Jump to content
ri5t0

kui palju

Recommended Posts

Kel ülekaalu väga palju ,neil oleks soovitatav süsivesik asendada puhta glutamiiniga,vahekord ülejäänud valguga 1:1(glut. aitab taastada treeningujärgselt süsivesiku asemel lihase glükogeenivarusid).Muidu jääb 0,4 g valku ja sv keha kg kohta,sest lihased peavad ikkagi treeningust taastumiseks piisavalt materjali saama.Kaalu alandamise õnnestumine sõltub Su toitumisest tervikuna.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

valkudel on onja aminohapped, kui üks aminohape on puudu siis on asi sitasti...nii. Kui aga ma ostan lihtsalt endale sojavalgu ja sinna juurde BCAA aminohappeid, glutamiini ja teisi hädavajalikke aminohappeid, kas siis see valk on sama effektiivne kui teised kallid proteiinid?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Glutamiin on asendatav aminohape ja on väheseid tooteid, millele teda ekstra lisaks on pandud koostisse. Enamasti need parajad kirved hinnalit. Kas tõesti arvad, et sul tuleb odavam osta kogu see nodi eraldi ja kokku segada kui korralik proteiini pulber? Lõppude lõpuks maksavad ju aeg ja vaev ka midagi. Kas sellele mõtlesid, et kui nii teed siiski, siis pead hakkama arvutama kokku siis hargnenud ahelaga aminohappeid, ning neid, mis sul sojas olemas, et paneksid õiged kogused, et vahekord tuleks selline nagu peab?! Veel seda, et kas arvad, et kui lisad BCAA-sid, siis kiireneb sul soja valgu imendumine? Don't think so! imendumine ikka sel ju sama aeglane. Ma pooldan ise ja soovitaks sullegi ikkagi korralikult töödeldud ning kvaliteetset valmis toodet, mitte hakata "peedist pesumasinale trummlit tegema" :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ise olen kasutanud nii hooajaväliselt kui enne võistlusi suhet 2:1, st. süsivesikuid ca 80 - 100gr. valku 40 - 50gr. taastusjoogis peale trenni. Süsivesikute ja valgu hulk sõltub ka suuresti kulutatud energia hulgast, mina teen sellise koksi peale 3 - 4 tunnist treeningut. Tavainimene kes treenib ca 1 - 2 tundi võib koguseid poole võrra vähendada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×