi kuda kasvad Share this post Link to post Share on other sites
Paul.K. 3 Report post Posted September 17, 2009 Alustuseks võid võtta ette massitreeningu kava,toit on samuti loomulikult tähtis niiet jälgi mida suust sisse ajad.Ise soovitaksin toidulisandina Multi Kilo-t ( see ei tarvitse olla kõige parem aga mulle andis küll nähtavalt kiiresti tulemusi ja massi ) Share this post Link to post Share on other sites
mees232 0 Report post Posted September 28, 2009 kui kulturist pole et võistlusteks vaja trimmi siis võiks ju aasta läbi massiperiood olla,mis sellest arvate? Share this post Link to post Share on other sites
Amarillo 1 Report post Posted September 28, 2009 kui kulturist pole et võistlusteks vaja trimmi siis võiks ju aasta läbi massiperiood olla,mis sellest arvate?kui rasvapall on hea olla, lase käia Share this post Link to post Share on other sites
mees232 0 Report post Posted September 28, 2009 (edited) kui rasvapall on hea olla, lase käia Ma ei mõtle paksu,rohkem pidasin silmas massiivsust,kui sixpäkki ei näe siis pole probleemi Edited September 28, 2009 by mees232 Share this post Link to post Share on other sites
stumpa 0 Report post Posted September 28, 2009 ei noh rasva kyll aga see ei tähenda rasvatrullat ju,sixpäkki ei ole,aga samas kapp ja suurminuarust kulturistide massi vorm on supper,suur ja tugev,mis sest et rasva% kõrgemloe palun viimane lause uuesti läbi ja ütle, kas sa ise ka aru saad, mida kirjutad? Share this post Link to post Share on other sites
mees232 0 Report post Posted September 28, 2009 loe palun viimane lause uuesti läbi ja ütle, kas sa ise ka aru saad, mida kirjutad?eesti keel jätab mul soovida jah Share this post Link to post Share on other sites
stumpa 0 Report post Posted September 28, 2009 eesti keel jätab mul soovida jah tore, et vähemalt püüad, aga teinekord püüa, et mõttest oleks aru saada.isiklikult arvan, et kui eesmärk pole just sumo, siis tuleb toituda ja ka treenida tasakaalustatult, pole ju mõtet olla lihtsalt suur ja siis, kui pead ntx trepist 5. korrusele ronima, seal hingeldades ja higistades 5 minutit taastuma. miskipärast tundub hästi sümpaatne see teema: http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=23192 Share this post Link to post Share on other sites
mees232 0 Report post Posted September 28, 2009 tore, et vähemalt püüad, aga teinekord püüa, et mõttest oleks aru saada.isiklikult arvan, et kui eesmärk pole just sumo, siis tuleb toituda ja ka treenida tasakaalustatult, pole ju mõtet olla lihtsalt suur ja siis, kui pead ntx trepist 5. korrusele ronima, seal hingeldades ja higistades 5 minutit taastuma. miskipärast tundub hästi sümpaatne see teema: http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=23192yle 110kg ei tahakski,120kg oleks palju.Olen 189cm pikk ja kaalun 103kg.Seega ideaal 7kg kaugusel Share this post Link to post Share on other sites