ingrid81 0 Report post Posted September 2, 2009 areng on tõesti mega, jõudu ja jaksu edaspidiseks!aitääh AIMUU seda läheb vaja Share this post Link to post Share on other sites
ingrid81 0 Report post Posted September 8, 2009 Huvitav oleks teada, mis oli su rasvaprotsent enne ja mis on nüüd?Igatahes väga tubli ja tõeliselt motiveeriv, on su pilte vaadata!Ennem ei tea mis oli aga tänased tulemused olid Weight 63.9SMM 28 .2FAT 13.9Score 86 ECF/TBF 0.321 Share this post Link to post Share on other sites
Kate 0 Report post Posted September 8, 2009 Oled väga tubli. Ise olen 87 kg pealt 67 kg peale saanud (pikkus 167 cm), käin 5 korda nädalas jõusaalis ja jälgin toitumiskava. Mul on pikk tee veel küll minna, aga sinu lugu andis mulle väga palju motivatsiooni juurde. Palju edu sulle edaspidiseks! Share this post Link to post Share on other sites
ingrid81 0 Report post Posted September 8, 2009 Oled väga tubli. Ise olen 87 kg pealt 67 kg peale saanud (pikkus 167 cm), käin 5 korda nädalas jõusaalis ja jälgin toitumiskava. Mul on pikk tee veel küll minna, aga sinu lugu andis mulle väga palju motivatsiooni juurde. Palju edu sulle edaspidiseks!Aitääh KATE Mul samuti vaatame aasta pärast mis minust saab . suurimad tänud sinu sönade eest Sinule samuti edu edaspidiseks Share this post Link to post Share on other sites
hehee 0 Report post Posted November 2, 2009 Millal sellele artiklisarjale järge on oodata? Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted November 2, 2009 Millal sellele artiklisarjale järge on oodata? Konkreetsele Ingridi loole järge ei tule.Uutel katsejänestel palun aga endast julgesti märku anda aktivist@fitness.ee Share this post Link to post Share on other sites
hehee 0 Report post Posted November 2, 2009 Ingridi loole järge ei tule.Uutel katsejänestel palun aga endast julgesti märku anda aktivist@fitness.ee Ma ikka uusi kasutajalugusid mõtlesin jah, saadan Sulle meilile, kes mind huvitaksid Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted November 2, 2009 Ma ikka uusi kasutajalugusid mõtlesin jah, saadan Sulle meilile, kes mind huvitaksid Neil endil peaks ka siis huvi olema, ega ma ei saa ju sundida Aga jään huviga ootama! Äkki sooviksid ka ise katsejäneseks olla? Sul staazh piisavalt pikk, muutusi piisavalt olnud ja veelgi tulemas ju...?Materjali võib saata ka aja jooksul, egas kohe praegu ei pea hiigeltulemused käegakatsutavad olema. Näiteks kui keegi on just alustamas oma dieediprogrammiga vms. Saadab aegajalt materjali, kogun kokku, hiljem teen loo. Share this post Link to post Share on other sites
ants16 0 Report post Posted November 2, 2009 Mõned kirjavead häirisid, kuid muidu väga "ok" story Share this post Link to post Share on other sites
ingrid81 0 Report post Posted November 2, 2009 Mõned kirjavead häirisid, kuid muidu väga "ok" story vead vahet ju pole tänan Share this post Link to post Share on other sites
ingrid81 0 Report post Posted October 8, 2011 Üks stiilinäide:Vaata veel pilte: Fitness RateAnnika - ole kallis ja palun kustuta se pilt ärä ma väga palun sind ! Share this post Link to post Share on other sites