Jump to content
Sign in to follow this  
manowar

esimesed tunnused liiga vähesest toitumisest

Recommended Posts

Kas keegi oskab öelda mis on ala toitumise tunnused?

Mu päevane menüü on umbes selline kas se on piisav 15 aastase poisi jaoks.

hommik 7.00-7.15 : kohv + rõõskkoor, 2 leiba peal või kurk vorst, 2 - saia peal või, juust, kui leidub pistan mõne õuna põske.

Lõuna 15.00-15.30 : leib peal või vorst kurk, kanafilee mingis marinaadis +tass või 2 piima 2.5% vahets makarone ka liha kõrvale tassi täis.

Õhtu 20.xx : jogurt, mõni või sai, mõni komm, või leib liha ja kurgiga ka vahest.

vorst : kalkuni tavaliselt

juust : atleet juust mu lemmik :)

vett joon päevas 4-7 klaasi( trenni päeval rohkem)

Alatoitumine see ei ole. Ise toitun kah nii - ajab ära küll. HOmmikul lihtsalt rohkem millegi pärast ei lähe, õhtul võib aga lõhki süüa :)

mis selle pärast nüüd nii palju muretsed, peaasi on et sul tuhja kohu tunnet peale ei tuleks. mina nt. ei pane kull tähele palju ma vett joon. kõike tuleb ikka tunde järgi teha

Ise ei kujutaks küll ette sellist toitumist, 3 korda sööd päevas, hommikusöögi ja lõunasöögi vahel on 8 tundi ja enne õhtusööki on vahe 5 tundi ja toit koosneb peamiselt võileibadest. No kuidagi hoiab elus see pikuke aga kui trenniga midagi loodad saavutada siis tuleb sõna otseses mõttes süüa mitte 3 korda päevas vorstileiba näksida. Kuigi sõltub igal inimesel ainevahetusest. Räägi kaua trenni teinud oled, mitme päeva peale on kava jaotatud ja kaalumuutused esimesest trennist kuni praeguseni

no hetkel olen teinud 2 kuud ja ma tegelen kung fu-ga vahets käin õega jõusaalis ta teeb praegu lõputööd seega ei saa käia. ma olin jaanuari lõpuni haige kokku 3 kuud selle ajaga võtsin mõnusa rasva kihi peale endale nagu hüljes :).

nyyd toitumist muutes hakkan uuesti alal võtma eks näeb kuhu jõuan. Vabal ajal tegelen ka põhiliselt spordiga jalgpall koss jne.

Guest bohemianrhapsody

Sinu toitumiskava ongi ehe näide alatoitumisest (e. valest toitumisest, eriti kui võtta kulturismi poole pealt).

Ja ma ei saa aru mis su küsimus oli, küsisid et kas on pisav? No elu püsimiseks täiesti piisav ju :)

Hommikuste külmade võileibade aemel soovitaksin süüa sooja putru(neljavilja, kaerahelbe jne), mis on hea nii ainevahetusele kui vereringele.Kindalsti peaks olema sees ka valgu osa(kohupiim, munad, kodujuust).Ja veel ära lase toidukordade vahesi nii pikaks.

Alatoitumist ma ei täheldanud, pigem korralagedust.hommiku söök on päeava kõige kaloririkkam, päeava peale peaks muutuma toit lahjemaks.Miks õhtul kommid, jogurt, sai?Kardan, et sa ei ole ööloom, et need ära kulutad öösel.Süsivesikud jäta hommikusse või vahetult peale trenni, siis kulutad need ka päeva jooksul ära või lähevad need energia taastamiseks.EDU

Tavainimese toitumine, kellele üldjuhul jääb rõõm sellest teadmisest, et ta treeningutel käib, kuid tulemusi sellise toitumisega ei saavuta. Lisada tuleks vähemalt 2 toidukorda, kas siis tavatoitu või kombineerida toidulisanditega, soovituslikult vähemalt peale trenni.

hommikul on väga raske endale süüa teha ( sooja ) kahtlen et keegi nõustuks oma uneaega ära andmast ja kooli toit mei lei kõlba kuhugi kassisaba alla ka mitte ja puhvet see yle rahvastatud ja seal müüakse coca-t ja kommi.

Kui sa ise ikka ei taha oma toitumisharjumusi muuta siis ei saa neid muuta mitte keegi. Me kõik Ott, Kadri, Kalmus jpt. käime päeval tööl, koolis, trennis jne. ning kogu päeva plaan on viimse kui minutini ära sisustatud aga ikka jõuame toituda 6 korda päevas ja just neid toiduaineid mida vaja. Tuleb lihtsalt mõelda 1 päev ette ja oma vajalikud toiduained valmis osta. Mina isiklikult valmistan oma päeva toidukorrad just hommikul ja võtan karpidega kaasa ning selle valmistamiseks läheb aega 15 -20 minutit, mille sisse mahub ka hommikune puder. Lihtne soovitus - ei tasu õhtuti igast sodi telekast vaadata. Mine magama : ) ja tõuse varem üles.

emm umbes mida siis tuleks süüa kella 7 ja 15 vahel ja 15 ja 20 vahel. Küsimus weel selline kas enne nn prae söömist kella 15 paiku tuleks üks väike supp ka endale teha? mida õhtul muuta?

seeda jube lugeada mida sööd tegelt sinuvanuselt toitusin samamoodi umbes, aga kulturismi toitumisega pole siin mingit pistmist ju, tee valgukox suurepudeliga kooli kaasa ja joo seda iga paari tunnitagant või söö kohupiima piima petti mune kana tuunikala ja loomaliha....

söö igapäev purk kondendspiima ja halvaad ja jäätist küll siis tuleb ja selle süsivesikute hulga põletamisex kasuta lühitoimelist insuliina :) jõud ja mass tuleb meeletult!

....lihcalt kommenteeriks, et hommikune puder valmib 2 minutiga (valad keeva vee pudruhelvestele peale). see ei ole ju ometi tohutu ajaraiskamine? võileibade valmistamisele kulutad isegi rohkem, kujutan ette :) a noh, eks igalühel on omad eelistused.

Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.