Jump to content
Sign in to follow this  
chron

Abi kõhnenemisel.

Recommended Posts

Ehk keegi oskab soovitada mingit treeningkava

E-R, palju joosta, ehk mingid harjutused, ka jõusaalivõimalus, rasva vähendamisel 17a neiule.

Eriti reie ja tuharapiirkonnas.

Oskab keegi ehk öelda, kas rattaga sõitmine on sama kasulik rasvapõletaja, kui sörk? Kui ei, siis mis nende vahe on?

Eks see kõik oleneb, kuidas sa seda ratast kasutad ehk mis raskusastmel jne. Ise eelistaks jooksimist (mitte sõrki) rattale. Kui aga tahad kilodest vabaneda ning jalad jooksimist või pikemat sõrkimist ei kannata on hästi kasulik ellips trenazöör. Igatahes vaata, kuidas endal parem on ning vaata mis sööd ja tea, et kõik liikumine kulutab energiat.

Edu treeningutel.

noo nii üks ühele see asi ka päris ei ole. suurema pulsisagedusega kulutad tõesti rohkem kaloreid aga see käib enamasti süsivesiukute arvelt. rasvapõletuseks sobib rohkem madalama pulsisagedusega tegevus. see on aga igal inimesel suht erinev. minul näit 120. kas ratas või jooks. niipalju kui mina asjast aru saan siis vahet pole kas joosta näit pulsiga 120. või vändata ratast pulsiga 120. energiat läheb ikka ühtemoodi. (vist)

Kas kasvueas on hea toitumist piirata? ma saan aru, et rasvase toidu hulka vähendad ja nii, kuid kas siis keha saab ikka kõik vajalikud ained.

Ma üritan ka hetkel maha võtta, söön vähe rasvast ja palju rohelist, samas käin 3x nädalas jõusaalis, kus 45 minti ratast ja lisaks jõudu. Kui dieedil oled siis on jõud muidugi visa tulema, kuid see siiski rohkem enesetunde pärast.

kasvueas ära piira kaloreid!!! sest kui ka rasva ei saa piisavalt keha siis see segab kehal ka hormoonide ja valgu sünteesi ja omastamist... ja kjõiki aineid on vaja söö kõike täiega kasvueas tee massi mis mõte on piirata kui sa just võistlema kulturismis või fitnessis ei lähe lähiajal

Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.