Jump to content
Arnold

FitStar Attack esimene koolitus toimus Spartas

Recommended Posts

Tagasi uudise / artikli juurde

30. augustil toimub spordiklubis SpartaSport kaasahaarav spordipäev, mille käigus esitletakse uut treeningkava- FitStar Attack. Treening algab kell 15.00. Tule ja pane end proovile!

FitStar Attack on intervall treening, mis mõeldud treenitud meestele ja naistele, kes soovivad proovile panna enda lihas- ja...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

post-17-1251186046_thumb.jpg

FitStar kontsept treeningprogrammid

FitStar kontsept treeningprogrammid on uus kontsept-treeningute sari, mida toodetakse Eesti treenerite poolt Eesti treeneritele ja klientidele. Seega tegemist on kodumaiste treeningprogrammidega, mis arvestab kohalike klientide vajaduste ja soovidega ning mille loomisel on Eesti treeneritel alati võimalus oma sõna ja arvamus öelda—alates muusikavalikust kuni kasutatavate harjutusteni. Kõik programmid valmivad koostöös FitStar ja EEVL’i meeskondadega ning seetõttu on tagatud kvaliteet ja kontsept-treeningute jõudmine paljude Eesti treeneriteni.

FitStar treeneriks saab õppida igaüks, kellel on soov ja tahtmine. Eelduseks on EOK ükskõik mis taseme treeneri kutsetunnistus. See tagab FitStar treeneritel ühtselt hea taseme ning ei vaja lisakoolitusi õpetamistehnikate ega muude erialaste oskuste osas. Lisaks on vaja FitStar treeneritel osaleda kaks korda aastas kvartaalsetel workshoppidel ning loomulikult enne tundide andmist DVD ja kirjaliku tunnikonspekti abil programm selgeks õppida.

Treener ei pea olema seotud mingi konkreetse klubi ega tervisekeskusega, lihtsalt peab olema soov anda FitStar treeningtunde.

FitStar programmide koolitused toimuvad korra kvartalis. Koolitusel toimub programmi esitlus praktilise tunnina ning pärast seda töötatakse läbi kogu tunnikonspekt ning seletatakse lahti erinevad harjutused ja nende variatsioonid.

Koolituse toimumiskoht valitakse sõltuvalt osalejate arvust ja elukohast ning sellest teatatakse osalejatele hiljemalt kaks nädalat enne koolituse toimumist. Kõik vajalik informatsioon saab olema ka aadressil www.fitness.ee

Osaleda soovijad saavad ennast registreerida ning vajalikku lisainformatsiooni e-maili aadressil egle@fitstar.ee.

FitStar kontsept-treeningute maksumuseks on 950.- krooni ühe treeningprogrammi eest ning selle ajalise kasutamise osas on treeneritel vabad käed. Hind sisaldab DVD, CD, kirjaliku tunnikontspekti ning workshopil osalemise. Workshopil osalemise eest antakse vastav tunnistus läbitud koolitustundidega.

FitStar kontsept treeningprogrammid on sõltuvalt kontseptist mõeldud erineva treenitustasemega inimestele. Peamine eesmärk on kutsuda rühmatreeningutesse rohkem mehi ja naisi, kes tavaliselt treenivad üksi ja/või tegelevad erinevate spordialadega. Igal kontseptil on siiski erinev põhieesmärk ning sihtgrupp ja seetõttu ka loomulikult erinev tunni ülesehitus ning väljund.

FitStarAttack on intervalltreening, mis mõeldud treenitud inimestele, nii meestele kui naistele, kes soovivad proovile panna enda lihas- ja kardiovaskulaarset vastupidavust. Tunnis kasutatakse lisaks oma kehaleraskusele veel stepi-pinki ning vastavalt programmile ka treeningmatti, hantleid ja/või kettaid—kõike selleks, et väljakutset suurendada. Harjutused on lihtsad ja peamiselt inspireeritud erinevate spordialade treeningutest.

FitStarAttack keskendub aeroobsele treeningule, kuid suur osa tunnist on pühendatud ka jõu, tasakaalu ja liikuvuse arendamisele. Erinevates programmides on kasutusel erinevad harjutused ning lisavahendid, kuid tunni põhieesmärk ja sisu jäävad alati samaks—arendada vastupidavust.

Tunni liikumis-seeriad on dünaamilised, mitmekülgsed, intensiivsed ja tõhusad. Lihasharjutused on põhiliselt funktsionaalsele vastupidavusele suunatud ning panevad proovile suurel määral kerelihaseid ja väiksemaid stabiliseerivaid lihaseid.

FitStarAttack sobib kõige paremini inimestele, kes armastavad intervall-treeningu energilisust, bootcamp-stiilis tunni intensiivsust, sportlikkust ja liikumise mitmekülgsust ning rühmas tekkivat sünergiat.

Tunni sisu:

• 7 - 10 minutiline soojendus

o soojendus põrandal

o soojendus stepi-pingil

• intervalltreening: kaks 5 trackist koosnevat intervalli

o vastupidavus

o vastupidavus

o funktsionaalne lihastreening

o vastupidavus

o funktsionaalne treening koos restitutsiooniga (puhkusega)

• funktsionaalne kerelihaste treening

o seljalihased

o kõhulihased

• venitused ja lõdvestus

Tunni pikkus:

52 – 55 minutit

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Käisin piilumas ettevalmistusi 30.augustiks. Trennist mõned pildid ka. Kuid eks tule ikka ise kohale pühapäeval ja võta kindlasti osa!!!

post-4312-1251279886_thumb.jpg Silja Siller juhendamas!

post-4312-1251279878_thumb.jpg õpilane Egle Eller

Veel natukene õpilasi :

post-4312-1251279891_thumb.jpg

post-4312-1251279901_thumb.jpg

post-4312-1251279909_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Omalt poolt oskan vaid lisada, et testidel osalenud nii meeste- kui naisterahvad on siiamaani tunniga väga rahule jäänud. Kui Sina soovid end proovile panna ja võib olla, et ka oma kommentaare anda järgmiseks FitStarAttack programmiks, siis tule julgelt tundi 30. augustil SpartaSporti kell 15:00. Treeningud sel päeval on kõikidele tasuta ning Sinu mõtted ja arvamused on enam kui teretulnud :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Omalt poolt oskan vaid lisada, et testidel osalenud nii meeste- kui naisterahvad on siiamaani tunniga väga rahule jäänud. Kui Sina soovid end proovile panna ja võib olla, et ka oma kommentaare anda järgmiseks FitStarAttack programmiks, siis tule julgelt tundi 30. augustil SpartaSporti kell 15:00. Treeningud sel päeval on kõikidele tasuta ning Sinu mõtted ja arvamused on enam kui teretulnud ;)

Ma ei ole siiamaani päris täpselt aru saanud kas Bodypump'i näidistrenn on pühap. või ei?? :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Omalt poolt oskan vaid lisada, et testidel osalenud nii meeste- kui naisterahvad on siiamaani tunniga väga rahule jäänud. Kui Sina soovid end proovile panna ja võib olla, et ka oma kommentaare anda järgmiseks FitStarAttack programmiks, siis tule julgelt tundi 30. augustil SpartaSporti kell 15:00. Treeningud sel päeval on kõikidele tasuta ning Sinu mõtted ja arvamused on enam kui teretulnud :(

Tere, sai ka ise käidud seda Arnoldi küsimisel proovimas esimesel peaproovil. Pean tunnistama, et tegemist on tõesti väga intensiivse aeroobse treeninguga. Samas minule, kes ma kordagi ei ole käinud rühmatreeningus, oli selle kava järgimine väga lihtne. pole üleliigset keerukust ning sammud ja vähesed kombinatsioonid on väga lihtsad ning kiiresti selgeksõpitavad. Seega, kes tahab enda vastupidavuse proovile panna (pulsikell registreeris mul kiireimad löögid 180 juures minutis) ning korralikult ennast läbi treenida, siis see programm on just nende jaoks. Julgen soovitada. P.S. ka minu 8 - aastane poeg sai nende harjutuste järgimisega hakkama :D, seda küll esimesed 25 minutit.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×